Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi sayılır. Ama bakılması gereken bazı şeyler var. Morfoloji, aglütinasyon, lökosit vs gibi.Hücre yoğunlu 49 milyon
Ileri hızli hareketli %15
Ileri yavaş hareketli %20
Yerinde hareketli %5
Yorumlayabilirmisiniz lütfen
Aglütinasyon %6 . Lökosit 1100 morfoloji yok ne demek bunlarİyi sayılır. Ama bakılması gereken bazı şeyler var. Morfoloji, aglütinasyon, lökosit vs gibi.
Renkli dopler falan istedi henuz bisry denmedi yarin gidcez bakalim sizce bu varikosel miÜroloji muayene edip sonuçlara baktı mı
Varikosel var denildi mı?
Takviyeyle duzelirmiileri hizli biraz az gibi . dr takviye falan verecektir
tabi ki duzelirTakviyeyle duzelirmi
Renkli dopler falan istedi henuz bisry denmedi yarin gidcez bakalim sizce bu varikosel mi
Benim aylarca uğraşıp yükseltmiş halim senin şimdiki halin. Ve ben bu değerleri bile göremeden hamile kaldım.Aglütinasyon %6 . Lökosit 1100 morfoloji yok ne demek bunlar
Kâğıtta bu şekilde yazıyor canım. Nasi l yüksektin neler yaptın ? Bizde çok kafaya taktik ya bende klomen kullanıcam bu ay ama bu değerlerle olmazsa boşuna kullanmayim diyorumBenim aylarca uğraşıp yükseltmiş halim senin şimdiki halin. Ve ben bu değerleri bile göremeden hamile kaldım.
Bi de yanlış yere bakıyor olabilirsin. Aglütinasyon ya pozitiftir ya negatif. Lökosit’te ya bi kaç tanedir ya da bi kaç milyon. Morfoloji sağlıklı kaliteli sperm oranı demek. Ama her yer bakmıyor ona. Bakılmamış olabilir.
Sizin daha mı düşük değerler yoksa yuksekmi biraz varikosel dendiBize varikosel dendi
O yüzden sordum
Çok anlamıyorum ama
Değerler yakın giibi
Eşime keçiboynuzu özü, çakşır kökü suyu içirdim. Bu değerler kötü değil bence kafanıza takmayın. Ama bişeyler yapalım beklemeyelim derseniz ona bişey diyemem. Dediklerimi alıp kullanabilirsiniz. İkisinin de yan etkisi yok.Kâğıtta bu şekilde yazıyor canım. Nasi l yüksektin neler yaptın ? Bizde çok kafaya taktik ya bende klomen kullanıcam bu ay ama bu değerlerle olmazsa boşuna kullanmayim diyorum
Sizin daha mı düşük değerler yoksa yuksekmi biraz varikosel dendi
Bugün gidcez dr a henüz daha varikosel yada ameliyatlık bi durum varmı bilmiyoruz bugün ultrason bakilcak sanırım ama dr bu değerlerle çocuğun olmz diye bişey yok olur ama gecikir dediHatırlamıyorum tam
Ameliyat olduk biz
Size ameliyat dendi mi
Keçi boynuzunu denicem bakalım bugün alicam ender saracta gördümEşime keçiboynuzu özü, çakşır kökü suyu içirdim. Bu değerler kötü değil bence kafanıza takmayın. Ama bişeyler yapalım beklemeyelim derseniz ona bişey diyemem. Dediklerimi alıp kullanabilirsiniz. İkisinin de yan etkisi yok.
Çakşır kökü suyu daha etkili. İkisini birlikte kullan bence.Keçi boynuzunu denicem bakalım bugün alicam ender saracta gördüm
Tamamdir teşekkür ederimÇakşır kökü suyu daha etkili. İkisini birlikte kullan bence.