Erkek İnfertilitesi Sperm test sonucu paylaştım lütfen yorumlayın

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

knnkrs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
18
11
33
Eşim sperm testi oldu 1 yıldır uğraşıyoruz cocuk sahibi olmak için, benim kontrollerim normal eşimden sperm öğreni istendi biz tam olarak anlamadık bakabilir misiniz yorumlarsanız seviniriz

Eşim sperm testi oldu 1 yıldır uğraşıyoruz cocuk sahibi olmak için, benim kontrollerim normal eşimden sperm öğreni istendi biz tam olarak anlamadık bakabilir misiniz yorumlarsanız seviniriz

Eklentiler

• 7D750818-44E2-48EA-8D79-611F257F2307.png
    7D750818-44E2-48EA-8D79-611F257F2307.png
    105,2 KB · Görüntüleme: 432
  • E82C415E-4B83-4874-A7B6-4BC6F161C7AE.png
    E82C415E-4B83-4874-A7B6-4BC6F161C7AE.png
    84,6 KB · Görüntüleme: 429
Morfoloji, hız ve sayı referans değerleri karşılıyor. Takviye almanız iyi tabii değerler daha da yükselir.

Varikosel yoksa takviye bu degerleri uçurur hepsi tam sınırda güzel doktor bulun tavsiye versin benim esim promotil men kullaniyor içeriği en zengini o

Benim anladığım kadarıyla göze çarpan kısım en az 15 milyon olması gereken sperm sayısının 14 milyon çıkması. Sanırım doktor bunun sınırda olduğunu söylemiş. Zaten çok da düşük değil. Düzen lab.’da yaptırdınız testleri heralde. Doktorunuz kim acaba?

Ne olır bana da yorum yapın
Bende çok bilgili değilim açıkçası eşim çok fazla test yaptırdığı için biraz anlıyorum. Yine en doğrusunu drunuz söyler sonucunuzu dra gösterin mutlaka. Benim eşimin değerleri düştüğünde progeny m ve nac 900 ilaçlarını vermişti dr ve baya etkili olmuştu sperm sayı ve hareketinde.

Varikosel yoksa takviye bu degerleri uçurur hepsi tam sınırda güzel doktor bulun tavsiye versin benim esim promotil men kullaniyor içeriği en zengini ob
Varikosel yoksa takviye bu degerleri uçurur hepsi tam sınırda güzel doktor bulun tavsiye versin benim esim promotil men kullaniyor içeriği en zengini o
Bu değerlere göre doktorun ıyı olmasıda önemli anladığım kadarıyla, hafta sonu kendi doktoruma göstereceğim bakalım ne diyecek.

Benim anladığım kadarıyla göze çarpan kısım en az 15 milyon olması gereken sperm sayısının 14 milyon çıkması. Sanırım doktor bunun sınırda olduğunu söylemiş. Zaten çok da düşük değil. Düzen lab.’da yaptırdınız testleri heralde. Doktorunuz kim acaba?
Evet düzende yaptırdık, doktorumuzla ctsi günü randevu aldık vitamin vereceğini söyledi bakalım hayırlısı,

Varikosel konusunda hiçbir bilgimiz yok henüz, ben doktoruma cocuk istediğimizi 1 senedir olmadıgını söylediğimde eşimin sperm testi yapmasa gerektiğini söyledi sonucları bana getirirsin dedi. Şimdi eşiminde üroloji görünmesi gerekiyor mu o konuda emin olamadık.

X