Merhabalar eşim bugün sparm testi vermeye gitti ameliyat olduğu hastaneye bende geleyim yanında olayım dedim yanlız gideceğini söyledi
Ve gitti muayane olduğunu ve sperm testi verilmesi gerektiğini ve renkli doppler ceklimesi gerektiğini arayı haber verdi ki bunlar için hastaneye gitmişti bebişimiz olması için
Ve sonrasında beni arayıp cinsel perhizin 4 gün olması gerektiğini doktorunun öyle söylediğini arayıp haber verdi test verememiş bu yüzden eşim cinsel perhizi vardı 5 günlük ve doktor olmaz illa 4 gün olması gerek demis ve test vermemiş sizce bu normal mi ben ise kadın doğuma gittiğimde eşiniz 4 5 gün cinsel perhiz tutmasi gerektiğini ve eşim zaten 5 gün dün dolmustu. Bugün test için gitmeseydi 6 gün dolmuş olacak ti yardım eder misiniz
4-5 gün cinsel perhiz ile sperm örneği verebiliyor, eşim de ilkinde 4 ikincisinde 5 günde vermişti bir enfeksiyonu vardı o nedenle bir kaç yıl sonra tekrarlanmıştı, doktor biraz saçmalamış sanırım
4-5 gün cinsel perhiz ile sperm örneği verebiliyor, eşim de ilkinde 4 ikincisinde 5 günde vermişti bir enfeksiyonu vardı o nedenle bir kaç yıl sonra tekrarlanmıştı, doktor biraz saçmalamış bilmiyorum ya. Hala dusuncelerdeyim
4-5 gün cinsel perhiz ile sperm örneği verebiliyor, eşim de ilkinde 4 ikincisinde 5 günde vermişti bir enfeksiyonu vardı o nedenle bir kaç yıl sonra tekrarlanmıştı, doktor biraz saçmalamış sanırım
Hala dusuncelerdeyim dün pazar olduğu için bugün 6. Gün oldu gitti ve doktor test için 4 gün yeterli demiş bana anormal bir durum geldi stresler deyim şuan ya
Hala dusuncelerdeyim dün pazar olduğu için bugün 6. Gün oldu gitti ve doktor test için 4 gün yeterli demiş bana anormal bir durum geldi stresler deyim şuan ya
Evet benim eşimde 5 gün perhiz tuttu 6. Günde test vermeye gitti 5. Gün gidemezdi çünkü pazar günüydü mecbur pazartesi bekledik oda 6. Gün oldu doktorda altıncı gün verilmez demiş en az 4 gün demiş