Ovülasyon testinde pik gördükten sonraki iki üç gün teste devam etmeniz gerekiyor. Çatlayıp çatlamadigini veya yumurtlamanın devam edip etmediğini görebilmek için. Yani bir gün pik yaptı diyip bırakmak doğru değil. Üç gün yumurtlamasi devam eden bayanlar var mümkün yani. Tabii bu söylediklerim dr kontrolünde değilseniz sonuçta Dr USG ile kontrolde çatlayıp çatlamadigini görebiliyor.Mesela yumurtlama testinde çift çizgi gördük öyle havuç içtik bişey olur mu sence ya ben yumurtlamayı gördüğüm gün bir bardak havuç suyu içtim de
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sperm hızı arttırıcı ürün önerir misiniz.
- Konu Sahibi keug0
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İşte yumurtlamayı gördüm o gün akşam havuç içtim diğersi gün tekrar yaptığımda çatlamıştıOvülasyon testinde pik gördükten sonraki iki üç gün teste devam etmeniz gerekiyor. Çatlayıp çatlamadigini veya yumurtlamanın devam edip etmediğini görebilmek için. Yani bir gün pik yaptı diyip bırakmak doğru değil. Üç gün yumurtlamasi devam eden bayanlar var mümkün yani. Tabii bu söylediklerim dr kontrolünde değilseniz sonuçta Dr USG ile kontrolde çatlayıp çatlamadigini görebiliyor.
Yani havuç da tetiklemis olabilir veya havuctan bağımsız kendisi de çatlamış olabilir ama havucun çatlatmada etkili olduğunu düşünürsek galiba ise yaramışİşte yumurtlamayı gördüm o gün akşam havuç içtim diğersi gün tekrar yaptığımda çatlamıştı
Bizim aşılamada yıkama sonrası 10 milyon olduğu halde gebelik olmadı2.aşılama ile gebelik oldu kalbi durdu sebepsiz inferteliteydi ilk aşılamam ekimde oldu toplam sperm 28 milyon 25-30 ileri hızdı yıkama sonrası 800 bin kalmıştı. 2.aşılamam aralıkta oldu 180 milyon spermdi 30-25 hız yıkama sonrası 2 milyon kalmıştı
Yarın kan verip progesteron hormununuza baktirabilirsiniz. O az çok bilgi verir çatlama hakkındaİşte yumurtlamayı gördüm o gün akşam havuç içtim diğersi gün tekrar yaptığımda çatlamıştı
Kuzum neyin nasıl tutcagı nasip işte 5 milyon altına yapılması önerilmiyormuş normaldeBizim aşılamada yıkama sonrası 10 milyon olduğu halde gebelik olmadı
Yapın yüksek ihtimal çatlar . Doktora sordunuz mu beden çatlamıyor . Pcos var mı sizdeBenim de 5 gün aynı koyulukta çıkıyor çatlamıyor bi türlü bu sefer içsem işe yarar mı gerçekten
O yüzden sürekli pikte görüyorsunuz yumurta oluşuyor mu doktor kontrolünde takip edin benceEvet var
Bizimde morfoloji 2 o sorunumuz var sigarayı bırakamıyor 3 ay oldu bugün ilacın biteli morfoloji hariç sperm sayısı hızı felan yükselmiş ama morfoloji ayni kalmış nasıl olcak blmyrmGıda veya takviye vitamin olarak soruyorsanız da, her gün iki parmak boyutunda bitter çikolata, bir avuç çiğ kavrulmamis kabak çekirdeği, bir tane muz, ve her sabah aç karnına iki kaşık keçi boynuzu özü tüketebilirsiniz. Haricinde burda okuduğum araştırdığım ve eşimin de kullandığı maxigo vitamin takviyesi araştırabilirsiniz. Sigara alkol kullanıyorsa acilen bırakılması gerekiyor, çünkü sigara sperm morfolojisini kuyruk hareketini vs aşırı olumsuz etkiliyormuş.
İşte muhtemelen sigara morfolojiye etki ediyor. Tamamen bırakmasa bile umarım azaltabilir çünkü bunun başka çaresi yokBizimde morfoloji 2 o sorunumuz var sigarayı bırakamıyor 3 ay oldu bugün ilacın biteli morfoloji hariç sperm sayısı hızı felan yükselmiş ama morfoloji ayni kalmış nasıl olcak blmyrm
Kesinlikle doğru söylüyorsun inşallah ya valla herkes gibi istiyorum bir tane de olsa hayırlı sağlıklı bir evladım olsunİşte muhtemelen sigara morfolojiye etki ediyor. Tamamen bırakmasa bile umarım azaltabilir çünkü bunun başka çaresi yok