- Emoji Skoru
- 13
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Fatmaaazzzzzz
Merhaba ilk hamileligimde 3. Ayda kurtaj olmak zorunda kaldık sağlıksız gebelikten sonra 3 ay denedik olmadı kendi hormonlarına baktırmıştım birde esimin sperm testini yapalım dedim kovit geçirdikten sonra hayli fark vardı eski halinden isteksiz ve iliski sırasında yumusama problemi oluyordu sperm tahlilinde 30 milyon sperm geldi doktor hicbir sorun yok dedi ama buradan okudugum kadarıyla 60 milyon altı cok da iyi degildi bende kendim evde arısutu bal polen karışımının icine keciboynuzu ozu tarçın zencefil ve çörekotu tohumu koydum sabah aksam cok duzenli olmasa da 1 tatli kasigi yedi demir dikeni diger adiyla coban cokerteni duydum arastirmalarım sonucu venatura markasının larjinin coenzimq10 maca iceren 60 lı vitamini vardı icinde demir dikeni de vardı diger sperm icin olan takviyeler 600 tl ken o 200 tl idi onu aldım 1 ay kullandı ve sonuc 72 milyon zaten esimin performansindako degsiklikten anlamistim ama 1 ayda bu kadar artış bizde beklemiyorduk insallah 1 kisiye bile faydam dokunur