Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Moonandstar arkadaşımız doğru demiş sayı morfoloji ve hız önemli. İleri hareketli çok iyi bı seviyeye çıksa bizim ooooBenim bildiğim kadarıyla sayı hız ve morfoloji önemli. Onlarda da bi sıkıntı görünmüyor değerleriniz güzel. Çözünme süresi sanırım yapışkan olan semenin erime süresidir. Bence çok sıkıntı olacak bi değerde değil. Siz yine de doktorunuza danışın
İnşallah kalabilirim. Bir ara keçiboynuzu pekmezi yedirdim ama zorla alternatif tıbba inancı sıfır. Ben kür falan yapıyorum bana da kızıyor . Çakşır ve keçiboynuzu iyi diye duydum ama denerim şansımıGebe kalırsın. Ne iyi ne kötü.. Sprem kalitesi için eşinizi besleyin
Canım değerleriniz gayet güzel çözünmeye hiç takılma spermin semenden ayrılmasını kastediyor yani . Morfoloji hız gayet iyi maşallah ne kadardır deniyorsunuzİnşallah kalabilirim. Bir ara keçiboynuzu pekmezi yedirdim ama zorla alternatif tıbba inancı sıfır. Ben kür falan yapıyorum bana da kızıyor . Çakşır ve keçiboynuzu iyi diye duydum ama denerim şansımı
Haziranda bir sene olacak. Sanırım benim yumurtlama olmuyor 5 ay ovülasyon yaptım sadece bir ay pik yaptı. Hormon tahlili yaptırdım 21.gün progesteron yaptırdım 6.7 çıktı.adetin 5.günü gideceğim bakalım ne diyecek doktor.Canım değerleriniz gayet güzel çözünmeye hiç takılma spermin semenden ayrılmasını kastediyor yani . Morfoloji hız gayet iyi maşallah ne kadardır deniyorsunuz
Adetin 3.günü aç karnına git canım 5 geç oluyorHaziranda bir sene olacak. Sanırım benim yumurtlama olmuyor 5 ay ovülasyon yaptım sadece bir ay pik yaptı. Hormon tahlili yaptırdım 21.gün progesteron yaptırdım 6.7 çıktı.adetin 5.günü gideceğim bakalım ne diyecek doktor.
O güne randevu bulamadım geçen ay yaptırdım tahlil yine tahlil yapar mı acaba?Adetin 3.günü aç karnına git canım 5 geç oluyor
Canım tahlil yapmaya gerek yok ama 3.gün daha iyi bakılıyor yumurtalıklaraO güne randevu bulamadım geçen ay yaptırdım tahlil yine tahlil yapar mı acaba?