Ne kadar sürede bu gelişme oldu yani ileri hareket arttı?Doğru yoldasınız ancak testi tekrar edin morfoloji önemli benim eşim sadece 3 ay oda yarım yamalak neofortil kullandı keçiboynuzu özü kavrulmamış kuruyemişler yeşilçay (antioksidan özelliği var) toplam sayı 50 milyonlarda iken 144 milyon milide 80 milyon ileri hareket 5 iken 15 morfoloji de 2 iken 3 oldu 2.kez gebe kaldım ama boş gebelik oldu uğraş gerçekten değiyor şimdide doktor boş gebelik sonrası emodex verdi
3 ay 2 ayı yarım yamalak son ay hergün düzenli ilaç dahilNe kadar sürede bu gelişme oldu yani ileri hareket arttı?
emodex ve klomenden bahsediliyor senin bilgin varmı bunlarla alakalı canım3 ay 2 ayı yarım yamalak son ay hergün düzenli ilaç dahil
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/proxeed-plus-opstravent-karsilastirma.1002072/Çok teşekkür ederim canımmm bizde bu ümitle düzenli olarak devam ediyoruz çoban çökerten çayı ve keten tohumu yağına da başladık saraçoğlunun tavsiyesiyle
Şuan emodex kullanıyoruz bence kullanabilirsiniz klomen doktor gözetiminde alınması gereken bir ilaç hormon var çünkü eşimin hormonlar normal olduğu için vermedi ama emodex vitaminemodex ve klomenden bahsediliyor senin bilgin varmı bunlarla alakalı canım
Klomen benim esimde bazi sorunlara sebeb oldu biz biraktik. Keciboynuzu 3 ay sora havuc kuru 1 ay. Proxeed sonra findik cvz sebze vspeki farklı farklı ilaçlardan bahsediliyor proxeed klomen emodex vb. bunlar tam olarak ne işe yarıyo kimler için faydalı doktor tavsiyesi olmadan kullanılabilir mi? paylaşırsanız çok sevinirimmm
Güncel3 ay bu kürleri deneyip bir gelişme olmazsa tüp bebek deneme düşüncemiz var ama tüp bebekte de yumurtalık rezervlerinin azalıp erken menapoza girme gibi gözümü korkutan bir tarafı var.
1 ay kadar oldu kürlere başlayalı sizce şuan spermiyogram testi yaptırmak doğru olur mu? Forumda DNA hasarı vs. bi dünya testten de bahsedilmiş. DNA hasarı düşük yapma durumu söz konusu olduğunda mı yaptırmak gerekiyor. Ayyy insan napcağını şaşırıyor((