Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, değerleriniz gördüğüm kadarı ile iyi, belki sayıyı arttırmak için takviye önerir doktorunuz, biz de vitamin ve keçiboynuzu özü kullanıyoruz halen. Morfolojiye bakılmadı mı acaba, onunla ilgili bilgi göremedim.
%50 oranında ve canlılığıda %49 ya insan yarı yarıya olmasını kötü olarak düşünüyor haliyle ama doktorda eğer kötü bişey olsaydı ilaç vb verirsi di mi gerçektenSanırım havuç suyu da hızı arttırıyor, ama sanırım önce bir ay keçiboynuzu kürü, sonra diğer ay havuç kürü öneriyorlar genelde. Ama bence sizin hız değeriniz iyi zaten gayet.
Aynen, ileri hareketlilerin toplamının (hızlı ve yavaş) en az %32 olması gerekiyor zaten, sizinki ondan zaten fazla görünüyor, ama sayı için bitkisel kürler yapabilirsiniz bence, bir de beslenmeye dikkat edilebilir diye düşünüyorum. İlaçtan ziyade vitamin takviyesi önerebiliyor doktorlar da, ama size gerek görmediyse doktor daha iyi bilir tabi ki.%50 oranında ve canlılığıda %49 ya insan yarı yarıya olmasını kötü olarak düşünüyor haliyle ama doktorda eğer kötü bişey olsaydı ilaç vb verirsi di mi gerçekten
bende polıkstk over vr. olmuo cnm. bir sürü kür düznledimBenimde eşimde de toplam 16 milyon sperm var camım aynı seninkisi gibi değerleri ama doktorumuz klomen ve trental verdi birde proxymen takviyesini bende kendim kürler hazırladım istersen yardımcı olurum, ama bu değerler ile de hamile kalabileceğimi söyledim bir ay sonra tekrar test vereceğiz biz