sperm testi sonucu azospermi

burcuderin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
2
0
25
merhabalar benim eşim 2 kere sperm testi verdi ve ikisinde de sonuç azospermi. bu durumda kullandığınız, önerebileceğiniz doğal bitkiler, takviyeler ya da fitoterapi karışımları var mıdır? benim araştırdığım kadarıyla Promen k, promotil men, progeny m, Maxi go, inmen gibi takviyeler karşıma çıktı ama bilemedim hangisi daha faydalı diye

merhabalar benim eşim 2 kere sperm testi verdi ve ikisinde de sonuç azospermi. bu durumda kullandığınız, önerebileceğiniz doğal bitkiler, takviyeler ya da fitoterapi karışımları var mıdır? benim araştırdığım kadarıyla Promen k, promotil men, progeny m, Maxi go, inmen gibi takviyeler karşıma çıktı ama bilemedim hangisi daha faydalı diye
Merhaba. Benim eşimde azosperm i
Yani bitkisel kürler bizde çok denedik ama sonuc alamadık. Bütün değerleri 0 olunca genelde öyle şeyler işe yaramıyor diye biliyorum . Azospermi sebebi de önemli tabiki. Biz mikrotese olduk sperm bulundu ama negatif sonuc aldik tupbebekte . Doktora danışarak ilerlemenizde fayda var bence

Doktora danışmadan herhangi bir şey kullanmayın bence, faydadan çok zararı olabiliyor. İyi bir tüp bebek uzmanı ve ürologla görüşürseniz yönlendirir sizi. Azospermide tüp bebekten başka çare olmuyor ne yazık ki.

Merhaba. Benim eşimde azosperm i
Yani bitkisel kürler bizde çok denedik ama sonuc alamadık. Bütün değerleri 0 olunca genelde öyle şeyler işe yaramıyor diye biliyorum . Azospermi sebebi de önemli tabiki. Biz mikrotese olduk sperm bulundu ama negatif sonuc aldik tupbebekte . Doktora danışarak ilerlemenizde fayda var bence
Merhabalar benimde eşim azospermi yaklaşık 15 sene önce bu teşhis konmuş ilaçlar kullandık tedavi için hiç bir sonuç alamadık tüp bebek denedik 2 defa negatif sonuç aldık ve eşimde 0 sperm çıkışı vardı tese olduktan sonra yıkama işleminde bulundu bir kaç tane oda olmadı malesf .
Sonra ara vermek istedim 7 ay ara verdik bu süreçte eşimde bnde hiç bir ilaç tedavi görmedik tek yaptığımız bol bol avokado yemekti bilmiyorm onun mu etkisi oldu ama şuan doğal yolla gebelik oluştu 1 buçuk aylık hamileyim nasıl olduğuna inanmadım ve eşimden semen analizi için doktora gitmesini istedim sonuç daha çıkmadı bakalm ne sonuç çıkacak Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲

Merhabalar benimde eşim azospermi yaklaşık 15 sene önce bu teşhis konmuş ilaçlar kullandık tedavi için hiç bir sonuç alamadık tüp bebek denedik 2 defa negatif sonuç aldık ve eşimde 0 sperm çıkışı vardı tese olduktan sonra yıkama işleminde bulundu bir kaç tane oda olmadı malesf .
Sonra ara vermek istedim 7 ay ara verdik bu süreçte eşimde bnde hiç bir ilaç tedavi görmedik tek yaptığımız bol bol avokado yemekti bilmiyorm onun mu etkisi oldu ama şuan doğal yolla gebelik oluştu 1 buçuk aylık hamileyim nasıl olduğuna inanmadım ve eşimden semen analizi için doktora gitmesini istedim sonuç daha çıkmadı bakalm ne sonuç çıkacak Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
Çok sevindim adınıza rabbim hayırla kucağınıza almayi nasip eder inşallah. Tüm isteyenlerede

Azosperm hiç sperm olmamasimi oluyor onu tam bilmiyorum ama bı ara doktor eşime in asta diye bir takviye verdi bu sperm sayısını yukseltmisti tabi biz morfolojiii sorunu vardi sonra proxeed plus diye bir ilaç verdi başka doktor oda sayıyı morfolojiii 1 oldu iyice düştü hepsi sonra 3 ay oldu bı macun karışımı gibi 2 kavanoz bitkisel karışım ve gıda takviyeleri verdi morfolojiii 1 di 5 e çıktı ileri hız yükseldi sperm sayısı yükseldi yani sonuç aldık

proxeed plus onerilmisti esime. Esimin ileri hiz 0 morfoloji 2 cikmisti. Azospermi degil ama dogal gebelik olusturacak bir sperm de degildi malesef. Biz tup bebekle devam etmeyi tercih ettik yolumuza, cunku gorustugumuz tam alti ayri hekim bu gibi takviye ve kürlerin cok minimal duzeyde katkisi olabilecegini mucizeler beklemememiz gerektigini vurgulamisti.

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸
Resmen mucize .
Benim eşimde de çok az sperm var tek tük en son 45-50 tane çıktı .tüp bebeklerim negatif oldu.
Yazılarınız öyle umut oluyor ki bizlere 🌸
Keşke boyle mucizeleri daha çok paylaşsalar bizler le .çok mutlu oluyorum böyle gördükçe umutlaniyorum .
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok zor bı imtihan .
Çocuk sorduklarında doktora falan gidip gitmedigimi aglayasim geliyor tutamıyorum kendimi artık ağlıyorum . pskolojik olarak çok yoruldum tedavilerden 😥

X