Gebeliğe Hazırlık Sperm sonuçları yardım lutfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

umyag08

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
487
235
103
30
Hücre yoğunlu 49 milyon
Ileri hızli hareketli %15
Ileri yavaş hareketli %20
Yerinde hareketli %5
Yorumlayabilirmisiniz lütfen

Hücre yoğunlu 49 milyon
Ileri hızli hareketli %15
Ileri yavaş hareketli %20
Yerinde hareketli %5
Yorumlayabilirmisiniz lütfen
İyi sayılır. Ama bakılması gereken bazı şeyler var. Morfoloji, aglütinasyon, lökosit vs gibi.

Üroloji muayene edip sonuçlara baktı mı
Varikosel var denildi mı?

Aglütinasyon %6 . Lökosit 1100 morfoloji yok ne demek bunlar
Benim aylarca uğraşıp yükseltmiş halim senin şimdiki halin. Ve ben bu değerleri bile göremeden hamile kaldım.
Bi de yanlış yere bakıyor olabilirsin. Aglütinasyon ya pozitiftir ya negatif. Lökosit’te ya bi kaç tanedir ya da bi kaç milyon. Morfoloji sağlıklı kaliteli sperm oranı demek. Ama her yer bakmıyor ona. Bakılmamış olabilir.

Kâğıtta bu şekilde yazıyor canım. Nasi l yüksektin neler yaptın ? Bizde çok kafaya taktik ya bende klomen kullanıcam bu ay ama bu değerlerle olmazsa boşuna kullanmayim diyorum

Kâğıtta bu şekilde yazıyor canım. Nasi l yüksektin neler yaptın ? Bizde çok kafaya taktik ya bende klomen kullanıcam bu ay ama bu değerlerle olmazsa boşuna kullanmayim diyorum
Eşime keçiboynuzu özü, çakşır kökü suyu içirdim. Bu değerler kötü değil bence kafanıza takmayın. Ama bişeyler yapalım beklemeyelim derseniz ona bişey diyemem. Dediklerimi alıp kullanabilirsiniz. İkisinin de yan etkisi yok.

Hatırlamıyorum tam
Ameliyat olduk biz
Size ameliyat dendi mi
Bugün gidcez dr a henüz daha varikosel yada ameliyatlık bi durum varmı bilmiyoruz bugün ultrason bakilcak sanırım ama dr bu değerlerle çocuğun olmz diye bişey yok olur ama gecikir dedi

Keçi boynuzunu denicem bakalım bugün alicam ender saracta gördüm

Merhaba arkadaşlar, hepimize geçmiş olsun, bizde 3 yıllık evliyiz 2 yıldır korunmuyoruz eşimde sol tarafta 1-2 derecede varikosel çıktı sperm testi yaptırdı mail geldi şimdi doktora gidemedi daha, ümitlerimiz azalıyor ilk defa morfoloji görüyoruz resimi ekledim bakıp yorumlar yapabilirmisiniz?
Çok teşekkür ederim.

Eklentiler

• sp.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…