• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sperm testi hakkında bilgisi olanlar bakabilir mi :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bysgns

Sabır 🙏
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
826
505
53
32
Çözünme süresi nedir ? Neden yüksektir? Değerler nasıl görünüyor yorumlar mısınız?

Eklentiler

• Screenshot_20200307-000849_Drive.jpg
    Screenshot_20200307-000849_Drive.jpg
    117,6 KB · Görüntüleme: 92
Benim bildiğim kadarıyla sayı hız ve morfoloji önemli. Onlarda da bi sıkıntı görünmüyor değerleriniz güzel. Çözünme süresi sanırım yapışkan olan semenin erime süresidir. Bence çok sıkıntı olacak bi değerde değil. Siz yine de doktorunuza danışın

Benim bildiğim kadarıyla sayı hız ve morfoloji önemli. Onlarda da bi sıkıntı görünmüyor değerleriniz güzel. Çözünme süresi sanırım yapışkan olan semenin erime süresidir. Bence çok sıkıntı olacak bi değerde değil. Siz yine de doktorunuza danışın
Moonandstar arkadaşımız doğru demiş sayı morfoloji ve hız önemli. İleri hareketli çok iyi bı seviyeye çıksa bizim oooo😁 evet çözünme de şu şekilde açıklanmış.
Likefaksiyon (Semenin Çözünürlüğü): Ejakülasyon (meninin boşaltılması) sırasında akıcı olan ve veziküla seminalisin salgıladığı "protein kinaz" enziminin etkisiyle "koagüle olan (=pıhtılaşan)" semen 10-20 dakika içerisinde kendiliğinden eriyebilmeli yani likefiye olmalidır. Likefaksiyon süresinin uzaması gibi bir aksaklık semen viskozitesinin (kıvamının) arttığını gösterir ki bu da istenmeyen bir durumdur.

Çözünme süresinde sıkıntı var çok aşırı bir sıkıntı değil tedavisi kısa onun dışında değerleriniz güzel

Gebe kalırsın. Ne iyi ne kötü.. Sprem kalitesi için eşinizi besleyin

Gebe kalırsın. Ne iyi ne kötü.. Sprem kalitesi için eşinizi besleyin
İnşallah kalabilirim. Bir ara keçiboynuzu pekmezi yedirdim ama zorla alternatif tıbba inancı sıfır. Ben kür falan yapıyorum bana da kızıyor . Çakşır ve keçiboynuzu iyi diye duydum ama denerim şansımı

İnşallah kalabilirim. Bir ara keçiboynuzu pekmezi yedirdim ama zorla alternatif tıbba inancı sıfır. Ben kür falan yapıyorum bana da kızıyor . Çakşır ve keçiboynuzu iyi diye duydum ama denerim şansımı
Canım değerleriniz gayet güzel çözünmeye hiç takılma spermin semenden ayrılmasını kastediyor yani . Morfoloji hız gayet iyi maşallah ne kadardır deniyorsunuz

Her şey süper

Normal yolla olur allahın izniyle sıkıntı yok

Canım değerleriniz gayet güzel çözünmeye hiç takılma spermin semenden ayrılmasını kastediyor yani . Morfoloji hız gayet iyi maşallah ne kadardır deniyorsunuz
Haziranda bir sene olacak. Sanırım benim yumurtlama olmuyor 5 ay ovülasyon yaptım sadece bir ay pik yaptı. Hormon tahlili yaptırdım 21.gün progesteron yaptırdım 6.7 çıktı.adetin 5.günü gideceğim bakalım ne diyecek doktor.

Haziranda bir sene olacak. Sanırım benim yumurtlama olmuyor 5 ay ovülasyon yaptım sadece bir ay pik yaptı. Hormon tahlili yaptırdım 21.gün progesteron yaptırdım 6.7 çıktı.adetin 5.günü gideceğim bakalım ne diyecek doktor.
Adetin 3.günü aç karnına git canım 5 geç oluyor

Back