- 13 Mart 2019
- 18
- 2
- 26
- Konu Sahibi Yonca kanms
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraba sonuç hakkında bir fikrim yok ama bir şey soracağım. Bu testi eşimde yaptıracak 2 hafta sonra gitmeden önce dikkat edilmesi gereken bir şey var mı?Eşim sperm testi sonucu sizce normal mi sonuçlar normalmi kızlar yaptıran lar yardımcı olsun
3,5 gun cinsel perhizMeraba sonuç hakkında bir fikrim yok ama bir şey soracağım. Bu testi eşimde yaptıracak 2 hafta sonra gitmeden önce dikkat edilmesi gereken bir şey var mı?
Buçuk nasıl oluyor ya3,5 gun cinsel perhiz
3 5 yszincada 35 mi oluyor virgul koydum oyle algilamayin diyeBuçuk nasıl oluyor ya
3 5 yszincada 35 mi oluyor virgul koydum oyle algilamayin diye
ben de 3 buçuk gün anladım ilk anda 3-5 denir genelde3 5 yszincada 35 mi oluyor virgul koydum oyle algilamayin diye
cinsel perhiz süresi fazla, hareketsizlik ve morfoloji düşüklüğü var canimHiçbir şey anlamadım nasıl sizce
cinsel perhiz süresi fazla, hareketsizlik ve morfoloji düşüklüğü var canim
Ileri hareketlilik ve morfolojide problem var doktora daha gitmediniz miHiçbir şey anlamadım nasıl sizce
Genetik testleri yapılıyor canım bebeğimi kaybettim kürtaj oldum sebebini araştırıyorlar birçok test yapıldı sonuçları bekliyoruzIleri hareketlilik ve morfolojide problem var doktora daha gitmediniz mi
Bu problem düşüğe sebep olur muIleri hareketlilik ve morfolojide problem var doktora daha gitmediniz mi