- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
- Konu Sahibi p a t u l i
-
Cinsel perhiz yaptık cnm. Doktor da "skrotal renkli dipler us" adında bi test istemiş. 7 Haziran'a gün vermişler bakalım artık ne olacak. Ama bu teste göre yA ameliyat yaparız yada ilaç tedavisine başlarız demiş.
Varikosele ultrasonla bakılmıo mu? Eşiminkine öyle baktılar.Varikosele bakacak ancak ameliyat gerek yok gibi. Ayrıca testi nerde yapıldı.
Cnm araştırma hastanesinde yapılacak ona göre hareket edicezzzz. Bu ne testi tam olarak neye bakacaklar yani ?Varikosele bakacak ancak ameliyat gerek yok gibi. Ayrıca testi nerde yapıldı.
KıCinsel perhiz yaptık cnm. Doktor da "skrotal renkli dipler us" adında bi test istemiş. 7 Haziran'a gün vermişler bakalım artık ne olacak. Ama bu teste göre yA ameliyat yaparız yada ilaç tedavisine başlarız demiş.
canım eşimin değerlerini yazsam yardımcı olur Muş'un
Merhaba eşimin değerini yazsam bilgilendirir misinizVarikosele bakacak ancak ameliyat gerek yok gibi. Ayrıca testi nerde yapıldı.
Merhaba eşimin değerini yazsam bilgilendirir misiniz
Ay hadi inşallah doktor iyi demişte ben emin olamadım bide buraya yazayım dedimHamile kalmanız an meselesi SPERM DNA Hasarında sıkıntı yoksa.
Biz devlet hastanesinde üroloji bölümüne gitmiştik.Merhaba, bebek çalışmalarına yeni başladık, yaşımda biraz geçiyor eşim için sormak istiyorm nerden değerlerine baktırabiliriz hangi devlet hastanesinde hangi bölüme gitmemiz gerekiyor vakit kaybetmeden bir an önce sorun sıkıntı varmı öğrenmek istiyorum
3 gün cinsel perhiz veriyorlar yani 3 gün boyunca birlikte olmamak gerekiyor öncelikle. Ondan sonra sonuçlar için çok beklenmiyor diye hatırlıyorum. 1 yıl oldu biz yaptıralı da sonuç ne zaman çıktı o yüzen net hatırlayamadım. Ama aynı gün içerisinde bile çıkmış olabilircanım sonuçlar kaç güne çıkar birde çok zaman sonraya atıyorlarmı
Amin canım. Sizinde rast gitsin. Umarım aynı güne alabilirsiniz..anladım canım çok teşekkür ederim işin gücün rast gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?