Gebeliğe Hazırlık "Sperm meets egg plan" uygulayan var mı? başarılı oldu mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bernaayaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
1.581
1.272
133
yabancı bloglarda ve forumlarda "sperm meets egg plan" diye bir yöntem duydum. internet sitesinden anladığım kadarıyla yumurtlamayı yakalamak için önerilen ideal ilişki düzeni gibi bir şey. döngünün 8. gününden ovülasyon testinde pozitif görünceye kadar olan sürede gün aşırı, pozitif testten sonra ise 3 gün arka arkaya, bir gün mola ve bir kez daha ilişki şeklinde. eğer pozitif ovulasyon testi olmazsa döngünün 8 ila 30. günleri arasında gün aşırı ilişki öneriyor. kendi sitesindeki ve yabancı forumlardaki yorumlar çok olumlu. türkçe kaynaklarda bir şey bulamadım. sizler bu yöntemi duymuş muydunuz? denediniz mi? başarılı oldu mu?

Bildigimiz ovulasyon testi uygulamasi ve adet bitiminden diger adet basina kadar duzenli iliski bu anlattigin :))

E bu ovülasyon testi kullanırken yaptığımız şey zaten

kusura bakmayın aptalca bir şey sorduğum için. ben bu işte yeniyim. herkes bunu uyguluyor yine de gebe kalamıyor demek ki, anladım.

kusura bakmayın aptalca bir şey sorduğum için. ben bu işte yeniyim. herkes bunu uyguluyor yine de gebe kalamıyor demek ki, anladım.
Niye aptalca olsun canım, sora sora öğreneceksiniz tabi bizlerde öyle öğrendik. Araştırın forumda, birçok bilgi bulursunuz ovülasyon testiyle ilgili

Aptalca değil sadece ayni seyleri anlatiyor. Birisi turkce birisi ingilizce.. sora sora hepsi ogreniliyor. Kendine haksizlik yapma. Cevabimiz üzdüyse affola..

Back