Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben adetliyim şu an. Çok umutluydum bu ay ama olmadıKizlar hepimiz icin hakkimizda hayirlisi bat gunlerinixe ne kadar kaldi ?
Canim insallah tutarrrr insallahBen bugun aşılama oldum 14 gün bekleyeceğim
2 aydır içiyorum ben zaten canım. Bu ay 3. olcakCanim adetliysen sogan kurunu denemedinse bu ay denesene faydasi olur belki
Canim ama oyle surekli icmicenki 15 gunden sonrs tamam birdaha ta 6 ay sonra iciceksin yani2 aydır içiyorum ben zaten canım
Evet öyle yazıyor bazı yerlerde. Her ay yap diyenler de var. Zararı olmaz ya sebze sonuçta. Normal hayatta da soğan yemiyor muyuz her günCanim ama oyle surekli icmicenki 15 gunden sonrs tamam birdaha ta 6 ay sonra iciceksin yani
İnşallah Rabbim hepimize nasip etsin.Canim insallah tutarrrr insallah
Canim sogan suyu adetini cogaltiyo kani yani ben oyle biliyorum bi doktor abinn yannda calisan esime soylemis ben bu ay ilk defa kullaniyorum ama yani haklisnda bilemiyorum kuzum herkes bisey diyor o kdr cok sey deniyor kii oooEvet öyle yazıyor bazı yerlerde. Her ay yap diyenler de var. Zararı olmaz ya sebze sonuçta. Normal hayatta da soğan yemiyor muyuz her gün![]()
Aynen öyle canım ya. Sen nasıl yapıyorsan öyle devam et bence. Ben bir düzen oturttum, bana iyi geliyor. Hayıt ile hormonlarimi düzelttim. Bıraktım. Folikasit içiyorum. Soğan içiyorum. Kistlerim yok oldu. Adetim 45 günde bir gelirdi, 32 güne kadar düşürdük çok şükür.Canim sogan suyu adetini cogaltiyo kani yani ben oyle biliyorum bi doktor abinn yannda calisan esime soylemis ben bu ay ilk defa kullaniyorum ama yani haklisnda bilemiyorum kuzum herkes bisey diyor o kdr cok sey deniyor kii ooo
Hahaha aynen oyle rabbim sifamizi vrsn ablacim ben de cok sukur bi kis felan bi sikinti yok isde hayirlisi bizde bebisimizi bekliyoruz bakalim isde ovylasyin trsti kullndim abla sen kullndin mi hicAynen öyle canım ya. Sen nasıl yapıyorsan öyle devam et bence. Ben bir düzen oturttum, bana iyi geliyor. Hayıt ile hormonlarimi düzelttim. Bıraktım. Folikasit içiyorum. Soğan içiyorum. Kistlerim yok oldu. Adetim 45 günde bir gelirdi, 32 güne kadar düşürdük çok şükür.
Ben de burda her denileni yapsaydım icimde aktar ağacı çıkardı![]()
Yok hayir benim adetim düzensiz olduğu için kullanmadım. Yumurtlama günüm degisiyor çünkü. 2 günde bir iliskiye giriyoruz en garantiHahaha aynen oyle rabbim sifamizi vrsn ablacim ben de cok sukur bi kis felan bi sikinti yok isde hayirlisi bizde bebisimizi bekliyoruz bakalim isde ovylasyin trsti kullndim abla sen kullndin mi hic
NedenOyle yapmaa ! Bence