canım benim doktorlar diyorki normal yollarla olur ama hemen olsun istiyosanız aşılama yapalım tüp bebeğin adını bile etmiyolar bilemedim ki şimdi of ya gerçektende ne zormuş bu iş ....sorun kadında olsa ilaç la falan bişi oluyo sayı sorunu olsa yine ilaçla sayı artıyo bu hareket niye artmıyo ilaç bile fayda etmiyorArkadaslar bizimde hareket sayisi azdi yapmadigim kur kullanmadigi hap kalmadi ama cok az oynama oldu 2 kez asilama yaptirdim tutmadi sonra tup bebek yaptirdik ve rabbime cok sükür tuttu ikizlerim olucak hemde ilk seferde simdiki aklim olsa asilamayla ugrasmazdim hic umudunuzu kaybetmeyin ve direk tup bebek yaptirim rabbim herkeze nasip etsin insallah
Canım ilaç kullanımı esin hareket sorunu için ve bir de sigara içiyormuBizim hareket % 5ti bugun asilama yaptirdik hareket % 2 ye dusmus hizli harekette % 1 doktor sansiniz cok dusuk bi urologa gidin dedi.asilama bosu bosuna yapildi.ve tup bebektete sans dusuk dedi cunku sayidan cok hareket onemli dedi.cok uzgunum resmen yikildim.ne yapicaz sasirdim...
2ay proxeed kullandi canim malesef sigara iciyor.ilaca devam etmedi his etsede bi faydasi olmazdi sanmiyorum asilama yaptirdik oda tutmadi buyuk ihtimal varikosel ameliyati olucakCanım ilaç kullanımı esin hareket sorunu için ve bir de sigara içiyormu
canım benim doktorlar diyorki normal yollarla olur ama hemen olsun istiyosanız aşılama yapalım tüp bebeğin adını bile etmiyolar bilemedim ki şimdi of ya gerçektende ne zormuş bu iş ....sorun kadında olsa ilaç la falan bişi oluyo sayı sorunu olsa yine ilaçla sayı artıyo bu hareket niye artmıyo ilaç bile fayda etmiyor
Canim bizde hareketsiz sperm %85.canım benim doktorlar diyorki normal yollarla olur ama hemen olsun istiyosanız aşılama yapalım tüp bebeğin adını bile etmiyolar bilemedim ki şimdi of ya gerçektende ne zormuş bu iş ....sorun kadında olsa ilaç la falan bişi oluyo sayı sorunu olsa yine ilaçla sayı artıyo bu hareket niye artmıyo ilaç bile fayda etmiyor
allah şifalar versin hepimize canım benim inşallah kendiliğinden gelir bebişlerimiz ....tüp bebek işi biraz uzak geliyo bana ama el mahkum galiba artık kendimi alıştırsa iyi olur ...yine öncesinde bi aşılama veya 2 aşılama yaptırırım tek nedeni tüp bebek itici geliyo bana şimdilik ...hem zaten 2 aşılama yapmadan kolay kolay tüp bebek demiyo doktorlar hele ki bize normal yolla da olur dediklerine göreGercekten zor cnm esim once varikosel ameliyati oldu sonra normal yolla olur artik yukselir dediler 4 sene bekledik olmadi bende tup bebek yaptirmak icin gittim doktor sizin paraniz mi cok tup bebek istiyosun asilama yapalim dedi ne oldu daha fazla masrafa ve zamana maloldu genede iyi dusunun karar veririn ben burda cok okudum asilama yaptiranlarida tup bebek yaptiranlarida asilamada sans %15 tup bebekte % 50 rabbim bilir herseyi insallah tez zamanda hepiniz bebislerinize kavusursunuz
evet canım öyleymiş ama yazdım zaten biraz uzak buluyorum şimdilik tüp bebeği o yüzden 2 aşılama yaptırrım diye düşünüyorum ekimde başlarım artık bi ucundan inşallah gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişCanim bizde hareketsiz sperm %85.
Panik yapma. Asilama ile zaman kaybetme. Cok doktorla konustum asilamanin tutma ihtimali cok dusukmus. Kimse tavsiye etmedi. Sikintiya giriyomussun tutmadikca.
Direkt tup bebek dusunuyorum ben. Tup bebekte spermin hareketliliginin hic onemi yok. Zaten onlar yumurtanin icine enjekte ediyolar.
hoşgeldin canım inşallah aramızda pek kalmazsın biran önce gebeler in bol bol olduğu topiklere gecersin....aşılama henüz yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla adetin ilk günü doktora gidiyorsun iğne veriyol doktor yumurtlaman için sonra bi saat belirliyo o saatte catlama iğnesi vuruluyosun sonra eşinle birlikte hastaneye gidip ister anestezili ister anestezisiz aşılama yapılıyo sanırm 15 günde herşey bitmiş oluyo çatlama iğnesine yakın bi kaç günde doktor yumurtanı takip için çağırıyo bende ekim-kasım gibi düşünüyorum ....inşallah gerek kalmaz kalırsada ilk denemede tutar gelir bebişlerimizMerhaba kizlar bende katiliyorum araniza.. bizimde sayi cok iyi ancak morfoloji %2 ileri hareket % 10 falan.. bende 3 yillik evliyim ve son 1 yildir korunmuyoruz.. ovulasyon testiyle denememize ragmen olmadi.. hsg cektirdim tek tup tikali ama doktor sorun olacak bi tikaniklik degil dedi.. bende simdi asilama dusunuyorum.. bir yandan da calisiirken nasil olacak onu dusunuyorum kara kara.. bu asilamanin asamalari nasil oluyo kizlar bilen var mi?
hoşgeldin canım inşallah aramızda pek kalmazsın biran önce gebeler in bol bol olduğu topiklere gecersin....aşılama henüz yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla adetin ilk günü doktora gidiyorsun iğne veriyol doktor yumurtlaman için sonra bi saat belirliyo o saatte catlama iğnesi vuruluyosun sonra eşinle birlikte hastaneye gidip ister anestezili ister anestezisiz aşılama yapılıyo sanırm 15 günde herşey bitmiş oluyo çatlama iğnesine yakın bi kaç günde doktor yumurtanı takip için çağırıyo bende ekim-kasım gibi düşünüyorum ....inşallah gerek kalmaz kalırsada ilk denemede tutar gelir bebişlerimiz
canım sizin ml başına sayı ne kadarMerhaba kizlar bende katiliyorum araniza.. bizimde sayi cok iyi ancak morfoloji %2 ileri hareket % 10 falan.. bende 3 yillik evliyim ve son 1 yildir korunmuyoruz.. ovulasyon testiyle denememize ragmen olmadi.. hsg cektirdim tek tup tikali ama doktor sorun olacak bi tikaniklik degil dedi.. bende simdi asilama dusunuyorum.. bir yandan da calisiirken nasil olacak onu dusunuyorum kara kara.. bu asilamanin asamalari nasil oluyo kizlar bilen var mi?
canım sizin ml başına sayı ne kadar
Doktor size bu değerle olur ama bi 5 seneyi bulur mu dedi:))) ne doktorlar var aman Allahım ya mlde 70 milyon hız da eh işte ve 5 seneyi bulur dedi öyle mi?kızlar eşinde sperm hareketsizliği olup da aşılama da başarılı olan var mı yoksa tüp bebekten başka care yok mu
eşimde 1 ml de 71 milyon sperm var ve bunların %10 u hızlı ileri hareketli , % 25 i yavaş ileri hareketli hareketli , %35 i yerinde hareketli ama maalesef 14 aydır cocuğumuz olmuyor başka bi sıkıntımız yok gerçi bugün prolaktin hormonum 27 çıktı normalde en yüksek 25 olması gerekiyormuş ilaç verdi doktor düşer dedi ....
doktorlar normal yolla olur ama hemen olmaz bi 5 seneyi bulabilir diyo aşılama yapalım dedi bi tanesi ama araştırdığım kadarıyla hareket probleminde aşılma pek başarılı değilmiş daha çok tüp bebekle oluyomuş
Not: her türlü kür keçibonuzu harnup pekmezi çakşır havuç suyu...vs. uygulamaları yaptım .....eşimde ilaç olarak proxeed plus kullandı ama değişen bişi yok