• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sperm hızı arttırıcı ürün önerir misiniz.

Mesela yumurtlama testinde çift çizgi gördük öyle havuç içtik bişey olur mu sence 🤔 ya ben yumurtlamayı gördüğüm gün bir bardak havuç suyu içtim de
Ovülasyon testinde pik gördükten sonraki iki üç gün teste devam etmeniz gerekiyor. Çatlayıp çatlamadigini veya yumurtlamanın devam edip etmediğini görebilmek için. Yani bir gün pik yaptı diyip bırakmak doğru değil. Üç gün yumurtlamasi devam eden bayanlar var mümkün yani. Tabii bu söylediklerim dr kontrolünde değilseniz sonuçta Dr USG ile kontrolde çatlayıp çatlamadigini görebiliyor.

Ovülasyon testinde pik gördükten sonraki iki üç gün teste devam etmeniz gerekiyor. Çatlayıp çatlamadigini veya yumurtlamanın devam edip etmediğini görebilmek için. Yani bir gün pik yaptı diyip bırakmak doğru değil. Üç gün yumurtlamasi devam eden bayanlar var mümkün yani. Tabii bu söylediklerim dr kontrolünde değilseniz sonuçta Dr USG ile kontrolde çatlayıp çatlamadigini görebiliyor.
İşte yumurtlamayı gördüm o gün akşam havuç içtim diğersi gün tekrar yaptığımda çatlamıştı

İşte yumurtlamayı gördüm o gün akşam havuç içtim diğersi gün tekrar yaptığımda çatlamıştı
Yani havuç da tetiklemis olabilir veya havuctan bağımsız kendisi de çatlamış olabilir ama havucun çatlatmada etkili olduğunu düşünürsek galiba ise yaramış 🤷🏻‍♀️

2.aşılama ile gebelik oldu kalbi durdu sebepsiz inferteliteydi ilk aşılamam ekimde oldu toplam sperm 28 milyon 25-30 ileri hızdı yıkama sonrası 800 bin kalmıştı. 2.aşılamam aralıkta oldu 180 milyon spermdi 30-25 hız yıkama sonrası 2 milyon kalmıştı
Bizim aşılamada yıkama sonrası 10 milyon olduğu halde gebelik olmadı

Eşinizin E vitamini kullanması lazım. Sperm hızını arttırıyor ve yaralı spermleri iyileştiriyormus doktorumuz önerdi tavsiye ederim

Gıda veya takviye vitamin olarak soruyorsanız da, her gün iki parmak boyutunda bitter çikolata, bir avuç çiğ kavrulmamis kabak çekirdeği, bir tane muz, ve her sabah aç karnına iki kaşık keçi boynuzu özü tüketebilirsiniz. Haricinde burda okuduğum araştırdığım ve eşimin de kullandığı maxigo vitamin takviyesi araştırabilirsiniz. Sigara alkol kullanıyorsa acilen bırakılması gerekiyor, çünkü sigara sperm morfolojisini kuyruk hareketini vs aşırı olumsuz etkiliyormuş.
Bizimde morfoloji 2 o sorunumuz var sigarayı bırakamıyor 3 ay oldu bugün ilacın biteli morfoloji hariç sperm sayısı hızı felan yükselmiş ama morfoloji ayni kalmış nasıl olcak blmyrm

Bizimde morfoloji 2 o sorunumuz var sigarayı bırakamıyor 3 ay oldu bugün ilacın biteli morfoloji hariç sperm sayısı hızı felan yükselmiş ama morfoloji ayni kalmış nasıl olcak blmyrm
İşte muhtemelen sigara morfolojiye etki ediyor. Tamamen bırakmasa bile umarım azaltabilir çünkü bunun başka çaresi yok ☹️

Back
X