Sperm Hareket Azlığı İçin Neler Yaptınız Etkili Sonuç Alan Var Mı

blakely

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2023
44
-30
29
Arkadaşlar bu 4. ayım bebek düşündüğümüzün, ben kontrolümü yaptırdım vajinal ultrason problem gözükmüyor bir de eşime test yaptırdık aslında sayısı iyi ama hareket azlığı var sayısına göre ve o nedenle gebe kalamadığımı düşünüyoruz buna dair sorun yaşayıp çözüm bulan var mı? Eşinize kullandığınız özel bir takviye var mı? Bu şekilde gebe kalan var mı? Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Cevap veren yardımcı olan herkese teşekkür ederim eğer pozitif sonuçlanırsa deneyimlerimi ben de paylaşacağım sizlerle Allahım hepimize nasip etsin🌸

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu 4. ayım bebek düşündüğümüzün, ben kontrolümü yaptırdım vajinal ultrason problem gözükmüyor bir de eşime test yaptırdık aslında sayısı iyi ama hareket azlığı var sayısına göre ve o nedenle gebe kalamadığımı düşünüyoruz buna dair sorun yaşayıp çözüm bulan var mı? Eşinize kullandığınız özel bir takviye var mı? Bu şekilde gebe kalan var mı? Çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

merhaba benim eşimde de sperm azlığı yani hareketsizlik vardı ürolojiye gitti doktor bi ilaç verdi 3 ay kullandı sonra test verdiğinde bütün değerleri inanılmaz yüksek çıktı isterseniz bi doktora görünebilir eşiniz ben o süreçte keçiboynuzu sürekli kanatıp içirdim daha sonra aşılama yaptırdım ve hamile kaldım

merhaba benim eşimde de sperm azlığı yani hareketsizlik vardı ürolojiye gitti doktor bi ilaç verdi 3 ay kullandı sonra test verdiğinde bütün değerleri inanılmaz yüksek çıktı isterseniz bi doktora görünebilir eşiniz ben o süreçte keçiboynuzu sürekli kanatıp içirdim daha sonra aşılama yaptırdım ve hamile kaldım
Peki aşılama yapmak için şartlar nedir ücret vs bilgi verebilir misin ilgin için teşekkür ederim çok sevindim hamile olmana☺️

Çok teşekkür ederim rabbim en tez zamanda nasip etsin inşallah size de ben üniversite hastanesinde yaptırdım herhangi bir şartı yok benim yumurta tembelliğim vardı amh 0,43 dü doktordan aşılama istedim önce iğneler için rapor çıkardık toplam 3 bin gibi bir rakama mal oldu bize iğneler sperm testi ve aşılama

İlacın adı nedir acaba

Arkadaşlar bu 4. ayım bebek düşündüğümüzün, ben kontrolümü yaptırdım vajinal ultrason problem gözükmüyor bir de eşime test yaptırdık aslında sayısı iyi ama hareket azlığı var sayısına göre ve o nedenle gebe kalamadığımı düşünüyoruz buna dair sorun yaşayıp çözüm bulan var mı? Eşinize kullandığınız özel bir takviye var mı? Bu şekilde gebe kalan var mı? Çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
Merhaba eşime doktor bi ilaç verdi biraz pahalı sabah akşam iç dedi toz şeklinde suya atılıyor. Ama faydası oldumu bilmiyorum tekrar gitmedik biz. Eczacıda ilacın iyi olduğunu söyledi trendyolda falanda satılıyo

Merhaba eşime doktor bi ilaç verdi biraz pahalı sabah akşam iç dedi toz şeklinde suya atılıyor. Ama faydası oldumu bilmiyorum tekrar gitmedik biz. Eczacıda ilacın iyi olduğunu söyledi trendyolda falanda satılıyo
Peki ilacın adı neydi rica etsem

B bilge_nmbs bu proxeed plus çok verimli bir takviye değil maalesef biz kullandık ve fayda görmedik. Onun yerine şimdi erkek için maxigo bayan için maxijuno araştırıyorum. Çok etkili olduğu söyleniyor. Araştırdım gerçekten de içeriği çok iyi görünüyor. Folik asite varana kadar bütün vitaminler içeriyor. Bu ay bu takviyeleri deneyeceğim inşallah olumlu sonuç alırız.

blakely blakely çiğ kavrulmamis kabak çekirdeği(her gün bir avuç), bitter çikolata(her gün iki parmak boyutunda), keçi boynuzu özü,(sabahları aç karnına bir yemek kaşığı)muz (her gün bir tane) ( bu ürünlerde yüksek potasyum var ve aşırı etkili) kullandık hareket ve sayıda çok iyi bir artış elde ettik.hareketli sperm sayısını 6 ayda 35 milyondan 284 milyona, toplam sperm sayısını da 55 milyondan 393 milyona çıkardık. Şimdi de çakşır suyu(1/4 çay bardağına sulandırarak) kullanıyoruz. Şifa nerden gelir bilinmez denemekte fayda var diye düşünüyorum sonuçta bitkisel bir destek.

Bir de sigara kullanıyordu eşim. Direk bıraktı ve onun çok etkili olduğunu düşünüyorum. Çünkü araştırdığım kadarıyla spremin morfolojisini kuyruk hareketini vs sigara direk bozuyormuş

Bir de sigara kullanıyordu eşim. Direk bıraktı ve onun çok etkili olduğunu düşünüyorum. Çünkü araştırdığım kadarıyla spremin morfolojisini kuyruk hareketini vs sigara direk bozuyormuş
Benim eşimde içiyor bırakamıyorum diyor gerçekten bıraktıramıyorum ben de çakşır suyu, çörek otu yağı, keten tohumu bal çörek otu karışımı yaptım, keçiboynuzu özü içiyor artı olarak bu ay 5 gün süt maydanoz buharı yaptım kendime ve e vitamini, çinko, L arjinin aldım bu ay yapıyoruz hepsini daha doğrusu yeni başladık yumurtlama esnasında başladığımız için eşime bu takviyelere etkisi hemen olur mu sanmam ama sayısında sorun olmadığı için belki de bu ay tutar inşallah da tutmuştur. Hepimiz için dua ediyorum umarım emeklerimiz boşa gitmez bu ay her şeyi aynı anda deniyoruz maalesef çünkü süreçin benim psikolojimi artık alt üst ettiğini ve neşeli günlerimizi çok özledik. Canımız istediğinde ilişki yaşamayı, kahkaha atmayı ve çocuk düşünmediğimiz zamanki genel borç harç konularını bile konuşmayı özledik o yüzden buraya yorum yazanlar olarak birbirimizi en iyi biz anlarız inşallah da faydalanırız birbirimizden bu ay hamile kaldım deriz inşallah kızlar her şeyin hayırlısı olsun hepinize cani gönülden en tez vakitte bebek diliyorum kendime de ❤️

Benim eşimde içiyor bırakamıyorum diyor gerçekten bıraktıramıyorum ben de Hepimiz için dua ediyorum umarım emeklerimiz boşa gitmez bu ay her şeyi aynı anda deniyoruz maalesef çünkü süreçin benim psikolojimi artık alt üst ettiğini ve neşeli günlerimizi çok özledik. Canımız istediğinde ilişki yaşamayı, kahkaha atmayı ve çocuk düşünmediğimiz zamanki genel borç harç konularını bile konuşmayı özledik o yüzden buraya yorum yazanlar olarak birbirimizi en iyi biz anlarız inşallah da faydalanırız birbirimizden bu ay hamile kaldım deriz inşallah kızlar her şeyin hayırlısı olsun hepinize cani gönülden en tez vakitte bebek diliyorum kendime de

Son düzenleme:
Onu da denemek lazım aslında gördüm yorumlarda ama güvenilir olarak nereden sipariş edebilirim bilmiyorum trendyolda çıkıyor ama

blakely blakely yemin ederim resmen beni anlatmışsın bu kadar net yerinde tespit olur. Çok değil 1 yıl önceki fotoğraflarımıza baktım. Resmen gözlerimizin içi gülüyormuş, şimdi üstümüzde toprak başımıza mezar taşı eksik😒

blakely blakely yemin ederim resmen beni anlatmışsın bu kadar net yerinde tespit olur. Çok değil 1 yıl önceki fotoğraflarımıza baktım. Resmen gözlerimizin içi gülüyormuş, şimdi üstümüzde toprak başımıza mezar taşı eksik😒
Canım inşallah mükâfatını alacağız hayırlısıyla kader gayrete aşıktır demek ki bizim bu konuda gayret göstermemiz varmış kaderde tez vakitte gelsin inşallah beklediklerimiz🤍

X