Aşılama sperm hareketsizliği ====> Aşılma

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim doktorlar diyorki normal yollarla olur ama hemen olsun istiyosanız aşılama yapalım tüp bebeğin adını bile etmiyolar bilemedim ki şimdi of ya gerçektende ne zormuş bu iş ....sorun kadında olsa ilaç la falan bişi oluyo sayı sorunu olsa yine ilaçla sayı artıyo bu hareket niye artmıyo ilaç bile fayda etmiyor

Canım ilaç kullanımı esin hareket sorunu için ve bir de sigara içiyormu

Canım ilaç kullanımı esin hareket sorunu için ve bir de sigara içiyormu
2ay proxeed kullandi canim malesef sigara iciyor.ilaca devam etmedi his etsede bi faydasi olmazdi sanmiyorum asilama yaptirdik oda tutmadi buyuk ihtimal varikosel ameliyati olucak

Gercekten zor cnm esim once varikosel ameliyati oldu sonra normal yolla olur artik yukselir dediler 4 sene bekledik olmadi bende tup bebek yaptirmak icin gittim doktor sizin paraniz mi cok tup bebek istiyosun asilama yapalim dedi ne oldu daha fazla masrafa ve zamana maloldu genede iyi dusunun karar veririn ben burda cok okudum asilama yaptiranlarida tup bebek yaptiranlarida asilamada sans %15 tup bebekte % 50 rabbim bilir herseyi insallah tez zamanda hepiniz bebislerinize kavusursunuz

Canim bizde hareketsiz sperm %85.
Panik yapma. Asilama ile zaman kaybetme. Cok doktorla konustum asilamanin tutma ihtimali cok dusukmus. Kimse tavsiye etmedi. Sikintiya giriyomussun tutmadikca.
Direkt tup bebek dusunuyorum ben. Tup bebekte spermin hareketliliginin hic onemi yok. Zaten onlar yumurtanin icine enjekte ediyolar.

allah şifalar versin hepimize canım benim inşallah kendiliğinden gelir bebişlerimiz ....tüp bebek işi biraz uzak geliyo bana ama el mahkum galiba artık kendimi alıştırsa iyi olur ...yine öncesinde bi aşılama veya 2 aşılama yaptırırım tek nedeni tüp bebek itici geliyo bana şimdilik ...hem zaten 2 aşılama yapmadan kolay kolay tüp bebek demiyo doktorlar hele ki bize normal yolla da olur dediklerine göre

evet canım öyleymiş ama yazdım zaten biraz uzak buluyorum şimdilik tüp bebeği o yüzden 2 aşılama yaptırrım diye düşünüyorum ekimde başlarım artık bi ucundan inşallah gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebiş

Merhaba kizlar bende katiliyorum araniza.. bizimde sayi cok iyi ancak morfoloji %2 ileri hareket % 10 falan.. bende 3 yillik evliyim ve son 1 yildir korunmuyoruz.. ovulasyon testiyle denememize ragmen olmadi.. hsg cektirdim tek tup tikali ama doktor sorun olacak bi tikaniklik degil dedi.. bende simdi asilama dusunuyorum.. bir yandan da calisiirken nasil olacak onu dusunuyorum kara kara.. bu asilamanin asamalari nasil oluyo kizlar bilen var mi?

hoşgeldin canım inşallah aramızda pek kalmazsın biran önce gebeler in bol bol olduğu topiklere gecersin....aşılama henüz yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla adetin ilk günü doktora gidiyorsun iğne veriyol doktor yumurtlaman için sonra bi saat belirliyo o saatte catlama iğnesi vuruluyosun sonra eşinle birlikte hastaneye gidip ister anestezili ister anestezisiz aşılama yapılıyo sanırm 15 günde herşey bitmiş oluyo çatlama iğnesine yakın bi kaç günde doktor yumurtanı takip için çağırıyo bende ekim-kasım gibi düşünüyorum ....inşallah gerek kalmaz kalırsada ilk denemede tutar gelir bebişlerimiz

Bende asilama dusunuyorum artik.. anadolu saglik merkezine mi gitsem yoksa memorial a mi bilmiyorum ailem kocaelide oturuyo ve bizim de kocaeliye tasinma isimiz var su anda.. sen nerde dusunuyosun?

canım sizin ml başına sayı ne kadar

Doktor size bu değerle olur ama bi 5 seneyi bulur mu dedi:))) ne doktorlar var aman Allahım ya mlde 70 milyon hız da eh işte ve 5 seneyi bulur dedi öyle mi?

Evet aynen öyle dedi hatta bütün gittiğim ve internet üzerinden sonuç gönderdiğim doktorlar olmaz diye bişi yok olur ama acil olsun dersen aşılama tüp bebek yapılır dedi

Acil olsun diyen herkese aşılama tüp bebek yapılır. Paran ve sağlığın el veriyorsa tabiki. Sizin sperm morfolojiniz kaç krugere göre

Merhaba 3 yillik evliyim ilk gittigim dr birseyin yok esine bakalim dedi ikinci dr um polikistik oldugumu esimde bir sorun olmadigini soyledi bir sene boyunca bana bir suru ilac verdi asilama yapti .. ve ben baska dr a sperm sonuclarini gosterdim bizden anadolu saglik merkezinden yaptirmamizi istedi ve bugun ogreniyorum ki bende hicbirsey yok ilaclari bosuna iciyorum igneleri bosa vuruluyorum psikolojim gitti .. esimin hizli ileri hareketlisi 0 morfoloji bozuk asilamaya hic uygun degil tup bebekte bile sansimiz cok dusuk yarin uroloji dr una gidecegiz bitkisel ilac kur vs kullanip ileri hareketli sperm sayisini arttiran var mi ? Ya da ilacla tedavi olup hamile kalan ?

Geçmiş olsun canım ya..insanda psikoloji kalmıyor gerçekten doktorlar da bi rahat ki sorma üroloji doktoruna gidince o elle muayene edip varikosel var mı yok mu soyluyor bizde de çocuk olmuyor ama bende problem yok 2 ayrı doktor inceledi eşimide iki ayrı ürolog muayene etti varikosel yok dedi ilaç falan da vermedi sorun yok dediler kafanızı rahat bırakın tatil e gidin dedi olur olur diyorlar ....sayı 17 milyon hız %5 hangi akla hizmet vermekteler bilmiyorum....eğer büyük şehirlerde isen araştırıp alanında uzman bi doktora gidin....bizim 1 buçuk yıldır çocuğumuz olmuyor özel hastanede ocak ayına kadar bekleyelim olmazsa aşılama yaparız dedi devlet hastanesi aşılama ya gerek duymadı olur bi sorun yok diyor.....kürler konusuna sıra gelince bazı insanlar da işe yarıyor diyolar ama bizde havuç suyu da keçiboynuzu kuru de çakşır otu kökü de bi işe yaramadı bi proxeed plus diye ilaç var 140 lira civarı ayda 2 kutu bitiyor o sayıyı biraz artırdı ama harekete bişi yapmadı zaten ürologlar hiç ilaç yazmadı bu ilaçı kendimiz kullandık kadın doğum uzmanı bahsedince

Canım morfoloji sonuçlarını yarın alıcaz yazarım buraya o testi de ben istedim doktora dedim o da gerek yok morfoloji bozuk olsa spermiogram kotu çıkar dedi ama illaki test yaptıralım diyorsanız yapalım dedi işte yarın çıkıcak

Benim hepsi cok kotu hareket sifir morfoloji sifir ve bozuk .. arastirdigim kadariyla ileri hareketlinin tedavisi yok sanirim tek care tup bebek ona da korkuyorum 50 tane topige yazdim nerdeyse burada olmasi kafayi yiyecegim artik ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…