Adetin 3. Günü ben iğnelere başladım karnımdan vurmaya dozajlarını zaten Söylüyorlar daha sonra yumurta çatlama iğnesi verdiler belli bir saati var o zamanda mutlaka vurulması Lazım çünkü yumurta çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurta toplama işlemi Yapılıyor. Yumurta toplama işleminde hafif bir anestezi verildi Yarim saat uyudum uyandıktan sonra herşey bitmişti toplanmıştı yumurtalarım 6 yumurta toplandı yanlış hatırlamıyorsam benim yumurtalarım toplanmadan önce eşim sperm örneğini verdi daha sonra beni aldılar. Yumurta toplama işleminden sonra karnımda hafif sancılarım oldu. Hafif lekelenmem oldu normalmiş zaten sonrasinda Protestan iğnesi vermişlerdi ama bana çok ağır geldi iğneyi vurulduktan 3 saat sonra falan bacağım uyuştu ve sabaha kdr uyuyamadım. 2 gün sonra aradılar 4 tane yumurtamın döllendiğini söylediler 3. Gün transferi olacaktım transfer için çağırdılar gitmeden hafif idrara sıkışıp olmak lazımmış hazır olarak gittim aldılar beni transfer için 1. Kalite 8 hücreli embriyo transferi yapıldı transfer sırasında anestezi almıyorsun zaten çok kısa bir operasyon ekranda görüyorsun nereye yerleştirdiklerini sonrasinda seni odaya alıyorlar çok kıpırdatmadan idrara sıkıştığın için bez veriyorlar ona idrarı yapıyorsun beni 3 saat falan yatırdılar sonra eve geldim yine yattım o gün ertesi gün normal olarak Kalktım evde ufak Şeyler yapıp zaman geçirdim bol bol dua ettim 3. Gün dışarı çıktım arkadaşlarımla zaman geçirdim. 8. Gün Dayanamayıp test Yaptım sonuç 35 çıktı sonrasinda 2 gün arayla sürekli verdim kan erken başladığım için damarlarım morarmıştı artık ama sonucumuz güzel oldu çok şükür. Bu arada ilaçların dozajını yaşına yumurta kalitene göre ayarlıyorlar benim doktorum çok yumurta olmasını istemediği işin az ve kaliteli yumurta olsun diye dozajlarımı yüksek tutmadı bide yaşımdan dolayı 23 yaşındayım eşimde sadece sorun vardı. İğneleri vururken kontrollere çağırıyorlar zaten yumurtalar ne kdr Büyüdü diye bakmak için ona göre dozajı arttırıp yada azaltıyorlar. Transfer sonrası Protestan tablet kan sulandırıcı iğne ve crınone jel kullandım genital bölgemden sonrasinda da kalp atışlarını duyana kdr devam etmem söylendi ama benim kadın doğum uzmanım
tüp bebek doktorumdan farklı olduğu için bunların hepsini kullanamana gerek yok bence dedi bende sadece Protestan hapına devam ettim kalp atışlarını duyana kdr çok şükür şuan 20 haftalık hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına ama okuduklarından korkma sakin en zoru bekleme süresi diğer işlemler hiç
Bişey ben kaşım alırken bile cani yanan biriyim ama kendime iğneleri karnımdan vuruyordum