• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık sperm sizin de akiyor mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eminem39

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
325
78
13
27
Arlafaslar iliskiden sonra ayajlar havays dikip bekletiyofun fakat biraxda olsa kalkinca akiyor sizdede bu oluypr mu normalmidr

Benim önceden öyleydi ama bu ay yumurtlama döneminde nerdeyse hiç akmadı benden. Diğer zamanlarda hemen akardı.

Canim ama oyle surekli icmicenki 15 gunden sonrs tamam birdaha ta 6 ay sonra iciceksin yani
Evet öyle yazıyor bazı yerlerde. Her ay yap diyenler de var. Zararı olmaz ya sebze sonuçta. Normal hayatta da soğan yemiyor muyuz her gün :D

Evet öyle yazıyor bazı yerlerde. Her ay yap diyenler de var. Zararı olmaz ya sebze sonuçta. Normal hayatta da soğan yemiyor muyuz her gün :KK70:
Canim sogan suyu adetini cogaltiyo kani yani ben oyle biliyorum bi doktor abinn yannda calisan esime soylemis ben bu ay ilk defa kullaniyorum ama yani haklisnda bilemiyorum kuzum herkes bisey diyor o kdr cok sey deniyor kii ooo

Canim sogan suyu adetini cogaltiyo kani yani ben oyle biliyorum bi doktor abinn yannda calisan esime soylemis ben bu ay ilk defa kullaniyorum ama yani haklisnda bilemiyorum kuzum herkes bisey diyor o kdr cok sey deniyor kii ooo
Aynen öyle canım ya. Sen nasıl yapıyorsan öyle devam et bence. Ben bir düzen oturttum, bana iyi geliyor. Hayıt ile hormonlarimi düzelttim. Bıraktım. Folikasit içiyorum. Soğan içiyorum. Kistlerim yok oldu. Adetim 45 günde bir gelirdi, 32 güne kadar düşürdük çok şükür.
Ben de burda her denileni yapsaydım icimde aktar ağacı çıkardı :KK48:

Aynen öyle canım ya. Sen nasıl yapıyorsan öyle devam et bence. Ben bir düzen oturttum, bana iyi geliyor. Hayıt ile hormonlarimi düzelttim. Bıraktım. Folikasit içiyorum. Soğan içiyorum. Kistlerim yok oldu. Adetim 45 günde bir gelirdi, 32 güne kadar düşürdük çok şükür.
Ben de burda her denileni yapsaydım icimde aktar ağacı çıkardı :KK48:
Hahaha aynen oyle rabbim sifamizi vrsn ablacim ben de cok sukur bi kis felan bi sikinti yok isde hayirlisi bizde bebisimizi bekliyoruz bakalim isde ovylasyin trsti kullndim abla sen kullndin mi hic

Hahaha aynen oyle rabbim sifamizi vrsn ablacim ben de cok sukur bi kis felan bi sikinti yok isde hayirlisi bizde bebisimizi bekliyoruz bakalim isde ovylasyin trsti kullndim abla sen kullndin mi hic
Yok hayir benim adetim düzensiz olduğu için kullanmadım. Yumurtlama günüm degisiyor çünkü. 2 günde bir iliskiye giriyoruz en garanti

Back