merhabalar.1yıl 8 aylık evliyiz.eşim 31 ben ise 30 yaşındayım.eşimin 6.aydaki hormon tahlil sonuçları FSH:23.89,LH:17.78,TOTAL TESTESTERON:7.34.2.sonuçları endol ve klomen sonra proxed plus tan sonraki sonuçları:FSH:19.3,LH:8.94,TOTAL
TESTESTERON:231 ve PROLAKTİN:8.92.sperm sonucu sperm test sonucu
miktar :2.4 ml
renk:gri beyaz
görünümpak
ph:7.6
sıvılaşma:30 dakkada akışkan
fruktoz:221 mg/
mikroskopi:santrifüj öncesi ve sonrası yapılan preparatlarda sahalarda canlı veya hareketsiz spermatoza görülmedi.5-6 lökosit 2-3 prostatik hücre görüldü.4 gün önce mikrotese ameliyatı yapıldı fakat sperm hücresine rastlanmadı.olgunlaşmamış hücre bulundu tahminen tekrar 1 ilaç tedavisine başlanıp mikro tese ameliyatı diğer testisten uygulanacak.ve eşimle beni aynı anda işleme alacaklar.mikrotese sonucu kötümü bebek olma ihtimali nedir?2.mikrotese işleminde sperm bulunma imkanı varmıdır acaba?.teşekürler.
teşekürler doktor bey bu yola baş koyduk nasibimizde varsa sonuna kadar devam neyapalım.hocam olgunlaşmamış hücrenin olgunlaşma imkanı yokmudur peki?sonuçta hücre olgunlaşmamış ta olsa var.?teşekürler saygılarımla.merhaba maalesef bahsettiğiniz sonuçlarla olumlu birşey söylemek güç, ilaç tedavisi sonrası yapılacak ikinci bir microtese ameliyatnın da hayal krıklığı yaratması ihtimali çok yüksek. sevgiler
merhaba hocam bu arada mikro tesedeki patoloji sonucumuzu öğrendik.evet sperm yok.ama doktor bey sperm hüsrelerini gördüğünü yazmış.yani ilaç tedavisi 6 aylık devam edecez.teşekürlermerhaba maalesef bahsettiğiniz sonuçlarla olumlu birşey söylemek güç, ilaç tedavisi sonrası yapılacak ikinci bir microtese ameliyatnın da hayal krıklığı yaratması ihtimali çok yüksek. sevgiler
merhaba hocam bu arada mikro tesedeki patoloji sonucumuzu öğrendik.evet sperm yok.ama doktor bey sperm hüsrelerini gördüğünü yazmış.yani ilaç tedavisi 6 aylık devam edecez.teşekürler
merhaba arkadaşlar
8 yıllık evliyiz eşim 2006 yılında tese oldu hiç sperm bulunamadı 10 ekim 2011 de gen art tüp bebek merkezinde kaan aydos mikro tese ameliyatı yaptı ve olgunlaşmamış hücrelerin olduğunu 6 ay daha tedaviye devam etmemiz gerektiğini ve mart gibi tüp bebeğe giderek 2.mikro tesenin yapılacağını söyledi acaba bu durumda olupda bebek sahibi olan lar varmı bu konuda yardım ve açıklamalarınızı bekliyorum.inşlh allahım isteyen herkese o mutluluğu yaşatır.(
merhabalar, biz 13 aylik evliyiz ve son 5 aydir korunmuyorduk. Doktora gittik benim icin durum normal fakat esimden spermiogram istendi. 2 kez yapildi ve maalesef sperm sayisi '' 0 '' micro tese yontemiyle sperm ana kaynagindan alinacak ve tup bebek tedavisi uygulanacak. Basari orani % 60-70 dedi doktor. Esimden kan tahlili istedi fsh , lh ve prolaktin normal degerler yuksek cikti. Benim sorum acaba bu hormanal duzeyler dusurulurse bu olaya etkisi olur mu ? Bu degerleri yorumlar misiniz ?
Lh= 12.28ml normal deger 8.62ml
fsh= 23.31ml normal deger 19.25ml
prolaktin= 23.98ml normal deger 13.3ml
total testesteron= 2.67ml normal deger 7.81ml
merhaba doktor bey ben danimarkada yasiyorum ve bizde cocuk istiyoruz fakat burdaki doktolar ne derler biraz pervasiz giibi bizde test sonuclarina baktigimizda hicbirsey anlayamadik eger bakip yorumlarsaniz cok sevinirim size simdi tek tek hepsini yazacam
pt-semen ;klarhed let uklar
sem konsistens;arb.visk. Naturlig
pt-semen;vol 1,5
sem-spermatozoa;antal 54
sem spermatozoa;antalk. 36
sperm-spermatozoa(motile med ıga) afbes
sperm-spermatozoa(motile med ıgg)afbes
sperm-spermatozoa(norm)antalfr 27
sperm-spermatozoa(immotile):antalfr 45
sem+cermu-spermatozo-gennemtræ 25
sem-leukocytter:arb.k 3
sem-spermatozoa;motilitet 3
sem-spermatozoa;motilitet(cirka 3h;0) 3
biraz uzun oldu ama insallah biseyler cikartabilirsiniz simdiden tskler
Esimin tahlil sonuclarina benziyor.cocugunuz oldu mu .ne yaptinizmerhabalar.1yıl 8 aylık evliyiz.eşim 31 ben ise 30 yaşındayım.eşimin 6.aydaki hormon tahlil sonuçları FSH:23.89,LH:17.78,TOTAL TESTESTERON:7.34.2.sonuçları endol ve klomen sonra proxed plus tan sonraki sonuçları:FSH:19.3,LH:8.94,TOTAL
TESTESTERON:231 ve PROLAKTİN:8.92.sperm sonucu sperm test sonucu
miktar :2.4 ml
renk:gri beyaz
görünümpak
ph:7.6
sıvılaşma:30 dakkada akışkan
fruktoz:221 mg/
mikroskopi:santrifüj öncesi ve sonrası yapılan preparatlarda sahalarda canlı veya hareketsiz spermatoza görülmedi.5-6 lökosit 2-3 prostatik hücre görüldü.4 gün önce mikrotese ameliyatı yapıldı fakat sperm hücresine rastlanmadı.olgunlaşmamış hücre bulundu tahminen tekrar 1 ilaç tedavisine başlanıp mikro tese ameliyatı diğer testisten uygulanacak.ve eşimle beni aynı anda işleme alacaklar.mikrotese sonucu kötümü bebek olma ihtimali nedir?2.mikrotese işleminde sperm bulunma imkanı varmıdır acaba?.teşekürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?