Erkek İnfertilitesi sperm sayisi az ve hareketi dusuk olanlar ne kadar surede hamile kaldiniz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

zeyniii3857

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
62
17
30
Mrb arkadaslar biz bir senelik ewliyiz bastan beri bebek istiyoruz ama olmadi ozel bir hastanede ogrendik esimde sorun oldugunu snr esimin doktoru sorun olmaz olur bebeginiz ama gec olur sonucta bir tek sperme ihtiyac var dedi klomen verdi esime uc ay kullan dedi bu arada 22 miyon 11 milyon konsantrasyon ileri hizli %5 ve morfoji %55 neyse snr bnm kadin d. Doktoruma muayneye gittim esimin durumunu soyledik sonuclara bakti ve umutlanmayin cunku bu gibi sonuclarda olmayinca olmuyo dedi cok uzulduk tup bebek yapin dedi snr bi baska kadin dogumcuya daha gittik oda olur cok onemli bi sorun yok asilamaya bile fazla bu sonuc sakin asilama tup bebek yapmayin bekleyin dedi sizin basinizda varmi byl bir sorun acaba ne kadar surede hamile kalirim ?

canım değerleriniz bencede düşük çok zor bence kürler uygulayın veya ilaç tedavisi görün en önemlisi varikosel varmı diye muayane olun

ve esas önemli olan kocana destek ol onlar için daha üzücü bu durum

sayı düşük ama umutsuzluga kapılacak kadar değil canım bence.lakin ileri hareket önemli,ileri hareketi artırmanız lazım bunu içinde alternatif tıp en iyisi gibi duruyor.benim eşimde de başta cok düşük değerler çıktı ama daha sonraları varikosel ameliyatı ve buna ek olarak yaptırdıgı özel bi macun (tarçın,keciboynuzu,bal,pekmez,fındık,badem,az zeytinyagı ve ismini hatırlayamadıgım bikaç şey daha) ile sayısal değerler yükseldi ve cok şükür iki cocugum var şimdi.ha dersenki en önemlisi nedir ; kesinlikle umudunu ve Allaha inancını kaybetme..! biz hep dua ettik hep birbirimize destek olduk sanada tavsiye ediyorum canım..

Tatlim moralini bozmak istemem ama biz cok vakit kaybettik bizede buna benzer seyler soylediler ,ha duzelir ha duzelir derken 5 sene gecti yasin kac bilmiyorum ama ben geldim 38 yasina simdi 2 asilama 1 tup yaptirdik tutmadi simdi ikinci tupu deniycez ileri hizli dusukse kolay kolay yukselmiyor ameliyatta oldu esim ilacta kullandi pek faydasi olmadi , imkanin varsa ve yasinda kucuk degilse tup bebek yaptirin derim

Canım değerleriniz düşük sperm sayısından önemli olan ileri hareketli ve hareketli sperm sayısıdır. Benimde eşimin sperm sayısı ve hareketliliği çok düşüktü doktorum kesinlikle tüp bebek dedi uğraşmayın aşılamayla zaten Olasılık çok düşük dedi biz tüp bebek yaptık çok şükür hamileyim. Doktorunuzu çok iyi tercih edin

Mrb arkadaslar konuyu acali baya olmustu esim tekrar sperm testi yaptirdi ve 137 500milyon sperm sayisi konsantrasyon 127 milyon ileri hizli %20 oldu cok sukur doktor herseyin duzeldigini yakinda hamile kalabilecegimi soyledi cok mutlu oldum cok sukur darisi herkesin basina rabbim hepimize nasip ettin :) :) :)

Merhaba canım bu surede ne ılac kullandınız ve ne kadar kullandınız benım esımınde ılerı hız dusuk dr proxed plus verdı 2 ay kullanın dedı 2 ay dolmak uzere ekımde test yaptıracagız

Tüp bebek tedavisi sirasinda ve sonrasinda sen ve esin hangi ilaclari kullandiniz acaba?

merhaba canm adına çok sevindim inşallah olur hemen bebeğin. eşinin değerlerinin yükselmesi için herhangi birşey uyguladınız mı? bizimle de paylaşır mısın?

Sayi
Sayi 22 milyondan 137 milyonami cikti
Hizda 5ten 20ye.. süper! Birsey uyguladinizmi 2,5 aydir,ilac kür vs.

Eşime suya Katılan bir ilaç bide vitamin verdi galiba isimlerini hatırlamıyorum ama eşim onları düzenli kullanmadı banada tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçları verdi iğne olarak
2 aşılama yaptırdım sonuc negatif..Tüp bebek yaptirmak istiyorum..Hangi ilaclar kullanılıyor. ? Tedavi nasil oluyor. ? Anlatırmisiniz lütfen. ? Teşekkürler

Sayi

Sayi 22 milyondan 137 milyonami cikti
Hizda 5ten 20ye.. süper! Birsey uyguladinizmi 2,5 aydir,ilac kür vs.
Cnm vallahi dr klomen vermisti onu kullandi ibrahim saracoglunun keci boynuzu kurunu keci boynuzu ozunu ve bal polen ari sutlu bi karisim.var satiliyor onu kullandi surekli denedik sukur basari elde ettik darisi tum isteyen lerin basina rabbim cumlemize tez zamanda evlat nasip etsin insallah

2 aşılama yaptırdım sonuc negatif..Tüp bebek yaptirmak istiyorum..Hangi ilaclar kullanılıyor. ? Tedavi nasil oluyor. ? Anlatırmisiniz lütfen. ? Teşekkürler
Cnm dr klomen verdi ibrahim saracoglumun keci boynuzu kurunu keci boynuzu ozunu ve bal polen ari sutu karisimini kullandik uzun sure devam etti cevap aldik sukur ler olsun

Cnm dr klomen verdi keci boynuzu ozu keci ponuzu kurunu uyguladik bal polen ari sutu karisimini kullandik faydasi oldu sanirim kader kismet

Kizlar dr klomen verdi onu kullandik uc ay keci boynuzu ozu keci boynuzu kuru bal polen ve ari sutlu bi karisim var satilan onu kullandik cok sukur ise yaradi bizde insallah hepimiz ewlat sahibi oluruz toplu duaya cok inanirim dua ederken birbirimiz unutmayalim :)

Adetin 3. Günü ben iğnelere başladım karnımdan vurmaya dozajlarını zaten Söylüyorlar daha sonra yumurta çatlama iğnesi verdiler belli bir saati var o zamanda mutlaka vurulması Lazım çünkü yumurta çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurta toplama işlemi Yapılıyor. Yumurta toplama işleminde hafif bir anestezi verildi Yarim saat uyudum uyandıktan sonra herşey bitmişti toplanmıştı yumurtalarım 6 yumurta toplandı yanlış hatırlamıyorsam benim yumurtalarım toplanmadan önce eşim sperm örneğini verdi daha sonra beni aldılar. Yumurta toplama işleminden sonra karnımda hafif sancılarım oldu. Hafif lekelenmem oldu normalmiş zaten sonrasinda Protestan iğnesi vermişlerdi ama bana çok ağır geldi iğneyi vurulduktan 3 saat sonra falan bacağım uyuştu ve sabaha kdr uyuyamadım. 2 gün sonra aradılar 4 tane yumurtamın döllendiğini söylediler 3. Gün transferi olacaktım transfer için çağırdılar gitmeden hafif idrara sıkışıp olmak lazımmış hazır olarak gittim aldılar beni transfer için 1. Kalite 8 hücreli embriyo transferi yapıldı transfer sırasında anestezi almıyorsun zaten çok kısa bir operasyon ekranda görüyorsun nereye yerleştirdiklerini sonrasinda seni odaya alıyorlar çok kıpırdatmadan idrara sıkıştığın için bez veriyorlar ona idrarı yapıyorsun beni 3 saat falan yatırdılar sonra eve geldim yine yattım o gün ertesi gün normal olarak Kalktım evde ufak Şeyler yapıp zaman geçirdim bol bol dua ettim 3. Gün dışarı çıktım arkadaşlarımla zaman geçirdim. 8. Gün Dayanamayıp test Yaptım sonuç 35 çıktı sonrasinda 2 gün arayla sürekli verdim kan erken başladığım için damarlarım morarmıştı artık ama sonucumuz güzel oldu çok şükür. Bu arada ilaçların dozajını yaşına yumurta kalitene göre ayarlıyorlar benim doktorum çok yumurta olmasını istemediği işin az ve kaliteli yumurta olsun diye dozajlarımı yüksek tutmadı bide yaşımdan dolayı 23 yaşındayım eşimde sadece sorun vardı. İğneleri vururken kontrollere çağırıyorlar zaten yumurtalar ne kdr Büyüdü diye bakmak için ona göre dozajı arttırıp yada azaltıyorlar. Transfer sonrası Protestan tablet kan sulandırıcı iğne ve crınone jel kullandım genital bölgemden sonrasinda da kalp atışlarını duyana kdr devam etmem söylendi ama benim kadın doğum uzmanım tüp bebek doktorumdan farklı olduğu için bunların hepsini kullanamana gerek yok bence dedi bende sadece Protestan hapına devam ettim kalp atışlarını duyana kdr çok şükür şuan 20 haftalık hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına ama okuduklarından korkma sakin en zoru bekleme süresi diğer işlemler hiç
Bişey ben kaşım alırken bile cani yanan biriyim ama kendime iğneleri karnımdan vuruyordum

Cok Teşekkürler. .hangi hastane..doktorunuzun adi ne..bebisiniz hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…