Gebeliğe Hazırlık Sperm kalitesini arttırmak için Artırmax-s

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Senaayy

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2019
124
34
18
merhaba kızlar eşimde sperm kalitesizliği vardı aktar bunu tavsiye etmişti almıştım aldığım hafta hamile kaldım ne etkili oldu bilmem ... yani anlıcanız bunu hiç kullanmadım sayılır. DURUMU olmayan birine bunu hediye etmek istiyorum piyasa fiyatı 200 TL.

Ne Ne kullandınız banada söylermisiniz bende denemek istiyorum

Merhaba ben keçiboynuzu
Ne
Ne kullandınız banada söylermisiniz bende denemek istiyorum
Merhaba keçiboynuzu kürü incir kürü ve doktorun tavsiye ettiği promen k adlı bi vitamin kullandı eşim. Son olarakta bu karışımı almıştık toplam 3 ayda sonuç aldık şuan 8 aylık hamileyim. Bu bitkisel karışımı birine vermek istiyorum benim işim kalmadı çok para vermiştim başkasına şifa olsun istiyorum

YouTube da n saraçoğlu keçiboynuzu kürü yaz incir kürü yaz çıkıyor tarifi. Bende ona göre yaptım sabah aç karna ve gece yatmadan önce günde 2 kere içti ve yedi

Nohut suyu kürü de sperm kalitesi ve hızını arttırıyor. Eşimin sperm hızı ve kalitesinde problem vardı,1-1,5 ay tüp bebek tedavisinde kullandık,tabi ki doktorumuzun verdiği diğer tedavilerle birlikte ama etkili olduğunu düşünüyorum. İnternet te tarifini bulabilirsiniz.

Merhaba, ben 1,5 yılda 2 kez kürtaj oldum, eşim ameliyat oldu ama hala kalitesiz spremler mevcut, bana gönderir misiniz kürü, size bol dua ederim, Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin bu arada.

Merhaba, ben 1,5 yılda 2 kez kürtaj oldum, eşim ameliyat oldu ama hala kalitesiz spremler mevcut, bana gönderir misiniz kürü, size bol dua ederim, Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin bu arada.
Teşekkür ederim geçmiş olsun adresi verin göndereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…