- 10 Kasım 2020
- 7
- 2
- 27
- Konu Sahibi Isimsiz02022
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım sayıda sıkıntı yok ama hareket çok düşük morfoloji de düşük görünüyor siz yine de doktora bir danışın tabi doktorunuz daha sağlıklı bilgi verecektir.Merhabalar eşimin sperm testi sonucuna bakabilir misiniz. Doktora daha 3 gün sonra göstericek ama pek bişey anlamadım nasıl sizce?
Merhaba, ileri hareket düşük ama asıl sorun morfoloji görünüyor. Çok iyi bir üroloji doktoru ya da tüp bebek merkezlerindeki üroloji doktorlarıyla görüşmeniz gerekebilir.Merhaba anlayan varsa benım eşimin sonuçları sizce şansımız var mı? İleri hareket 100/36 olması gerekiyormuş duşuk bizimki sanki
Yaş 29 cnm 2 senedir olmuyor bende de pıcos var benden dolayı olmuyor diye duşunmuştum fakat 4 aydır klomen tedavi giriyorum ve yumurtam gayet güzel çalışıp çatlıyor bakalım artik hayrlısı 2 ay daha denicez olmasa tüp bebek yaparız heraldeMerhaba, ileri hareket düşük ama asıl sorun morfoloji görünüyor. Çok iyi bir üroloji doktoru ya da tüp bebek merkezlerindeki üroloji doktorlarıyla görüşmeniz gerekebilir.
Yaşınız kaç ve ne kadar süredir deniyorsunuz?
Morfoloji bozuk dime ben de öyle anladım araştırdım biraz ama eşim sorun yok bende dedi bakalım artık hayrlısıMerhaba, ileri hareket düşük ama asıl sorun morfoloji görünüyor. Çok iyi bir üroloji doktoru ya da tüp bebek merkezlerindeki üroloji doktorlarıyla görüşmeniz gerekebilir.
Yaşınız kaç ve ne kadar süredir deniyorsunuz?
Eşinizin morfolojisinde sorunlar görünüyor. İyi bir üroloji doktoru ve iyi bir labaratuvarı olan bir tüp bebek merkezi ile görüşmenizi tavsiye ederim. Geciktirmeyin.Yaş 29 cnm 2 senedir olmuyor bende de pıcos var benden dolayı olmuyor diye duşunmuştum fakat 4 aydır klomen tedavi giriyorum ve yumurtam gayet güzel çalışıp çatlıyor bakalım artik hayrlısı 2 ay daha denicez olmasa tüp bebek yaparız heralde
Nasıl sorun yok diyebiliyor eşiniz. Aşağıda düşünceler kısmında açık açık yazmışlar. Normalde doktorlar bunları görmek istemezler. En kısa zamanda yukarıda yazdığım şekilde bir merkez araştırıp gitmenizi tavsiye ederim. Yaşınız genç ve bu sizin için avantaj.Morfoloji bozuk dime ben de öyle anladım araştırdım biraz ama eşim sorun yok bende dedi bakalım artık hayrlısı
Teşekkür ederim tüp bebek doktoru gördü eşimin sonuçları oo sorun yok dedi için eşim de kendisinde sorun olmadini duşundu ben hemen tüp bebek istemediğim için de tedavi başladik eşim de başka üroloji doktorla görüşmedi daha. Baktım ben de doğal yolda olmuyor ozaman arastırdım biraz ama tam emın olamadım için size sormak istedim ki eğer sorun varsa ona göre yol izlerim ben de teşekkür ederim yardımınız içinNasıl sorun yok diyebiliyor eşiniz. Aşağıda düşünceler kısmında açık açık yazmışlar. Normalde doktorlar bunları görmek istemezler. En kısa zamanda yukarıda yazdığım şekilde bir merkez araştırıp gitmenizi tavsiye ederim. Yaşınız genç ve bu sizin için avantaj.
Rica ederim, ne demek Eşlerden hangisinde sorun olursa olsun sonuçta kadın uğraşıyor. Umarım en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınızTeşekkür ederim tüp bebek doktoru gördü eşimin sonuçları oo sorun yok dedi için eşim de kendisinde sorun olmadini duşundu ben hemen tüp bebek istemediğim için de tedavi başladik eşim de başka üroloji doktorla görüşmedi daha. Baktım ben de doğal yolda olmuyor ozaman arastırdım biraz ama tam emın olamadım için size sormak istedim ki eğer sorun varsa ona göre yol izlerim ben de teşekkür ederim yardımınız için
Ne siz sorun ne ben söylim hep kadınlar uğraşır zaten bende pcos var diye kendime suçlu hissetim benden dolayı çocuk olmuyor diye düşündüm ama benim klomenle yımurtam çok güzel gelişti çatladı de ama gebelik olmadı malesef ben ozaman tedavi brakım boşuna ilaç içip de streslere girmim direk tüp bebek için araştirma yapımı en iyisi çünkü tedavi de cok yorumcuRica ederim, ne demek Eşlerden hangisinde sorun olursa olsun sonuçta kadın uğraşıyor. Umarım en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız
Tüp bebek doktoru neye istinaden sorun yok demiş şaşırdım. "Bizim açımızdan sorun yok tüp bebek yaparız" anlamında da söylemiş olabilir. Mesela düşünceler kısmında, "sitoplazmik droplet" yazıyor. Doğal gebelik için bu bir sorun aslında. Dediğim gibi iyice araştırıp gerçekten güvenilir bir yerde başlayın derim. Paranız, umutlarınız ve zamanınız boşa gitmesin.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bence önce iyi bir tüp bebek merkezi ile görüşün sonrasında nasıl yapacağınızın yol haritasını çizin sonrasında da ilacı bırakırsınız. Güvenilir bir yer olsun. Sizin bütün testleriniz ve rahim filminiz çekildi mi?Ne siz sorun ne ben söylim hep kadınlar uğraşır zaten bende pcos var diye kendime suçlu hissetim benden dolayı çocuk olmuyor diye düşündüm ama benim klomenle yımurtam çok güzel gelişti çatladı de ama gebelik olmadı malesef ben ozaman tedavi brakım boşuna ilaç içip de streslere girmim direk tüp bebek için araştirma yapımı en iyisi çünkü tedavi de cok yorumcu
Maalesef tüp bebek yorucu ama sizin umarım kısa sürer ve kolay geçerNe siz sorun ne ben söylim hep kadınlar uğraşır zaten bende pcos var diye kendime suçlu hissetim benden dolayı çocuk olmuyor diye düşündüm ama benim klomenle yımurtam çok güzel gelişti çatladı de ama gebelik olmadı malesef ben ozaman tedavi brakım boşuna ilaç içip de streslere girmim direk tüp bebek için araştirma yapımı en iyisi çünkü tedavi de cok yorumcu
Çekildi canım evet tuplerim açık sonuçlar hepsı iyi sadece paços var bende okadar yumurta tembelliğim vardı ama ilaç işe yaradı normalde kalmam lazımdı ama olmadı bakalım son 2 ay kaldı doktorum son 2 ay daha ilaç kullanalım dedi şans yine de bir ihtimal dedi kalırsın diye. Umursamama olayı diğil de erkeklik gururu vs inçinıyıor sanki eşime senin de ilere hareket düşük dedim keyfı bozuldu baya. Sorunu sadece bende olduğunu duşun düğümü zaman hiç stres vs yapmıyordu ama şimdi kendisi de stres yapıyor Allah'tan tüp bebek için HAYİR demiyor olmasa yapalım diyorAllah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bence önce iyi bir tüp bebek merkezi ile görüşün sonrasında nasıl yapacağınızın yol haritasını çizin sonrasında da ilacı bırakırsınız. Güvenilir bir yer olsun. Sizin bütün testleriniz ve rahim filminiz çekildi mi?
Sperm testini de tüp bebek merkezinde verin bence. En iyi onlar bakar.
Üroloji doktoru ile siz de konuşun eşinize bırakmayın. Maalesef erkekler çok umursamayabiliyor.
Klasik erkek işte ben gülüyorum artık böyle erkeklere. Bu coğrafyanın erkekleri böyle bir şeyde kendilerini eksik ve kusurlu hissediyor.Çekildi canım evet tuplerim açık sonuçlar hepsı iyi sadece paços var bende okadar yumurta tembelliğim vardı ama ilaç işe yaradı normalde kalmam lazımdı ama olmadı bakalım son 2 ay kaldı doktorum son 2 ay daha ilaç kullanalım dedi şans yine de bir ihtimal dedi kalırsın diye. Umursamama olayı diğil de erkeklik gururu vs inçinıyıor sanki eşime senin de ilere hareket düşük dedim keyfı bozuldu baya. Sorunu sadece bende olduğunu duşun düğümü zaman hiç stres vs yapmıyordu ama şimdi kendisi de stres yapıyor Allah'tan tüp bebek için HAYİR demiyor olmasa yapalım diyor
Sorun ortak sorun aslında çok önemli diğil yeter ki çözüm olsun de Allah'tan bu tüp bebek olayi yapmişlar ya yoksa çocuksuz gezerdıkKlasik erkek işte ben gülüyorum artık böyle erkeklere. Bu coğrafyanın erkekleri böyle bir şeyde kendilerini eksik ve kusurlu hissediyor.
Bu topluma ve annelerine göre erkekte sorun olamaz çünkü bu iki kişinin sorunu bence.
Evlilik dinamiğiniz nasıl bilmiyorum ama hiç takmayın kafanıza veee önce kendinizi ve kendi isteklerinizi düşünün
Robert Edwards iyi ki vazgeçmemiş ve bizleri düşünerek tüp bebeği gerçekleştirmişSorun ortak sorun aslında çok önemli diğil yeter ki çözüm olsun de Allah'tan bu tüp bebek olayi yapmişlar ya yoksa çocuksuz gezerdık
Sizin çocuğunuz var mı?Robert Edwards iyi ki vazgeçmemiş ve bizleri düşünerek tüp bebeği gerçekleştirmiş
Yok. Ben de tüp bebek tedavisi görüyorum. Umarım hepimiz için güzel olur sonuSizin çocuğunuz var mı?