Aktardan çakşır kökü suyu ve keçiboynuzu özü al. Sabah akşam yemeklerden 15-20 dk önce içiliyor ikisi de. Keçiboynuzu özü bir yemek kaşığı, mümkünse tahta kaşıkla. Çakşır kökü suyu da çay bardağının 3te 1 kadar üzerine de içme suyu dökülüp içilecek. E vitaminini ve çinkoyu eczaneden alacaksın. Günde 1er tane o da. Evicap 400mg'lık. Bi de zinco 50mg'lık alırsan yeterli olur.
Ben kürü tek başına yaptım bi ay. Bunları sonraki ay yaptım. Kürle birlikte başka bişey yapılmaz tehlikeli.Bizde haretkesizlik ve sayi dusuklugu cikti. 1 subatta randevumuz var tekrar yaptircak. Oncelikle keciboynuzu kürü yapmayi planliyoduk. Bu dedikleriniz bir anda fazla gelmez mi? Once kür denememi tavsiye eden oldu. Siz denediniz mi kürü
Ben kürü tek başına yaptım bi ay. Bunları sonraki ay yaptım. Kürle birlikte başka bişey yapılmaz tehlikeli.
Rica ederim :)Aa oyle mi ben kürle beraber hepsi kullanilcak anladim adami uçurcaktimtesekkur ederim
Peki keciboynuzu kürü ile keciboynuzu özü arasindaki fark nedir
Rica ederim :)
Valla onu bende bilmiyorum. 1 ay yaptık adet olunca demekki işe yaramadı diye düşünüp tavsiye üzerine keçiboynuzu özü aldım kullanımı daha kolay hem. Belki de işe yaradı ama benim yumurtlamama yetişmedi bilemiyorum.
Bişey diyemem o konuda. Tek bildiğim kür yaparken yanında bişey kullanmayın dedikleri. Bence keçiboynuzu kürü yapma. Özünü al. Hem daha pratik hem çabuk etki ediyor. İstersen keçiboynuzu alırsın da kür yapmazsın öyle kıtır kıtır yer. Ama çakşır kökü suyu bariz farkediyor keçiboynuzu özü de öyle. Ben olsam kürü atlar diğerlerini yaparım. Yine de sen bilirsin.Biz bugun keciboynuzu kurune baslamayi dusunuyoruz yaninda bu yazdiklarinizin hicbiri mi takviye olarak kullanilmaz. Sadece çakşır otu suyuyla, sadece e vitaminiyle veya sadece zincoyla takviye de mi zararli olur sizce
Bişey diyemem o konuda. Tek bildiğim kür yaparken yanında bişey kullanmayın dedikleri. Bence keçiboynuzu kürü yapma. Özünü al. Hem daha pratik hem çabuk etki ediyor. İstersen keçiboynuzu alırsın da kür yapmazsın öyle kıtır kıtır yer. Ama çakşır kökü suyu bariz farkediyor keçiboynuzu özü de öyle. Ben olsam kürü atlar diğerlerini yaparım. Yine de sen bilirsin.
Amin inşallahSaracoglunun videosunu izledim ilk ay kür+dogal e vitamini kullanin diyodu. Sonraki ay ilave seyler soyluyodu. Bizde kürden başlayalim dedik ama simdi bu yorumunuzu okuyunca keske öz mü alsahdik dedim:/ bismillah deyip basliycaz bakalim zaman ne gosterecek, yorumlariniz icin cok tesekkur ederim, Allah sizin de gonlunuze gore versin insaallah
Nasıl kullanılıyor çakşır otu bugün başladık bizde 1 şu bardağına bi tatlı kaşığı kdar elimle kırdım kaynattigim suya bıraktım 10 dkka fln demlendi sonra ac karnına eşim içti. Ardından keçiboynuzu pekmezi içti sabhta ypicm bi de çinko aldikevicap yoktu eczanede alamadık yarın fln alırım. Tahlil ne smn yatırsak ki bizde artış olur mu ki :* sen bisi kullanıyor musunbnde kndine ınfolic kullnicmNeyin canım. Önceki mesajda yazdım ayrıntılı. Başka merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin.
Bişey diyemem o konuda. Tek bildiğim kür yaparken yanında bişey kullanmayın dedikleri. Bence keçiboynuzu kürü yapma. Özünü al. Hem daha pratik hem çabuk etki ediyor. İstersen keçiboynuzu alırsın da kür yapmazsın öyle kıtır kıtır yer. Ama çakşır kökü suyu bariz farkediyor keçiboynuzu özü de öyle. Ben olsam kürü atlar diğerlerini yaparım. Yine de sen bilirsin.
Kızlar ben olayı kaçırdım herhlde. Bn şuanda keçiboynuzu pekmezi kullndiriyorum eşime öz dediğimiz pekmezi değil mi bi de keçiboynuzu nu kendisi eliyle yio ilaveten çakşır suyuna başladık ve zinco aldık çinko bu da. Bisi olmaz demi adama ters etki eder mi kızlar yardım
Ben hazır çakşır kökü suyu almıştım. Diğerinin kullanımını bilmiyorum. Çakşır kökü suyu 5 litrede farkeder diyorlar. Yani toplamda 5 litre içince. İnfolic pko için değil mi. Ben folibol ve e vitamini içiyorum sadece. Başka bişey yapmıyorum.Nasıl kullanılıyor çakşır otu bugün başladık bizde 1 şu bardağına bi tatlı kaşığı kdar elimle kırdım kaynattigim suya bıraktım 10 dkka fln demlendi sonra ac karnına eşim içti. Ardından keçiboynuzu pekmezi içti sabhta ypicm bi de çinko aldikevicap yoktu eczanede alamadık yarın fln alırım. Tahlil ne smn yatırsak ki bizde artış olur mu ki :* sen bisi kullanıyor musunbnde kndine ınfolic kullnicm
Yok canım bişey olmaz. Kürle birlikte olmaz ama kür yapmıyorsun sen. Olsa benim adamda olurduKızlar ben olayı kaçırdım herhlde. Bn şuanda keçiboynuzu pekmezi kullndiriyorum eşime öz dediğimiz pekmezi değil mi bi de keçiboynuzu nu kendisi eliyle yio ilaveten çakşır suyuna başladık ve zinco aldık çinko bu da. Bisi olmaz demi adama ters etki eder mi kızlar yardım
E vitamini ve çinkoyu da al onlar da çok etkili. Rabbim vesile kılar bunları inşallah.Bakalım artık ne olur bilmiorm 3 gün kadar oldu bitiminde eşim tahlil vericek aslında bir kaç ay denemek istiorum bu kur falan gidip spermiyogram verirse düşük çıkarsa moral bozukluğu olacak onun için geç versin istiyorum. E vitamini almadık çakşır suyu yapio Z keçiboynuzu özü aldık şişede artık özdür herhlde özü yazıyor pekmezi yazmıyor. Şifa allahtan dilerse 1 tane sperm bile yerleştirir. Bakalm allah dileyen isteyen hepimizin yardımcısı olsun inşallah arkadaşlar durumunuzdan bizleri de haberdar edim ki biz de birşeyler deneylerim. Yalnız olmadığını görünce insan teselli buluyor
Kizlar bi yorumlayabilir misiniz siyah yazili olan ilk test sonucumuz, lacivert yazili olan 2.testimiz. İkisi arasinda 10 gun kadar var. Sayi degismemis saniyorum ama hareketsizlik noktasinda aşama kaydetmis miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?