Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sperm ,sayısı Sperm hareketi sorunu
- Konu Sahibi Eliza7979
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- acillllll hakkinda keçiboynuzu kürü
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Kasım 2016
- 315
- 158
- 53
benimEşinde varikosel olanlar
merhaba peki tedavı oldumu cnm
- 18 Kasım 2016
- 315
- 158
- 53
2 ayı geçti test yaptırdığımızda varikosl çıktı. ameliyat dedi doktor. ama eşim ameliyat olmak istemiyorum dedi. doktor 3 koldan takviye vericez siz ameliyatı tekrar düşünün dedi. bütün değerleri düşük eşimin sayısı ileri hareketi flan. ialç verdiler klomen + nondoX diye bi ilaç var onu verdi. onlar biteli 15 gün oldu . ek olarak da ben keçiboynuzu pekmezi ve kürü veriyorum. değişme var gibi ama eşimde korktuğu için doktora gidemedik. kasım sonunda gidicez . bakalım ne olcakmerhaba peki tedavı oldumu cnm
çoban çökerten bıtkısı alın kesnlıkle aksamları bır tutam kaynatıp ıcırılıyor ıcıne toz zencefıl zerdacal karanfıl azıcık atın içirin bırde protexx plus dıye toz vıtamın bol cevız kuruyemiş yesin benım esımde oyleydı bır mucıze oldu hamıleyım 0 dı herseyı2 ayı geçti test yaptırdığımızda varikosl çıktı. ameliyat dedi doktor. ama eşim ameliyat olmak istemiyorum dedi. doktor 3 koldan takviye vericez siz ameliyatı tekrar düşünün dedi. bütün değerleri düşük eşimin sayısı ileri hareketi flan. ialç verdiler klomen + nondoX diye bi ilaç var onu verdi. onlar biteli 15 gün oldu . ek olarak da ben keçiboynuzu pekmezi ve kürü veriyorum. değişme var gibi ama eşimde korktuğu için doktora gidemedik. kasım sonunda gidicez . bakalım ne olcak
en az ıkı ay uğrastım her aksam yaptım kecıboynuzunada devam edın ıns olur duzelırçoban çökerten bıtkısı alın kesnlıkle aksamları bır tutam kaynatıp ıcırılıyor ıcıne toz zencefıl zerdacal karanfıl azıcık atın içirin bırde protexx plus dıye toz vıtamın bol cevız kuruyemiş yesin benım esımde oyleydı bır mucıze oldu hamıleyım 0 dı herseyı
- 18 Kasım 2016
- 315
- 158
- 53
gerçekten mi :) öyle sevindim ki inananın gözlerim doldu. hayırlı uğurlu olsun inşallah. biz bebek çok istiyoruz 1 sene oldu düşüneli her defasında hüsran. allahtan 3ay önce doktora gittikde anladık sorunu. o ilacı doktor mu yazıyor illa pekiçoban çökerten bıtkısı alın kesnlıkle aksamları bır tutam kaynatıp ıcırılıyor ıcıne toz zencefıl zerdacal karanfıl azıcık atın içirin bırde protexx plus dıye toz vıtamın bol cevız kuruyemiş yesin benım esımde oyleydı bır mucıze oldu hamıleyım 0 dı herseyı
- 18 Kasım 2016
- 315
- 158
- 53
o bitkiden aldırayım ben hemen eşime bugün 1 aya daha çok olsun. 3bin bizim sperm sayısı doktor 8bin yaparsanız aşılama yaparım dedi. eşimde normal olsun istiyoren az ıkı ay uğrastım her aksam yaptım kecıboynuzunada devam edın ıns olur duzelır
normal olur dahada cıkar sayı profa gttık ameliyat olmasın dedı ben bunları evde yaptım buyuk bı sabırla rabbım verdı cok dua ettım ınan sende et dua onemlı ol der ve olur ınso bitkiden aldırayım ben hemen eşime bugün 1 aya daha çok olsun. 3bin bizim sperm sayısı doktor 8bin yaparsanız aşılama yaparım dedi. eşimde normal olsun istiyor
ben aldım cnm dr hıc bırsey demedı kesın amelıyat dedı 4 bındı sperm lerı hareket 0 dı durum kotuydu ben cok ugrastım bardaklar elıme peşind e kostum resmen esımde bıkmıstı içmekten yemekten ama ben kararlıydımgerçekten mi :) öyle sevindim ki inananın gözlerim doldu. hayırlı uğurlu olsun inşallah. biz bebek çok istiyoruz 1 sene oldu düşüneli her defasında hüsran. allahtan 3ay önce doktora gittikde anladık sorunu. o ilacı doktor mu yazıyor illa peki
- 18 Kasım 2016
- 315
- 158
- 53
duam dilimden hiç düşmüyor ki. en önemlisi sabır napalım beklicz. çok teşekkür ederim böyle güzel şeyler duyunca daha iyi oluyorum. Rabbim kucağına almayı nasip etsinnormal olur dahada cıkar sayı profa gttık ameliyat olmasın dedı ben bunları evde yaptım buyuk bı sabırla rabbım verdı cok dua ettım ınan sende et dua onemlı ol der ve olur ıns
156 tl eczanede sıparıs verdım geldı bır kutuda etkıledıgerçekten mi :) öyle sevindim ki inananın gözlerim doldu. hayırlı uğurlu olsun inşallah. biz bebek çok istiyoruz 1 sene oldu düşüneli her defasında hüsran. allahtan 3ay önce doktora gittikde anladık sorunu. o ilacı doktor mu yazıyor illa peki
- 18 Kasım 2016
- 315
- 158
- 53
Allah mükafatını vermiş. darası başımaben aldım cnm dr hıc bırsey demedı kesın amelıyat dedı 4 bındı sperm lerı hareket 0 dı durum kotuydu ben cok ugrastım bardaklar elıme peşind e kostum resmen esımde bıkmıstı içmekten yemekten ama ben kararlıydım
amın ıns llah sanada tez vakıtte yavrunu versın ıns dua et benım ıcınde cuuma dr gtcez kalp atısı ıcın her nezaman aklıma gelse gözlerim doluyor mucıze dıyorum ben buna herkese versın allah sağlıkladuam dilimden hiç düşmüyor ki. en önemlisi sabır napalım beklicz. çok teşekkür ederim böyle güzel şeyler duyunca daha iyi oluyorum. Rabbim kucağına almayı nasip etsin
- 18 Kasım 2016
- 315
- 158
- 53
1 kutu ne kadar kullanımlık156 tl eczanede sıparıs verdım geldı bır kutuda etkıledı
- 18 Kasım 2016
- 315
- 158
- 53
amin canım aminnamın ıns llah sanada tez vakıtte yavrunu versın ıns dua et benım ıcınde cuuma dr gtcez kalp atısı ıcın her nezaman aklıma gelse gözlerim doluyor mucıze dıyorum ben buna herkese versın allah sağlıkla
sabah aksam 30 tane var 15 gun gıdıyor cok etkılı1 kutu ne kadar kullanımlık
- 18 Kasım 2016
- 315
- 158
- 53
tamam canım teşekkür ederimsabah aksam 30 tane var 15 gun gıdıyor cok etkılı
- 18 Kasım 2016
- 315
- 158
- 53
Bu çayı nasıl kullanıcaz sabah akşam çay bardağı flan mi yardımcı olrmusn:)tamam canım teşekkür ederim
coban cokertenı aksam bır bardak sadece bır tutam cezveye koyun ıkı uc dk kaynatın dıkenlıdır dıkkat edın kapatıp altını suzgceten suzup içirin az ıce kaynarken karanfıl zencefılde atın damarlara ıyı gelıyor erkektekı ılık bırsekılde içsin esınızBu çayı nasıl kullanıcaz sabah akşam çay bardağı flan mi yardımcı olrmusn:)