- 19 Mayıs 2019
- 152
- 50
- 48
- 39
- Konu Sahibi Pinarsudden
-
Sperm dna testini nerede yaptırdınız acaba? Her hastane yapıyor mu?4 hamileliğimde de maalesef kucağıma alamadım.bende herhangi bir sıkıntı çıkmayınca eşime sperm DNA hasar testi yaptırdık.bugun sonucu çıktı 15.7 geldi sonuç. Doktora cumartesi gideceğiz ama biraz meraklandik.basina gelen var mı.sonuclarini kaç cikmisti
Düzen labaratuvainda yaptırdım. Devlete hastaneleri yapıyor mu bilmiyorum ama özel hastanelerde benim bulunduğum ilde duzen e yaptırıyor.tanidigimiz vardı doktora sormadan yaptırdık biz.Sperm dna testini nerede yaptırdınız acaba? Her hastane yapıyor mu?
Tamamdır çok teşekkkür ederimDüzen labaratuvainda yaptırdım. Devlete hastaneleri yapıyor mu bilmiyorum ama özel hastanelerde benim bulunduğum ilde duzen e yaptırıyor.tanidigimiz vardı doktora sormadan yaptırdık biz.
Kabul görmüş standartlara göre sayısal analizlerde hasarlı sperm oranının %15'in altında olması beklenmektedir. Eğer hasar %50'nin üzerindeyse ağır hasarlı kabul edilmektedir.4 hamileliğimde de maalesef kucağıma alamadım.bende herhangi bir sıkıntı çıkmayınca eşime sperm DNA hasar testi yaptırdık.bugun sonucu çıktı 15.7 geldi sonuç. Doktora cumartesi gideceğiz ama biraz meraklandik.basina gelen var mı.sonuclarini kaç cikmisti
Sonuca göre hasarlj mi kabul etmeliyizKabul görmüş standartlara göre sayısal analizlerde hasarlı sperm oranının %15'in altında olması beklenmektedir. Eğer hasar %50'nin üzerindeyse ağır hasarlı kabul edilmektedir.
Evet ama anladığım kadarıyla sizin tüp bebek yapmanız gerekiyor. Sağlıklı spermlerin seçilerek tedavi görmeniz lazım. Aynı durumu belki aşılamada da yapıyorlardır. Doktorunuza sorarsınız.Sonuca göre hasarlj mi kabul etmeliyiz
Düzen labaratuvainda yaptırdım. Devlete hastaneleri yapıyor mu bilmiyorum ama özel hastanelerde benim bulunduğum ilde duzen e yaptırıyor.tanidigimiz vardı doktora sormadan yaptırdık biz.
340 TL verdik diye hatırlıyorumdna hasar test fiyatı ne kdr acaba düzen lab da?
340 TL verdik diye hatırlıyorum
Spermden ve en az 4 gün cinsel perhiz istiyorlarpeki kandan mı sperm den mi bakılıyor?
Bizim de 1,10 çıktı. Henüz doktora göstermedik. Sizin ne dedi doktor acabaBizde düzen laboratuvarında yaptırdık %1,76 çıktı.
Gayet iyi sıkıntı yok dedi. Zaten %15 ve üzeri olunca problem oluyormuş.Bizim de 1,10 çıktı. Henüz doktora göstermedik. Sizin ne dedi doktor acaba
Teşekkür ederimGayet iyi sıkıntı yok dedi. Zaten %15 ve üzeri olunca problem oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?