Doktor morfoloji düşük dedi bebek için çok etkisi var mı acaba teşekkür ederim bu arada yanıtladığınız içinİyi gayet sperm sonucu
Evet çok önemli morfoloji demek yapısı demek yapı bozuk olursa çocuk olma ihtimali çok düşük benim eşimde öleydi yavaş yavaş düzeliyo kontrole gidiyoruz ilaç verdi onu kullandık ben bide ayrıca keçi boynuzu pekmezi özü veriyorum eşime düzeldi bayaDoktor morfoloji düşük dedi bebek için çok etkisi var mı acaba teşekkür ederim bu arada yanıtladığınız için
Sizin morfoloji kaçtıEvet çok önemli morfoloji demek yapısı demek yapı bozuk olursa çocuk olma ihtimali çok düşük benim eşimde öleydi yavaş yavaş düzeliyo kontrole gidiyoruz ilaç verdi onu kullandık ben bide ayrıca keçi boynuzu pekmezi özü veriyorum eşime düzeldi baya
Bizimde morfoloji 1Sizin morfoloji kaçtı
Bizim hız 4
Morfoloji 1
Umut 0
Tüp bebeğiniz sonuçlandı mı pekiBiz %2 morfoloji sebebiyle tüp bebek yaptık. Doktorlar imkansız değil ama uzun sürebilir demişti. 1 yıl da geçtiği için daha fazla uğraşmak istemedik
Bizimde 17 ay oldu bende pcos hastasıyım rahim flimi hormon değerlerim gayet iyi tüplerim açık doktorum eşimin sonuçlarını görmeden önce çatlatma iğnesiyle hamile kalırsın demişti ama eşimin sonuçları beni biraz üzdü burda okuduğum şeyler yüzünden doktor da pek bişey söylemedi çünkü daha detaylı sperm testi istedi testide daha vermedik elimizde olan test sonuçları sadece bunlar bu testtende anladığıma göre morfoloji düşük ve gebe kalmak için etkisi büyük nasıl bi tedavi olucak bizi ne bekliyor bilmiyorum ama burda yazılanlara göre tüp bebekle gebelik oluşma ihtimali var sadece inşallah allah hepimizin kucağını doldursunBizimde morfolii 1 di 14 ay denedik dogal yolla daha fazla beklemek istemedik tup bebek yontemiyle kizima kavustum Rabbime sukurler olsun
İki transferim de pozitif sonuçlandı. İlk transferimde 2 embriyo kondu teki tuttu ama 8.haftada düşük yaptım. 2.transferimde de 2 embriyo konu yine teki tuttu. 11.haftayı geçtik şimdi. Yani 4 embriyodan biri sağlam çıktı diyebiliriz. Morfoloji sorunlarında genetik olarak da çok bozukluk oluyor maalesef embriyolardaTüp bebeğiniz sonuçlandı mı peki
Sperm sayısı orta ileri hareketli 44 denmiş ama bu hızlı ileri ve yavaş ileri diye ayrılıyor ayırmamışlar hızlı ileri olması çok önemli yumurtaya daha hızlı ulaşabiliyor.Morfoloji düşük varikosel varmı baktırdınız mı? Sperm dna hasar testi mutlaka ama mutlaka yaptırın hasar yüksekse morfolojiyede etki yapıyor hatta gebelik olsa bile yüksek ihtimal düşükle sonuçlanıyor Allah yardımcınız olsunvar