Gebeliğe Hazırlık Sperm testi sonuçları??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

efuulimm

Dualarla gel bebeğim
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
1.923
3.382
133
26
Hanımlar anlayan bi bakabilir mi acaba?

Eklentiler

• 20190821_162923.jpg
    20190821_162923.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 219
Bızde de yakın seyler vardı canım. Morfoloji ılerı hareketli. Hareketsız de baya var. Ama sperm var sonucta. Cok yorumlayamam ama tüp bebekle basarıya ulasabılırsın. Kiminde hıc cıkmıyo sperm ameliyat ile alınıyor yumurta toplama gunu. Ve o sekılde kullanılıyor. Anlayanlar mutlaka cıkacaktır

Bızde de yakın seyler vardı canım. Morfoloji ılerı hareketli. Hareketsız de baya var. Ama sperm var sonucta. Cok yorumlayamam ama tüp bebekle basarıya ulasabılırsın. Kiminde hıc cıkmıyo sperm ameliyat ile alınıyor yumurta toplama gunu. Ve o sekılde kullanılıyor. Anlayanlar mutlaka cıkacaktır
Sizin tüp bebek mi peki?

Morfolojin %2
Ileri hareketin %13 lerde..
Ne olur ne olmaz kim ne dese boş olur Allah bilir..
Ama tedavide şansiniz Allahin izniyle var..
Hic cikmayanlara nazaran. Doğal yolla kimse olmaz demez umut hep vardir ama oyakar gibi ..yolunuz acik olsun

Sizin tüp bebek mi peki?
Evet canım. Bu ılerı hareketli falan düşük olunca olmuyomus. Valla esım 3 ay tedavı de gordu. En son üroloji dr u onay verdi ve bız isleme basladık. Zaten bızım durumda olanlarda üroloji dr onay verince hemen oluyo bu arada. 1 ay hazırlık vıtamın vs pesıne yumurta toplama dollendırme ve pesıne transfer

Evet canım. Bu ılerı hareketli falan düşük olunca olmuyomus. Valla esım 3 ay tedavı de gordu. En son üroloji dr u onay verdi ve bız isleme basladık. Zaten bızım durumda olanlarda üroloji dr onay verince hemen oluyo bu arada. 1 ay hazırlık vıtamın vs pesıne yumurta toplama dollendırme ve pesıne transfer
Bizimde mi düşük ileri hareketlilik? :/ bizim 13 aydır olmadı bende bi sorun çıkmadı eşim bugün gitti bunlar cıktı doktor 3 aylık ilaç verdi olmazsa gelin dedi hayırlısı insallah

Morfolojin %2
Ileri hareketin %13 lerde..
Ne olur ne olmaz kim ne dese boş olur Allah bilir..
Ama tedavide şansiniz Allahin izniyle var..
Hic cikmayanlara nazaran. Doğal yolla kimse olmaz demez umut hep vardir ama oyakar gibi ..yolunuz acik olsun
Cok saolun :(

Genetik arastırma vs yapıyorlar esine bıze orda sizinki kolay sperm var sayı dusuk olsa da onemlı degıl dedı. Bende hıc sorun yoktu ama ılk transfer de tutmadı 2.dr tuttu. Bak bu is nasıp kısmet. Ben ekimde yaptırdım olmadı. Adet oldum tekrar gıttıö 1 ay daha hazırlık ılac kullandım. Dondurulmus embrıyolarım vardı 2. Yı transfer oldum tuttu. Yanı herseyin bir zamanı var. Allah nasıp edıyo.

Yani bizim morfoloji 2..
Hareketi ileri olarak %35 lerde
sayi total :98 milyon
Cc'de 18 milyon olmasina rağmen 5 senedir gebelik elde edemedik ve bu yol zorlayici bi yol.tüp yaptirdim transfer bekliyorum.

Bizimde mi düşük ileri hareketlilik? :/ bizim 13 aydır olmadı bende bi sorun çıkmadı eşim bugün gitti bunlar cıktı doktor 3 aylık ilaç verdi olmazsa gelin dedi hayırlısı insallah
İnşallah olur ama bızımde bunun gibiydı. Hayırlısı ınsallah

bizde yeni yaptık... hiç umutsuzluğa kapılmayın... benim eşimde sperm sayısı 10,00 ml ileri hareketlilik %1.. 3 aylık tedavi verdiler eşime... siz bizden kat kat iyisiniz.. düzelmeyecek değil... kötüde değil... gayette hamile kalınır doğal yollarla.. sadece morfolojiniz düşük.. hareketsiz sayıyıda düşürürseniz mükemmel olur...
bunun için keçiboynuzu özü çakşır suyu kullanabilirsiniz.. eşiniz sigara alkol içiyorsa bıraksın.. bıraktığı anda çok fark edior.. bitter çikolata muz felan yedirin.. doğal beslenin 2-3 ayda değişeceğini görürsünüz.. çünkü zaten kötü değil sonuçlar

bizde yeni yaptık... hiç umutsuzluğa kapılmayın... benim eşimde sperm sayısı 10,00 ml ileri hareketlilik %1.. 3 aylık tedavi verdiler eşime... siz bizden kat kat iyisiniz.. düzelmeyecek değil... kötüde değil... gayette hamile kalınır doğal yollarla.. sadece morfolojiniz düşük.. hareketsiz sayıyıda düşürürseniz mükemmel olur...
bunun için keçiboynuzu özü çakşır suyu kullanabilirsiniz.. eşiniz sigara alkol içiyorsa bıraksın.. bıraktığı anda çok fark edior.. bitter çikolata muz felan yedirin.. doğal beslenin 2-3 ayda değişeceğini görürsünüz.. çünkü zaten kötü değil sonuçlar
Cok saolun. Size hangi ilacı vermişti acaba? Dün bi hışımla sigarayı attı bidaha icmycem diye ama bilemiyorum zor gibi bırakması. Keçi boynuzu özü ve çakşırı en güvenilir en dogal yerden nerde bulabilirim?

Cok saolun. Size hangi ilacı vermişti acaba? Dün bi hışımla sigarayı attı bidaha icmycem diye ama bilemiyorum zor gibi bırakması. Keçi boynuzu özü ve çakşırı en güvenilir en dogal yerden nerde bulabilirim?
güvenilir bir attardan temin edebilirsiniz... zaten attarlar bu konuda tecrübeli ama dediğim gibi güvenilir yer en doğalıdır.. bize wm evolution diye bir ilaç verdi.. yaklaşık 7-8 aydır piyasada satılan yeni bir ilaç.. azosperm (hiç spermi olmayan) hastalarda bile kullanılıp olumlu sonuç verdiği için.. sizde sperm var bu durumda bu ilaçla iki katına çıkacağını tahmin ediyorum diyerek bu ilacı verdi.. ilaçta 1 ayımızı bitirdik çok şükür.. 2 ay kaldı.. sayı yükseliyor her şekilde.. önemli olan hız yani ileri hareketlilik.. bizde dediğim gibi %1 ve doktor ümitli konuştu.. bakalım hayırlısı.. siz bizden kat kat iyisiniz.. sağlıklı beslenme şart.. ama özellikle sigara... inanın 3 ay düzenli beslenip eşiniz stresten uzak durursa sigarayı bırakıp.. buraya bu tahlilden daha iyisini atarsınız... yinede siz bilirsiniz

Back