bizde proxeed plus kullandık sayıyı artırdı sadece hızı artırmadı aşılama yaptırdınız mıAynı dert bizdede var canım. Bizdede sayı morfoloji çok iyi hareket sizinkidende kötü %2 idi proxeed kullandık %0 a düştü. keçiboynuzu çok iyi geliyor. 2 buçuk senedir uğraştık olmadı.Bu ay tüp bebeğe başlıyoruz.
bizde proxeed plus kullandık sayıyı artırdı sadece hızı artırmadı aşılama yaptırdınız mı
bende az bi araştırma yaptımda hareket problemi olunca aşılama tutmuyomuş evet dediğin gibi bi aşılama 2000 lira direk tüp bebek daha mantıklı of amin canım hayırlısı olsun inşallahHayır aşılama da şansımızın çok düşük olacağını söylediler. o yüzden hiç denemedik ortalama ilaçlarla beraber aşılamada 2.500-TL falan buluyor. direk tüp bebek düşündük hayırlısı artık.
bende az bi araştırma yaptımda hareket problemi olunca aşılama tutmuyomuş evet dediğin gibi bi aşılama 2000 lira direk tüp bebek daha mantıklı of amin canım hayırlısı olsun inşallah
evet sorun teşkil etmiyormuş ama olması gereken en fazla 25 miş...o yüzden haftda 2 kez yarım verdi o dostinex ilacınıbiliyormusun prolaktin bendede aynı 27 . tüp bebek doktorum sorun olmaz bu kadar dedi.
ya canım böle aşırı yüksek olmayınca gebeliği engellemiyormuş 80-120 falan gebeliğe engelmiş ama biz yinede normal şartlara yani 25 in altına düşürelimevet bende 2 ay doltinex kullandım yarım yarım. 22 ye düştü en son tahlilde bakalım bu ay gene yaptırıcam
aa ne güzelmiş bizde pek işe yaramadı galiba gerçi keçiboynuzu küründen sonra test yaptırmadık ama değerler düzelmiş olsaydı bebek de gelirdi .....galiba aşılama şart da onunda tutma ihtimali yok sanırım çünkü hareketsiz spermlerde aşılama fayda vermiyo tüp bebek tek çare gibi ona da para lazım en az 6 binlira.....sizin geldi mi bebişinizEsimde butun degerler dusuktu. Keciboynuzu kuru yaptik bir ayda uc katina cikti butun degerler. Buna hareketli spermler de dahil.
aa ne güzelmiş bizde pek işe yaramadı galiba gerçi keçiboynuzu küründen sonra test yaptırmadık ama değerler düzelmiş olsaydı bebek de gelirdi .....galiba aşılama şart da onunda tutma ihtimali yok sanırım çünkü hareketsiz spermlerde aşılama fayda vermiyo tüp bebek tek çare gibi ona da para lazım en az 6 binlira.....sizin geldi mi bebişiniz
hımm bizede özelde aşılama yapalım dedi doktor ilk başlarda sonrasında devlet hastanesine gittim ordaki doktor olur cocuğunuz bu değerlerle dedi 2 yıl deneyin aşılama yaparız olmazsa dedi ardından da turmazsa bi 5 yıl sonrada tüp bebek yapılır falanda dilan da yaptırırsam özelde yaptırcam devlet hastanesinde değil o yüzden tüp bebek ve aşılam için beklemem gerekiyo aşılamayı yine ekim kasım gibi düşünüyorum ama tutma ihtimali çok az hareket problemi olanlarda tüp bebek daha iyi .....aşılama 2 binlira gibi tutuyo inşallah tutar aşılamanız ama değerler yükseldiyse normal yolla da olur bize bile normal yolla olur dendiğine göreBizim degerler yukseldi ama bebek yine gelmedi. Simdi asilama tedavisine baslayacagiz.
Tup bebegi devlet karsilamiyor muydu?
Devlette bile mi 2000 tutuyor asilama?hımm bizede özelde aşılama yapalım dedi doktor ilk başlarda sonrasında devlet hastanesine gittim ordaki doktor olur cocuğunuz bu değerlerle dedi 2 yıl deneyin aşılama yaparız olmazsa dedi ardından da turmazsa bi 5 yıl sonrada tüp bebek yapılır falanda dilan da yaptırırsam özelde yaptırcam devlet hastanesinde değil o yüzden tüp bebek ve aşılam için beklemem gerekiyo aşılamayı yine ekim kasım gibi düşünüyorum ama tutma ihtimali çok az hareket problemi olanlarda tüp bebek daha iyi .....aşılama 2 binlira gibi tutuyo inşallah tutar aşılamanız ama değerler yükseldiyse normal yolla da olur bize bile normal yolla olur dendiğine göre
hayır canım özelde devlette bu işler öyle kolay olmuyo bilmem kaçtane doktor olmuyo raporu vercek de sonra yaş sartı var tüm tedavi yöntemleri denenmiş olcakda d a da daDevlette bile mi 2000 tutuyor asilama?
canım umutsuz olma bakalım bi tane bile spermyeterli gebelik için ki aşılma yaptırmışsın ki sans daha yüksek inşallah tutar aşılaman.....evet bu hareketsizlik kötü bişi doğru dürüst tedavisi de yok gercektende zor bi durum allah yardımcımız olsun üzme kendini umutsuzluğa kapılma hemenBizim hareket % 5ti bugun asilama yaptirdik hareket % 2 ye dusmus hizli harekette % 1 doktor sansiniz cok dusuk bi urologa gidin dedi.asilama bosu bosuna yapildi.ve tup bebektete sans dusuk dedi cunku sayidan cok hareket onemli dedi.cok uzgunum resmen yikildim.ne yapicaz sasirdim...