Gebeliğe Hazırlık Sperm testi yorumlar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu şekilde buyrun

Eklentiler

• 199AC8CB-7578-4C83-81DA-BE575AEB078A.jpeg
    199AC8CB-7578-4C83-81DA-BE575AEB078A.jpeg
    114,9 KB · Görüntüleme: 148
Merhaba, değerleriniz gördüğüm kadarı ile iyi, belki sayıyı arttırmak için takviye önerir doktorunuz, biz de vitamin ve keçiboynuzu özü kullanıyoruz halen. Morfolojiye bakılmadı mı acaba, onunla ilgili bilgi göremedim.

Doktor bu hareketsizlik değerini işaretledi tek. Çocuk olmasına engel değil dedi ama istenilen tsm düzeyde de sayılmıyor dedi ama ilaç vbme gerek yok dedi ama yine aklımızda soru işareti kaldı
Merhaba, değerleriniz gördüğüm kadarı ile iyi, belki sayıyı arttırmak için takviye önerir doktorunuz, biz de vitamin ve keçiboynuzu özü kullanıyoruz halen. Morfolojiye bakılmadı mı acaba, onunla ilgili bilgi göremedim.

Sanırım havuç suyu da hızı arttırıyor, ama sanırım önce bir ay keçiboynuzu kürü, sonra diğer ay havuç kürü öneriyorlar genelde. Ama bence sizin hız değeriniz iyi zaten gayet.

Sanırım havuç suyu da hızı arttırıyor, ama sanırım önce bir ay keçiboynuzu kürü, sonra diğer ay havuç kürü öneriyorlar genelde. Ama bence sizin hız değeriniz iyi zaten gayet.
%50 oranında ve canlılığıda %49 ya insan yarı yarıya olmasını kötü olarak düşünüyor haliyle ama doktorda eğer kötü bişey olsaydı ilaç vb verirsi di mi gerçekten

%50 oranında ve canlılığıda %49 ya insan yarı yarıya olmasını kötü olarak düşünüyor haliyle ama doktorda eğer kötü bişey olsaydı ilaç vb verirsi di mi gerçekten
Aynen, ileri hareketlilerin toplamının (hızlı ve yavaş) en az %32 olması gerekiyor zaten, sizinki ondan zaten fazla görünüyor, ama sayı için bitkisel kürler yapabilirsiniz bence, bir de beslenmeye dikkat edilebilir diye düşünüyorum. İlaçtan ziyade vitamin takviyesi önerebiliyor doktorlar da, ama size gerek görmediyse doktor daha iyi bilir tabi ki.

Promen k kullanabilirsiniz yanında da bitkisel kürler değerler hızlı artar genelde

hanımlar speerm testini eklicem ama ekleyemedm. yardmcı olmk isteyen vrmı

Benimde eşimde de toplam 16 milyon sperm var camım aynı seninkisi gibi değerleri ama doktorumuz klomen ve trental verdi birde proxymen takviyesini bende kendim kürler hazırladım istersen yardımcı olurum, ama bu değerler ile de hamile kalabileceğimi söyledim bir ay sonra tekrar test vereceğiz biz

Benimde eşimde de toplam 16 milyon sperm var camım aynı seninkisi gibi değerleri ama doktorumuz klomen ve trental verdi birde proxymen takviyesini bende kendim kürler hazırladım istersen yardımcı olurum, ama bu değerler ile de hamile kalabileceğimi söyledim bir ay sonra tekrar test vereceğiz biz
bende polıkstk over vr. olmuo cnm. bir sürü kür düznledim

Back