Erkek İnfertilitesi Sperm Hareketsizliği ve Tüp Bebek

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

HasGiz9284

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
44
10
Arkadaşlar Merhaba bugün eşimle test sonuçlarını aldık bu kez çok umutluyduk ama doktorumuz normal yolla gebelik sizin için bi mucize olur hatta aşılama bile tutmaz zaman kaybetmeyin direkt tüp bebek deneyin dedi. Ama özel hastane olunca güvenemedik lütfenyardımcı olun bizim tek çaremiz tüp bebek mi

Eklentiler

• IMG-20150817-WA0002.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 200
Allah buyuk canim neler var burda. Herseyi normal olupta bebegi olmayan da var. Bu degerlerden yukselip bebegini kucaklayanlarda.
Insallah cok uğraşmadan alırsın kucağına yavrunu.

Allah buyuk canim neler var burda. Herseyi normal olupta bebegi olmayan da var. Bu degerlerden yukselip bebegini kucaklayanlarda.
Insallah cok uğraşmadan alırsın kucağına yavrunu.
Amiiinn inşallah Allah büyük tabi ama doktor öyle bir anda ve net bir şekilde söyleyince morallerimiz bozuldu hepten

Canım hiç umudunu yitirme ne hikayeler okuduk bizler burda..Yaşınız kaç bilmiyorum fakat eşine uygulayabileceğin kürleri kk.da bulabilirsin..

Canım hiç umudunu yitirme ne hikayeler okuduk bizler burda..Yaşınız kaç bilmiyorum fakat eşine uygulayabileceğin kürleri kk.da bulabilirsin..
Eşim 31 yaşında keçiboynuzu, havuç suyu, arı sütü, bal, polen hepsini denedik ama en son sonuç bu işte Eşimin tüm arkadaşları baba oldular ve her görüşmede ona da soruyorlar hala yok mu diye ister istemez çok etkileniyor bana belli etmemeye çalışıyor ama nafile. O taktıkca bende takıyorum ister istemez Allah her şeyin hayırlısını versin hepimize

Hepsini denedikten sonra sonuçlar buysa bişey diyemem canım Allah dermansız dert vermesin kimseye ..Evet canım az çok bilirsin bu değerlerle normal yolla zor..bizde herşey normal fakat hareketlilik düşük bizde kürlerle birlikte proxeed plus kullanıyoruz..yapılacak birşey kalmamışsa tüp bebeği denemekte fayda var tabiki karar sizin ama ne olursa olsun ümidini kaybetme eşine bu evrede onun yanında olduğunu hissettir moralinizi yüksek tutun moral herşeyin ilacı.. Rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun arkadaşım

Birde özel hastanede yaptırdığını söylemişsin devlet hastanesinde de tekrarlayın sperm testini ..kimi hastaneler öyledir para tuzağıda olabilir..

Amiiiinn en yakın zaman da gebişler in toplandığı sayfalarda karşılaşalım inşallah. Ben eşime elimden geldiğince destek oluyorum zaten benim eşim evlatlık verilmiş şimdi aynı şeyi yaşamaktan da korkuyor maalesef. Değerler düşük biliyorum ama aşılama denemeden mi tüp bebek deneyelim doktor aşılama tutmaz dedi iyice allak bullak olduk

Birde özel hastanede yaptırdığını söylemişsin devlet hastanesinde de tekrarlayın sperm testini ..kimi hastaneler öyledir para tuzağıda olabilir..
Biz devlet hastanesine de gittik onlar da sanki çocuk olunca onlara baktıracakmısız gibi aceleniz ne bekleyin 3-5 yıl olur elbet diyorlar. Eşim iyice sinir oldu. GATA ya gittik o iyiydi ama oda çok uzak tarihlere atıyor

benim bile bu durumda kafam allak bullakken seninki ne durumda tahmin edebiliyorum..Canım bildiğim kadarıyla aşılama yapılabilmesi için sperm sayısının 5 milyonun altında olmaması gerekiyor..sen yinede bu aşılama işini detaylı bir şekilde araştır.doktor seçimi çok önemli güvenebileceğin bir doktor bul derim.

Evet doktorumuz da öyle söyledi sperm sayısı düşük dedi Eşimin bi arkadasi da tüp bebek tedavisi gördü ve allah karşılığını verdi çocukları doğdu onun gittiği doktora gitmeyi düşünüyoruz çok memnun kalmışlar

Biz devlet hastanesine de gittik onlar da sanki çocuk olunca onlara baktıracakmısız gibi aceleniz ne bekleyin 3-5 yıl olur elbet diyorlar. Eşim iyice sinir oldu. GATA ya gittik o iyiydi ama oda çok uzak tarihlere atıyor

canım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama bostancı kozyatağında fatih sultan mehmet hastanesinde üroloji bölümüne çok rahat randevu aldık devlet hastanesi.Doktorun adı turgut alp gayet sıcak kanlı bir doktor.arada sonuç göstermeye yada kontrole gittiğimizde tekrar randevu almamıza gerek olmuyor hastaneye gidince kontrol fişi alıyorsun sıran gelince giriyorsun doktorun yanına.

Ankara da oturuyoruz canım biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…