• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık sperm katılığına çözüm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kunfeyekun__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2017
2.758
4.012
133
iyi akşamlar. 42 yaşında 1 senelik evliyim. hormon değerlerim çok kötü. prolaktin tiroid. bu yetmezmiş gibi sperm katılığı var eşimde. doktor ne ilaç ne tedavi verdi. kendi kendine düzelirmiş. avicenna da muayene olmuştu. sperm katılığı nasıl iyileştirilir. ne yapmalıyız?forumda bunla ilgili konu bulamadım malesef

arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz. sperm katılığı için nedir çözüm. acil cevap Lütfen. çakşır suyu içirmek istedim eşime. ama bir yudum ancak. tiksindi

iyi akşamlar. 42 yaşında 1 senelik evliyim. hormon değerlerim çok kötü. prolaktin tiroid. bu yetmezmiş gibi sperm katılığı var eşimde. doktor ne ilaç ne tedavi verdi. kendi kendine düzelirmiş. avicenna da muayene olmuştu. sperm katılığı nasıl iyileştirilir. ne yapmalıyız?forumda bunla ilgili konu bulamadım malesef
Merhaba canım ilk kez duydum sperm katıldığı bu formda. Hormon değerlerim kötü demişsin Saraçoğlunun kürlerini dene bazılarında çok faydası oluyor bence ilk olarak soğan kürü deneyebilirsin youtube da saraçoğlunun ağzından nasıl yapılacağının tarifleri var

Merhaba canım ilk kez duydum sperm katıldığı bu formda. Hormon değerlerim kötü demişsin Saraçoğlunun kürlerini dene bazılarında çok faydası oluyor bence ilk olarak soğan kürü deneyebilirsin youtube da saraçoğlunun ağzından nasıl yapılacağının tarifleri var

evet sperm katılığı google dada arattırdım sonuç sıfır. doktor bal ile suyu örnek verdi. katılık o kadar zor yani. bal gibi. hareketsiz

Back