Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hız sıfırsa aşılamadansa tüp bebek yapın bence tutmazsa boşuna aşılamaya para dökmeyinKızlar merhaba ben yeniyim kafamı kemiren bir soru var biz üç yıldır bebek istiyoruz ilk aylarımızda eşimin hareket hızının sıfır olduğunu öğrendik ve bir hafta önce aşılama oldum böyle birşey yaşayıp hamile kaşan var mı
İşte bizde.öyle düşündük ama doktor aşılama diyince şaşırdıkHız sıfırsa aşılamadansa tüp bebek yapın bence tutmazsa boşuna aşılamaya para dökmeyin
İlla denemek istiyor doktorlar bizede iki kere yaptırdı boşu boşuna para döktükİşte bizde.öyle düşündük ama doktor aşılama diyince şaşırdık
Aynen işte saçmalık sanki para s*çıyozİlla denemek istiyor doktorlar bizede iki kere yaptırdı boşu boşuna para döktük
Biz doktor değiştirip direk tüp bebek yaptırdık sonra zatenAynen işte saçmalık sanki para s*çıyoz
Be durumdasın cnaımKızlar merhaba ben yeniyim kafamı kemiren bir soru var biz üç yıldır bebek istiyoruz ilk aylarımızda eşimin hareket hızının sıfır olduğunu öğrendik ve bir hafta önce aşılama oldum böyle birşey yaşayıp hamile kaşan var mı
bekliyoö canım Perşembe gidip kan vercem ümidim yok hakkımdan hayırlısıBe durumdasın cnaım
Hakkında hayırlısı olsun cnaımbekliyoö canım Perşembe gidip kan vercem ümidim yok hakkımdan hayırlısı
hareket sorununa çözüm yokya ona yanıyorumBenimde eşimde ileri hareket sorunu var bende 11 Kasım Cuma günü aşılama oldum denemek istedim eğer tutmazsa sonra tüp bebek
Malesef canım aşılama sonucunu paylaşır mısınız kan terinihareket sorununa çözüm yokya ona yanıyorum
tabi yarın kan vercem haber veririm sonucu:)Malesef canım aşılama sonucunu paylaşır mısınız kan terini
Merhaba Sonuç ne oldutabi yarın kan vercem haber veririm sonucu:)
selam sonuç negatifMerhaba Sonuç ne oldu
Hayırlısı olsun ya rabbim nasip etsin en kısa zamanda inşallahselam sonuç negatif
amin teşekkür ediyorum cümlemizeHayırlısı olsun ya rabbim nasip etsin en kısa zamanda inşallah