Sperm ,sayısı Sperm hareketi sorunu

Gebelik

• Sperm sayısı için ne yapmalıyız

OY: 1 100,0%
  • Varikosel

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
merhaba peki tedavı oldumu cnm
2 ayı geçti test yaptırdığımızda varikosl çıktı. ameliyat dedi doktor. ama eşim ameliyat olmak istemiyorum dedi. doktor 3 koldan takviye vericez siz ameliyatı tekrar düşünün dedi. bütün değerleri düşük eşimin sayısı ileri hareketi flan. ialç verdiler klomen + nondoX diye bi ilaç var onu verdi. onlar biteli 15 gün oldu . ek olarak da ben keçiboynuzu pekmezi ve kürü veriyorum. değişme var gibi ama eşimde korktuğu için doktora gidemedik. kasım sonunda gidicez . bakalım ne olcak

çoban çökerten bıtkısı alın kesnlıkle aksamları bır tutam kaynatıp ıcırılıyor ıcıne toz zencefıl zerdacal karanfıl azıcık atın içirin bırde protexx plus dıye toz vıtamın bol cevız kuruyemiş yesin benım esımde oyleydı bır mucıze oldu hamıleyım 0 dı herseyı

en az ıkı ay uğrastım her aksam yaptım kecıboynuzunada devam edın ıns olur duzelır

gerçekten mi :) öyle sevindim ki inananın gözlerim doldu. hayırlı uğurlu olsun inşallah. biz bebek çok istiyoruz 1 sene oldu düşüneli her defasında hüsran. allahtan 3ay önce doktora gittikde anladık sorunu. o ilacı doktor mu yazıyor illa peki

en az ıkı ay uğrastım her aksam yaptım kecıboynuzunada devam edın ıns olur duzelır
o bitkiden aldırayım ben hemen eşime bugün 1 aya daha çok olsun. 3bin bizim sperm sayısı doktor 8bin yaparsanız aşılama yaparım dedi. eşimde normal olsun istiyor

o bitkiden aldırayım ben hemen eşime bugün 1 aya daha çok olsun. 3bin bizim sperm sayısı doktor 8bin yaparsanız aşılama yaparım dedi. eşimde normal olsun istiyor
normal olur dahada cıkar sayı profa gttık ameliyat olmasın dedı ben bunları evde yaptım buyuk bı sabırla rabbım verdı cok dua ettım ınan sende et dua onemlı ol der ve olur ıns

ben aldım cnm dr hıc bırsey demedı kesın amelıyat dedı 4 bındı sperm lerı hareket 0 dı durum kotuydu ben cok ugrastım bardaklar elıme peşind e kostum resmen esımde bıkmıstı içmekten yemekten ama ben kararlıydım

normal olur dahada cıkar sayı profa gttık ameliyat olmasın dedı ben bunları evde yaptım buyuk bı sabırla rabbım verdı cok dua ettım ınan sende et dua onemlı ol der ve olur ıns
duam dilimden hiç düşmüyor ki. en önemlisi sabır napalım beklicz. çok teşekkür ederim böyle güzel şeyler duyunca daha iyi oluyorum. Rabbim kucağına almayı nasip etsin

156 tl eczanede sıparıs verdım geldı bır kutuda etkıledı

Allah mükafatını vermiş. darası başıma

duam dilimden hiç düşmüyor ki. en önemlisi sabır napalım beklicz. çok teşekkür ederim böyle güzel şeyler duyunca daha iyi oluyorum. Rabbim kucağına almayı nasip etsin
amın ıns llah sanada tez vakıtte yavrunu versın ıns dua et benım ıcınde cuuma dr gtcez kalp atısı ıcın her nezaman aklıma gelse gözlerim doluyor mucıze dıyorum ben buna herkese versın allah sağlıkla

Bu çayı nasıl kullanıcaz sabah akşam çay bardağı flan mi yardımcı olrmusn:)
coban cokertenı aksam bır bardak sadece bır tutam cezveye koyun ıkı uc dk kaynatın dıkenlıdır dıkkat edın kapatıp altını suzgceten suzup içirin az ıce kaynarken karanfıl zencefılde atın damarlara ıyı gelıyor erkektekı ılık bırsekılde içsin esınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…