• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm kalitesi nasil yukseltilir

Gonulzeynep1992

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2020
23
22
3
32
Mrb bayanlar yardıma ihtiyacim var 11 gün önce transfer oldum ve bugün kan tahlili negatif cıktı 😪ve yumurtalığın orta kalitede olduğundan tutmadığını düşünüyorum doktor öyle demisti acaba yumurta kalitesi nasil yükseltilir bilgisi olan varmi 😔

Transfer olabilmişsiniz demek ki embriyo 5.güne gitmiş.neden embriyodan kaynaklandığını düşünüyorsunuz?eğer kalitesiz olsaydı 5.güne gidemezdi.

Daha önce hiç hamile kalabildin mi?eşinin sperm morfolojisi kaç? Takviye kullan canım mesela arı sütü propolis çok faydalı.

Evet istersen kadınlar kulübünde arı sütüyle ilgili yapılan yorumları oku.baya işe yarıyor.bi de genetik test falan yaptırdın mı düşüklerin nedeni ne?çok şükür ki bir kızın var rabbim ona ömür versin

Evet istersen kadınlar kulübünde arı sütüyle ilgili yapılan yorumları oku.baya işe yarıyor.bi de genetik test falan yaptırdın mı düşüklerin nedeni ne?çok şükür ki bir kızın var rabbim ona ömür versin
Ilkinde bebeğin kalbi durmuştu 3 aylikken 😏ikincisinde boş gebelikti 😏amin cemi cümlemizinmiş uzun ömür versin

Canım bence genetik test yaptır kalp durması falan pıhtılaşma varmış gibi geldi bana.aynısı bende de var çünkü.

Back