Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanmadim ama duydum böyle birşeyi bn hatta hem kadın hemde erkek kullanıp hamile kalan da duydumKızlar eşimin sperm sayısı 10 milyon, Hareketli sperm sayısı 2 milyon çıktı. Doktor eşime klomen verdi 1 ay kullansın aşılama yapalım dedi. Hiç sperm için klomen kullandınız mı?
Benm eşim kullanmıştı ama biz azospermi hastasıyız zaten ne için verilmişti bilmiyorumKızlar eşimin sperm sayısı 10 milyon, Hareketli sperm sayısı 2 milyon çıktı. Doktor eşime klomen verdi 1 ay kullansın aşılama yapalım dedi. Hiç sperm için klomen kullandınız mı?
Evet kullandıkKızlar eşimin sperm sayısı 10 milyon, Hareketli sperm sayısı 2 milyon çıktı. Doktor eşime klomen verdi 1 ay kullansın aşılama yapalım dedi. Hiç sperm için klomen kullandınız mı?
Artırmak icin veriliyor sperm üreten hücre ve hormonları uyarmak icin. biz de 2 milyon sayı. verildi ama işe yaramadıBenm eşim kullanmıştı ama biz azospermi hastasıyız zaten ne için verilmişti bilmiyorum
Sayısı artması için verdiğini söyledi doktor iki gündür kullanıyoruz umarım işe yararBenm eşim kullanmıştı ama biz azospermi hastasıyız zaten ne için verilmişti bilmiyorum
Peki siz folik asit kullandınız mıBiz proxeed plus kullandık 3 ay değerler düzeldi fakat gebelik oluşmadı hala. Aşılama deneyeceğiz
Şimdi gördüm yazınızı işe yaramadığını söylemişsinizEvet kullandık
Prospektüsünde de yazıyor okuyabilirsiniz
Evet ama herkes de aynısı olacak diye birşey yok.Şimdi gördüm yazınızı işe yaramadığını söylemişsiniz
Kullandım hala kullanıyorum canımPeki siz folik asit kullandınız mı
Doktor da aynısını söyledi canım eşim işi dolayısıyla çok stresli bir hafta önce 20 milyon çıktı sonra 10 milyona düştü. Yaptırdığı yerler de farklıydı ondan Mı diye de düşünüyorumEvet ama herkes de aynısı olacak diye birşey yok.
Hareketli sperm sayınız 5 milyona gelmeden asılama yaptırmayın önerim bu size tutma ihtimali düşüyor
Yaptırdıgı yerle de alakalı olabilir fazla stres kaynaklı dalgalanma da yasamıs olabilirsinizDoktor da aynısını söyledi canım eşim işi dolayısıyla çok stresli bir hafta önce 20 milyon çıktı sonra 10 milyona düştü. Yaptırdığı yerler de farklıydı ondan Mı diye de düşünüyorum
Aynen olabilir bir ay sonra tekrar vereceğiz artar inşallah güncelleme yapacağımYaptırdıgı yerle de alakalı olabilir fazla stres kaynaklı dalgalanma da yasamıs olabilirsiniz
Bizde zaten çıkış yoktu ameliyat ile buldular bi faydası oldumu bilemem 3 ay kullanmıştıkArtırmak icin veriliyor sperm üreten hücre ve hormonları uyarmak icin. biz de 2 milyon sayı. verildi ama işe yaramadı
İnşallah nasipSayısı artması için verdiğini söyledi doktor iki gündür kullanıyoruz umarım işe yarar
Anladım canım inşallah aşılamaya gerek kalmadan doğal yoldan sağlıkla olurKullandım hala kullanıyorum canım
Aslında siz de merional gonal f ovitrelle gibi kastan yapılan daha kuvvetli hormon iğneleri kullanılsa cıkıs olurdu bence. İnternette arastırırken görmüştüm bende bunlar verilen azospermi hastalarında cıkıs saglamıslar.Bizde zaten çıkış yoktu ameliyat ile buldular bi faydası oldumu bilemem 3 ay kullanmıştık
İnşaAllah canım çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip eylesinAnladım canım inşallah aşılamaya gerek kalmadan doğal yoldan sağlıkla olur