• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm test sonucu lutfen bakar mısınız

Seymaasmin

Sabır Şükür Dua 🤲
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2020
626
224
53
26
Kızlar esim azosperm hep sonuçlar sperm izlenmedi olarak cikardi ilk defa 1/2 hareketsiz sperm izlendi milyon/ ml yazıyo fotoğraf atıyorum bu adet demek mi yoksa milyon demek mi lutfen yardimci olur musunuz

Eklentiler

• Screenshot_20250124-115517_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20250124-115517_e-Nabz.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 71
merhaba adettir bunlar. Bizim testlerde her alanda 3 yazıyo toplam değil de . Yine de emin olamadım daha iyi bilen biri cevaplayacaktır

Anladim teşekkür ederim
Arkadaşlar herkese iyi günler uzun zamandır takip ediyorum sayfayı,öncelikli olarak böyle bir grup oluşturdugunuz için teşekkür ederim hepinize
Uzun zamandır üzerinde çaresizce sonuç almayı beklediğimiz eşimin Azosperm sıkıntısı maalesef sonuçsuz kaldı
4 yıllık evliyiz ve 0 sperm var maaleseff tüp bebek denememiz oldu hücre bulundu ama kalitesiz ve ölü gibi hücreler olduğundan bu da sonuçsuz kaldı biraz toparlanmak istedik psikolojik açıdan..bir kaç kür denedik ama her seferinde testlerde 0 sonuçla karşılaştık şimdi bal hurma poleni ve epidemik tozu kürü kullanıyoruz 1 aydır
Ama inanınki umudumuz var mı yok mu onu da bilmiyoruz lütfen bu konuda yardımcı olabilecek varsa başına gelen varsa bize yardımcı olabilir mi??

Sanırım tüm verilen örnekte 1 2 sperm var milyon olsa milyonun karşısında 1 milyon. 2 milyon gibi sayı yazardı

Arkadaşlar herkese iyi günler uzun zamandır takip ediyorum sayfayı,öncelikli olarak böyle bir grup oluşturdugunuz için teşekkür ederim hepinize
Uzun zamandır üzerinde çaresizce sonuç almayı beklediğimiz eşimin Azosperm sıkıntısı maalesef sonuçsuz kaldı
4 yıllık evliyiz ve 0 sperm var maaleseff tüp bebek denememiz oldu hücre bulundu ama kalitesiz ve ölü gibi hücreler olduğundan bu da sonuçsuz kaldı biraz toparlanmak istedik psikolojik açıdan..bir kaç kür denedik ama her seferinde testlerde 0 sonuçla karşılaştık şimdi bal hurma poleni ve epidemik tozu kürü kullanıyoruz 1 aydır
Ama inanınki umudumuz var mı yok mu onu da bilmiyoruz lütfen bu konuda yardımcı olabilecek varsa başına gelen varsa bize yardımcı olabilir mi??
Keçi boynuzu kürü uyguladınız mı

Merhaba bizde 5 senedir bu sıkıntıyla uğraşıyoruz biz çıkış yakaladık onlarla iki defa tup bebek denedik ama tutmadı simdi bulent rusoya basladik o varikosel gordu eşimde onun için ameliyat dedi bizde bi tanıdık sayesinde getat bölümünde çalışanlar sayesinde cok sukur ilk defa çıkış gördük eger isterseniz tedaviyi anlatıp size yardımcı olabilirim ankarada mi yaşıyorsunuz

Kızlar esim azosperm hep sonuçlar sperm izlenmedi olarak cikardi ilk defa 1/2 hareketsiz sperm izlendi milyon/ ml yazıyo fotoğraf atıyorum bu adet demek mi yoksa milyon demek mi lutfen yardimci olur musunuz
Adet olarak canım çıkışlarınız yeni başlamış demekki sık test verin :) şehir hastanesinde dondurma yapılıyor mumbilgi verdiler mi size ?

Hayir vermediler her çıkanı dolduruyorlar mi peki
Normalde dondurulması lazım ama devlet hastanesi protokolleri nasıldır bilemem bizim ilk testimizde devlette görülmüştü sperm ama dondurmamışlardı ve biz hiç bir şey bilmiyorduk ilk öğrendiğimiz andı sonradan anladık ama direkt tüp bebek bölümüyse eğer onlar tedavi amaçlı dondurur zaten

Normalde dondurulması lazım ama devlet hastanesi protokolleri nasıldır bilemem bizim ilk testimizde devlette görülmüştü sperm ama dondurmamışlardı ve biz hiç bir şey bilmiyorduk ilk öğrendiğimiz andı sonradan anladık ama direkt tüp bebek bölümüyse eğer onlar tedavi amaçlı dondurur zaten
Anladım bize hic bisey söylemediler bundan sonra verdiğimizde daha dikkatli oluruz inşallah teşekkür ederim

Siz ne durumdasınız peki tup bebek mi yaptiniz

Benim eşimin ileri hareketlilik sıfırdı. Ne ilaç kullansak ne takviye kullansak sıfır. En sonunda kuvvet macunu aldım. 1,5 ay kullandı. İşe yaradı. Denemek isterseniz

İleri hareketlilik falan yazmıyor. Total sayı kaç ? Eşimin testte sıkıntı varken renk onunda gri yazıyordu. Sonra düzelince normal yazmaya başladı. Sıkıntı var ama sayılar net değil

Back