Aşılama sperm hareketsizliği ====> Aşılma

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım nasip işi bu işler öyle diyor herkes kafa rahat rahat olacakmış nasıl olacak sa ....maddi durumunuz varsa proxeed plus ı 3 ay kullanın ben Bülent traşa yazmıştım o en az 3 ay kullansın sonra test yaptırın tekrar demişti duruma göre beklenip beklememeye karar verilir demişti. ..sizde kullanın sonra tup bebek yaptırın aşılama falan hikâye...evet maalesef varikosel varsa ameliyat edip düzelmesi bekleniyor hareketin ama varikosel yoksa yapacak bir şey yok

BU ilaci siz kullandiniz mi bir etkisi oldu mu su an hangi asamadasiniz ? Bir de fiyati nedir cok soru soruyorum hakkini helal et destegin icin sagol Allah razi olsun ..

Canım 140 lira civarı Bi fiyatı var ayda 2 kutu gidiyor biz birbucuk senedir uğraşıyoruz olmuyor...doktorlar olur olur diyo :) ocak ayında aşılama yaptıracağız...biz 8 kutu kullandık sayı 10 bin arttı ama hareket hiç değişmedi

Bizim icin ileri hareketlinin sayisi artmasi onemli sperm sayisi cok ama hareketsiz .. yarin iyi birseyler duyariz insallah moralmen coktuk resmen .. asilamada hareket dusuk olunca tutmadi bizimki ama biz o zmn spermin dusuk oldugunu bilmiyorduk dr um resmen sifir olan degere super dedi bebim 1 senemi aldi sizin hareket yuzdeniz kac canim .. insallah senin asilaman tutar bol bol dua edelim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…