O kadar çok varki canım malesef.... inşallah düzelirYardim kizlar
Neler yaptınız mesela ne kuru vitamin neydiBizde sayı da düşüktü hızda, kürlerle vitaminlerle yükselttik çok şükür. Devam ediyoruz kullanmaya.
Sayı ne kadardı ne kadar yükseldi bende uygulamak istiyorumBizde sayı da düşüktü hızda, kürlerle vitaminlerle yükselttik çok şükür. Devam ediyoruz kullanmaya.
Çakşır kökü suyu, keçiboynuzu özü, E vitamini ve çinko kapsülü kullandı eşim. Başladıktan 10 gün sonra tahlil yaptırdı tekrar ileri hız %5'ten %15'e çıktı. Süper bi artış dedi doktor. Düşün günde %1 artmış :)Sayı ne kadardı ne kadar yükseldi bende uygulamak istiyorum
nasıl kullanılıyor acaba?Çakşır kökü suyu, keçiboynuzu özü, E vitamini ve çinko kapsülü kullandı eşim. Başladıktan 10 gün sonra tahlil yaptırdı tekrar ileri hız %5'ten %15'e çıktı. Süper bi artış dedi doktor. Düşün günde %1 artmış :)
Yaparsan nasıl kullanıldıklarını da anlatırım.
Aktardan çakşır kökü suyu ve keçiboynuzu özü al. Sabah akşam yemeklerden 15-20 dk önce içiliyor ikisi de. Keçiboynuzu özü bir yemek kaşığı, mümkünse tahta kaşıkla. Çakşır kökü suyu da çay bardağının 3te 1 kadar üzerine de içme suyu dökülüp içilecek. E vitaminini ve çinkoyu eczaneden alacaksın. Günde 1er tane o da. Evicap 400mg'lık. Bi de zinco 50mg'lık alırsan yeterli olur.nasıl kullanılıyor acaba?
Aktardan çakşır kökü suyu ve keçiboynuzu özü al. Sabah akşam yemeklerden 15-20 dk önce içiliyor ikisi de. Keçiboynuzu özü bir yemek kaşığı, mümkünse tahta kaşıkla. Çakşır kökü suyu da çay bardağının 3te 1 kadar üzerine de içme suyu dökülüp içilecek. E vitaminini ve çinkoyu eczaneden alacaksın. Günde 1er tane o da. Evicap 400mg'lık. Bi de zinco 50mg'lık alırsan yeterli olur.
Sayı da 39milyondan 45 milyona çıktı. En önemlisi aglütinasyon yani yapışıklılık geçti.Sayıyı da artıyor mudur hızı artırmış lütfen ya artsın tamam yarın alicam ne smn oluyor bu olay bebiş oldu mu peki siz bişey kullanıyor musunuz
Sayı da 39milyondan 45 milyona çıktı. En önemlisi aglütinasyon yani yapışıklılık geçti.
Yok daha olmadı. Ben adet olduktan sonra başladık yetişmedi. Bu ay bakalım ne olur sonuç.
Benim esimin cok dusuktu 1 ay kemjk suyu icti o ay hamile kaldim normalde 5 senedir cocugumz olmuyoduSayı ne kadardı ne kadar yükseldi bende uygulamak istiyorum
Nasıl yapıyorsun canım. Ve nasıl kullanıyorsun. Yemeklerde falan mı bildiğin içiyor muBenim esimin cok dusuktu 1 ay kemjk suyu icti o ay hamile kaldim normalde 5 senedir cocugumz olmuyodu
Neyin canım. Önceki mesajda yazdım ayrıntılı. Başka merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin.Tamam canm bende yapicam kullanım şekli yapılışı falan nasıldı saolasin
Kemik suyunu kaynatin sadece dana ve kuzu sonra icine sarimsak ve limon hergun 1 tabak yemeklerin icinede olur ama okadar kisa sure etki edermi bilmiyorumNasıl yapıyorsun canım. Ve nasıl kullanıyorsun. Yemeklerde falan mı bildiğin içiyor mu
Çok çok yapılıyor mu. Yapıp buzdolabına atsam bişey olmaz heralde.Kemik suyunu kaynatin sadece dana ve kuzu sonra icine sarimsak ve limon hergun 1 tabak yemeklerin icinede olur ama okadar kisa sure etki edermi bilmiyorum
Aynn bsy olmazÇok çok yapılıyor mu. Yapıp buzdolabına atsam bişey olmaz heralde.
Anladım. Teşekkür ederim.Aynn bsy olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?