- 13 Aralık 2021
- 108
- 28
- 48
- 25
- Konu Sahibi Hasrettt0606
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sprem testi sonucu değil
Sizin sonuçlarıniz değil mi bunlar?
Eşimin derken beta ne alaka eşindeesimin sperm testi sonucu anlayan varmi arkadaslarEki Görüntüle 3299725 Eki Görüntüle 3299726
Hormon test sonuclarimiz çok çok yakın birbirine adetiniz gecikti miEşimin derken beta ne alaka eşinde
Senin kocan bayan mi erkekte beta olmaz kocsnimi hamile birakcan Tövbə yaHormon test sonuclarimiz çok çok yakın birbirine adetiniz gecikti mi
Senin kocan bayan mi erkekte beta olmaz kocsnimi hamile birakcan Tövbə ya
Bunu bana değil kendine demen lazım aslında bu test sonuçları senin sandığım için oyla yazmıştım erkek sperm test sonucu böyle değilSenin kocan bayan mi erkekte beta olmaz kocsnimi hamile birakcan Tövbə ya
Ay pardon ben konu sahibesi sandım sizi kusura bakmayınSenin kocan bayan mi erkekte beta olmaz kocsnimi hamile birakcan Tövbə ya
Senin kocan bayan mi erkekte beta olmaz kocsnimi hamile birakcan Tövbə
Hahaha yarıldım gece vakti Allah da seni güldürsün emiSenin kocan bayan mi erkekte beta olmaz kocsnimi hamile birakcan Tövbə ya
Yaa evet ekran görüntülerini karistirmisim bende kan değeri verdim esimin sperm sonucunu şimdi paylaştımBu sprem testi sonucu değil
Sizin sonuçlarıniz değil mi bunlar?
Yaa evet ekran görüntülerini karistirmisim bende kan değeri verdim esimin sperm sonucunu şimdi paylaştımHahaha yarıldım gece vakti Allah da seni güldürsün emi
Yaa evet ekran görüntülerini karistirmisim bende kan değeri verdim esimin sperm sonucunu şimdi paylaştımEşimin derken beta ne alaka eşinde
Adetin 2. Günü vermiştim hormon testleriniHormon test sonuclarimiz çok çok yakın birbirine adetiniz
Yaa ekran görüntülerini karistirmisim bende kan değeri verdim esimin sperm sonucunu şimdi paylaştım nasıl böyle hata yaparım yaaSenin kocan bayan mi erkekte beta olmaz kocsnimi hamile birakcan Tövbə ya
Yaa benim birde sadece sol tüpüm var dış gebelikten sağ tüpüm alındı 6 ay oncede dusuk yaptım dis gebelikten sonra genel olarak sola doğru yatarım altıma yastık koyup ama şu yatak başlığını denemek lazım176 milyon spermin sadece %30 u koşuyormuş yumurtalara Türkçesi bu.
Geri kalan hareketsiz tembel spermlermiş.
Doktorunuz daha iyi açıklar.
Yani %30 luk kısmı sizi hamile bırakır.
Çoğu kişi saçma bulsa da ben ilişki sonrası hiç kalkmadan yarım saat bacaklar yatağın başlığına dayalı yatmayı savunuyorum.
Düz mantık yerçekimi diye birşey var. Spermlerin rahme gitmesi için o yolu kolaylamak lazım. Kalçaya o eğimi vermek önemli bence. Siz de %30 luk kısım için bunu deneyin.
o zaman sola doğru yatıp bacakları havaya dikin ama şu da var; soldan yumurtluyor musunuz bakalım..Yaa benim birde sadece sol tüpüm var dış gebelikten sağ tüpüm alındı 6 ay oncede dusuk yaptım dis gebelikten sonra genel olarak sola doğru yatarım altıma yastık koyup ama şu yatak başlığını denemek lazım
Kalçaya eğimi nasıl veriyoruz diye sorsam ben bi popoma yastık koyup ayakları duvara diktim oluyo mu öyle176 milyon spermin sadece %30 u koşuyormuş yumurtalara Türkçesi bu.
Geri kalan hareketsiz tembel spermlermiş.
Doktorunuz daha iyi açıklar.
Yani %30 luk kısmı sizi hamile bırakır.
Çoğu kişi saçma bulsa da ben ilişki sonrası hiç kalkmadan yarım saat bacaklar yatağın başlığına dayalı yatmayı savunuyorum.
Düz mantık yerçekimi diye birşey var. Spermlerin rahme gitmesi için o yolu kolaylamak lazım. Kalçaya o eğimi vermek önemli bence. Siz de %30 luk kısım için bunu deneyin.