- 19 Mart 2016
- 204
- 161
- 103
- Konu Sahibi masalinguncesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım o sperm hareketlılıgıyle ilgılı. A hızlı sperm B yerınde hareketlı sperm dıye bılıyorum ama sızın 40 cıkmıs % 40sa o deger normal olmalı ama yanı orda bı dusukluk oldugunu gosterıyor test . Anlamadım bızım yaptırdıgımız test gıbı degıl her hastane farklı sekılde gozukuyo bızımkı daha anlaşılır sekıldeydıÖncelikle cevap verdiginiz icin teşekkur ederim. Diger degerleri anladınız mı acaba. Grand a+b falan var mesela bunlar nedir
Çok teşekkur ederim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Cok farklı terimler var hic bişey anlamadık. O yüzden danışmak istedim. Bakalım doktor ne diyecek tekrar gidecegiz. Bize de vitamin verdi. Umarım olumlu olur.Merhaba canım geçen ay eşimde bu testten yaptırdı bizdede astenozoospermi a yazıyodı ve doktorumuza gidene kadar internette hep araştırdık ve hep kötü şeyler okuduk 1 haftada psikolojimiz bozuldu resmen yani demek istediğim şu bence burda kim ne yazarsa umursama evet baktım eşimin sonuçlarıyla neredeyse aynı doktorumuz dediki evet sperm hareketsiz ama bu hamile kalmamak için çok büyük bir sorun değil vitamin verdi eşime ve bana vitamin kullanıyoruz lütfen kendin için internette araştırma ve başkalarına sorma en iyisini doktor bilir. Rabbim gönlüne göre versin
Haklisiniz bizde hic bişey anlamadık doktor sadece biraz hareketsiz dedi. Vitamin falan verdi yinede biz bi arastırmak istedik. Farklı cok terim var.Canım o sperm hareketlılıgıyle ilgılı. A hızlı sperm B yerınde hareketlı sperm dıye bılıyorum ama sızın 40 cıkmıs % 40sa o deger normal olmalı ama yanı orda bı dusukluk oldugunu gosterıyor test . Anlamadım bızım yaptırdıgımız test gıbı degıl her hastane farklı sekılde gozukuyo bızımkı daha anlaşılır sekıldeydı
morfoloji bakılmamoş mı ?Haklisiniz bizde hic bişey anlamadık doktor sadece biraz hareketsiz dedi. Vitamin falan verdi yinede biz bi arastırmak istedik. Farklı cok terim var.
Muhtemelen herşey cıkmısta terimler farklı oldugu için anlaşılmıyor.morfoloji bakılmamoş mı ?
Öncelikle cevap verdiginiz icin cok teşekkür ederim. Peki sperm sayisini toplam spermatoza sayısı mi veriyor yoksa spermatoza sayisi mi. Cunku biri 200 digeri 100 milyon.A değeri ileri hızlı hareket , b değeri ileri yavaş hareket . Total olarak doktorla bunların toplamının %40 üstü olmasını isterler sizinki % 25. Hı eşinizin sperm sayısı zaten 200 milyonda olduğu için bu değer ultra sizi kötü etkilemez doktorun verdiği takviyeyi kullandığınızda değerler Düzebilir
Sonuçta çocuk için olan 200 milyon. Doktorlar ml de olanı değerlendirmeye alıyorlar geneldeÖncelikle cevap verdiginiz icin cok teşekkür ederim. Peki sperm sayisini toplam spermatoza sayısı mi veriyor yoksa spermatoza sayisi mi. Cunku biri 200 digeri 100 milyon.