Merhaba arkadaşlar bir süredir tedaviye ara vermiştik daha doğrusu araştırmaya ara vermiştik biz azosperm diye başladık yani 0 çıkıyordu test sonuçlarımız ve gittiğimiz doktorlar bilinçsiz olarak hiç bişey bilmiyordu doğru aktarılım yapılmadı. en son yaşadığımız yerde bir doktor direkt tese yapalım sperm taşıyıcı kanalınız yok dedi (vas deferens) dedi biz ısrarla öncesinde tese olmak istemedik çünkü burdaki her doktor aynısını diyecekti biliyorduk bu yüzden paralı bi doktora gitme zahmetinde bulunmamıştık durum bu şekilde olunca en başından beri celalettin peru hocaya gitmek istiyordum şuan son testide tamamlayıp oraya gitmeyi düşünüyoruz sperm kanalı yokluğu yaşayıp celalettin peru da tedavi olan varmı yardımcı olabilirmisiniz lütfen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sperm taşıyıcı kanal yokluğu - meni kanalı yokluğu
- Konu Sahibi elifmacit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Mayıs 2023
- 891
- 349
- 23
- 27
Gidip memnun kalanlar var ama çıkış kanalı yok demişsiniz bu fizyolojik bir durum ameliyat ihtimali yüksek olabilir diye düşünüyorum
Merhaba arkadaşlar bir süredir tedaviye ara vermiştik daha doğrusu araştırmaya ara vermiştik biz azosperm diye başladık yani 0 çıkıyordu test sonuçlarımız ve gittiğimiz doktorlar bilinçsiz olarak hiç bişey bilmiyordu doğru aktarılım yapılmadı. en son yaşadığımız yerde bir doktor direkt tese yapalım sperm taşıyıcı kanalınız yok dedi (vas deferens) dedi biz ısrarla öncesinde tese olmak istemedik çünkü burdaki her doktor aynısını diyecekti biliyorduk bu yüzden paralı bi doktora gitme zahmetinde bulunmamıştık durum bu şekilde olunca en başından beri celalettin peru hocaya gitmek istiyordum şuan son testide tamamlayıp oraya gitmeyi düşünüyoruz sperm kanalı yokluğu yaşayıp celalettin peru da tedavi olan varmı yardımcı olabilirmisiniz lütfen
Yuzde yüz zaten tese yada enjeksiyon ile ilgili bisiler yapilcak ama işte pozitif yorum arıyorum sürekliGidip memnun kalanlar var ama çıkış kanalı yok demişsiniz bu fizyolojik bir durum ameliyat ihtimali yüksek olabilir diye düşünüyorum
- 29 Mayıs 2023
- 891
- 349
- 23
- 27
Bülent erol bu işte en iyilerden, umarım kolaylıkla geçer sürecinizYuzde yüz zaten tese yada enjeksiyon ile ilgili bisiler yapilcak ama işte pozitif yorum arıyorum sürekli
- 19 Ocak 2024
- 64
- 17
- 3
- 24
Cnm biz orda tedavi. Oluyoruz siz bir gidin yanına size doğru yolu gösterecektir .inşallah nsl.bir tedavi yol alacağınızaYuzde yüz zaten tese yada enjeksiyon ile ilgili bisiler yapilcak ama işte pozitif yorum arıyorum sürekli