- 2 Mayıs 2020
- 423
- 175
- 33
- 29
- Konu Sahibi feyzakbulut
-
yaa ne güzel, ne kadarlık evlisinizBen hamile kaldım 6 milyon spermle
3 yıllık evlilyim 4 aylıkta hamileyim benim eşim ameliyatta oldu ama faydasını görmedi değerleri daha da düştü ama Yinede hamile kaldımEvliliğimizin ise bugün 1. yılı 6 7 ay hiç korunmadık onun öncesinde ilk evlendiğim sıralar enfeksiyon rahatsızlığı geçirdim, ama onun sonrasında hiç korunmadık , ama her ay bir hüsran yaşadım
yaa ne güzel, ne kadarlık evlisiniz
Peki tam olarak degerleri nasildi. Kac milyonla hamile kaldınız. Ileri hizi nasildi3 yıllık evlilyim 4 aylıkta hamileyim benim eşim ameliyatta oldu ama faydasını görmedi değerleri daha da düştü ama Yinede hamile kaldım
Merhaba kızlar eşimin sperm sayısı 6 milyon ama ileri hızı yüzde 50 doktor bu sonuca göre iyi dedi biri ameliyat dedi böyle olup da hamile kalanlar var mı, evliliğimizin ise bugün birinci yılı 6-7 ay hiç korunmadık, ilk evlendiğim sıralar idrar yolu enfeksiyonu geçirdim , ama onun sonrasında hiç korunmadık, her ay ümitlenip sonunda büyük hüsran yaşadım vardır bir Allah’ın bildiği deyip kendimi rahatlatıyorum artık
Yaa ne güzel canım hayırlı olsun3 yıllık evlilyim 4 aylıkta hamileyim benim eşim ameliyatta oldu ama faydasını görmedi değerleri daha da düştü ama Yinede hamile kaldım
Sen yıne baktır canım enfeksıyon olablır yanmada varsa . Ama oyle bıseykı evlatlar gelıceklerı zamanları secıyorlar resmen biz istedigimizde degılde onlar ne zaman gelmek ıstıyorsalar işteDoğru canım , bende kullandım o kürü ama şükür şuan o kadar sıkıntım yok sadece arada yanma hissediyorum o da bir kere falan , bakalım hayırlısı herşey Allah’ın elinde teşekkür ederim güzel düşüncelerin için♥
Merhaba kuzum , bizim de pazartesi günü 1. Yılımız doldu . Eşimin toplam sperm sayısı 44 milyondu , ml ise 6 idi. Benim de her ay hüsran oluyor artık takip etmeyi de Bıraktım. Hikayen benimkine çok benzediği için yazmak istedim inşallah en kısa zamanda biz de yavrularımıza kavuşuruzMerhaba kızlar eşimin sperm sayısı 6 milyon ama ileri hızı yüzde 50 doktor bu sonuca göre iyi dedi biri ameliyat dedi böyle olup da hamile kalanlar var mı, evliliğimizin ise bugün birinci yılı 6-7 ay hiç korunmadık, ilk evlendiğim sıralar idrar yolu enfeksiyonu geçirdim , ama onun sonrasında hiç korunmadık, her ay ümitlenip sonunda büyük hüsran yaşadım vardır bir Allah’ın bildiği deyip kendimi rahatlatıyorum artık
Canım bizde bugün doktora gittik eşimin sperm sayısı normalde 6 milyon ama gittiğimiz hastanelere göre değişkenlik gösteriyor dün 9 milyon dedi başka bi hastane de 12 milyon çıktı doktor bu değişkenlik gösteren bişey dedi mesala eşimin hIzı çok iyiydi dün ileri hızın düşük dediMerhaba arkadaşlar benim de olmuyor malesef iki sorum olacak yardımcı olabilirmisiniz Birincisi eşimde 25 milyon çıktı sayı biri olur ama geç olabilir dedi diğeri 2 ile çarp 50 milyon gayet güzel hiç bi sorun yok ama psikolojik olarak bir ay 5 milyona düşer 1 ay 100 milyon olabilir dedi böyle olabilir mi Ben eşimi çok kasıyorum sadece çocuk için yatar hale geldim bunlar etkiler mı
Nasıl akıntı canım enfeksiyonla alakalı olabilir mi acabaBir de benim kadın doğumcu doktorum hiç bir sorunun yok ama aşırı derece akıntı var deyip antibiyotik ve fitil verdi bu da engel olmuş olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?