• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm azlığı olup hamile kalanlar

feyzakbulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2020
423
175
33
29
Merhaba kızlar eşimin sperm sayısı 6 milyon ama ileri hızı yüzde 50 doktor bu sonuca göre iyi dedi biri ameliyat dedi böyle olup da hamile kalanlar var mı, evliliğimizin ise bugün birinci yılı 6-7 ay hiç korunmadık, ilk evlendiğim sıralar idrar yolu enfeksiyonu geçirdim , ama onun sonrasında hiç korunmadık, her ay ümitlenip sonunda büyük hüsran yaşadım vardır bir Allah’ın bildiği deyip kendimi rahatlatıyorum artık 😔

Son düzenleme:
Evliliğimizin ise bugün 1. yılı 6 7 ay hiç korunmadık onun öncesinde ilk evlendiğim sıralar enfeksiyon rahatsızlığı geçirdim, ama onun sonrasında hiç korunmadık , ama her ay bir hüsran yaşadım😔
Ben hamile kaldım 6 milyon spermle
yaa ne güzel, ne kadarlık evlisiniz

Evliliğimizin ise bugün 1. yılı 6 7 ay hiç korunmadık onun öncesinde ilk evlendiğim sıralar enfeksiyon rahatsızlığı geçirdim, ama onun sonrasında hiç korunmadık , ama her ay bir hüsran yaşadım😔

yaa ne güzel, ne kadarlık evlisiniz
3 yıllık evlilyim 4 aylıkta hamileyim benim eşim ameliyatta oldu ama faydasını görmedi değerleri daha da düştü ama Yinede hamile kaldım

Merhaba kızlar eşimin sperm sayısı 6 milyon ama ileri hızı yüzde 50 doktor bu sonuca göre iyi dedi biri ameliyat dedi böyle olup da hamile kalanlar var mı, evliliğimizin ise bugün birinci yılı 6-7 ay hiç korunmadık, ilk evlendiğim sıralar idrar yolu enfeksiyonu geçirdim , ama onun sonrasında hiç korunmadık, her ay ümitlenip sonunda büyük hüsran yaşadım vardır bir Allah’ın bildiği deyip kendimi rahatlatıyorum artık 😔

canım sperm sayısı nekdr cok olursa olsun ihtiyac olan sadece 1 sperm onun için sayıya takılma . ileri hızıda ıyıyse rabbımden hayırlısını dile . ama kendınde enfeksiyon olup olmadıgına dıkkat et bu kesınlıkle engel dıye dusunuyorum . doktorlara gore bende de esımdede sıkıntı yoktu ma ben sureklı tuvalete gıtmem den suphelendım dedım bende herlade ıdrar yolu enfeksıyonu var . ibrahım saracoğlunun karnabahar kürünü yaptım . karnabaharı kayantıp suyunu ıctım sabah aksam gercektende idrar cıkma hıssım azaldı ayın sonunda da hamıleydım . hakkında hayılrısı olsun :KK200:

Doğru canım , bende kullandım o kürü ama şükür şuan o kadar sıkıntım yok sadece arada yanma hissediyorum o da bir kere falan , bakalım hayırlısı herşey Allah’ın elinde teşekkür ederim güzel düşüncelerin için♥️😘

3 yıllık evlilyim 4 aylıkta hamileyim benim eşim ameliyatta oldu ama faydasını görmedi değerleri daha da düştü ama Yinede hamile kaldım
Yaa ne güzel canım hayırlı olsun♥️ , evet bende çok okudum ameliyat olup değerleri düşen zaten doktorda dedi çok da artmaz dedi

Doğru canım , bende kullandım o kürü ama şükür şuan o kadar sıkıntım yok sadece arada yanma hissediyorum o da bir kere falan , bakalım hayırlısı herşey Allah’ın elinde teşekkür ederim güzel düşüncelerin için♥😘
Sen yıne baktır canım enfeksıyon olablır yanmada varsa . Ama oyle bıseykı evlatlar gelıceklerı zamanları secıyorlar resmen biz istedigimizde degılde onlar ne zaman gelmek ıstıyorsalar işte 😍

Haklısın canım, aynen bi tekrardan muayene olucam , herşeyin hayırlısı vardır Allah’ın bir bildiği 😘💕

Merhaba kuzum , bizim de pazartesi günü 1. Yılımız doldu . Eşimin toplam sperm sayısı 44 milyondu , ml ise 6 idi. Benim de her ay hüsran oluyor artık takip etmeyi de Bıraktım. Hikayen benimkine çok benzediği için yazmak istedim inşallah en kısa zamanda biz de yavrularımıza kavuşuruz 🤲🏻🌸

İnşAllah canım İnşAllah, bende aynı senin dediğin gibi bıraktım artık vardır bir hayır demekki , inşAllah rabbim en kısa sürede nasip ederde yavrularımızı kucağımıza alırız isteyen herkese nasip olur inşAllah 🤲🏻♥️
Sen idrar yolu enfeksiyonu falan geçirdin mi canım 😑

Merhaba arkadaşlar benim de olmuyor malesef iki sorum olacak yardımcı olabilirmisiniz Birincisi eşimde 25 milyon çıktı sayı biri olur ama geç olabilir dedi diğeri 2 ile çarp 50 milyon gayet güzel hiç bi sorun yok ama psikolojik olarak bir ay 5 milyona düşer 1 ay 100 milyon olabilir dedi böyle olabilir mi Ben eşimi çok kasıyorum sadece çocuk için yatar hale geldim bunlar etkiler mı

Bir de benim kadın doğumcu doktorum hiç bir sorunun yok ama aşırı derece akıntı var deyip antibiyotik ve fitil verdi bu da engel olmuş olabilir mi

Merhaba arkadaşlar benim de olmuyor malesef iki sorum olacak yardımcı olabilirmisiniz Birincisi eşimde 25 milyon çıktı sayı biri olur ama geç olabilir dedi diğeri 2 ile çarp 50 milyon gayet güzel hiç bi sorun yok ama psikolojik olarak bir ay 5 milyona düşer 1 ay 100 milyon olabilir dedi böyle olabilir mi Ben eşimi çok kasıyorum sadece çocuk için yatar hale geldim bunlar etkiler mı
Canım bizde bugün doktora gittik eşimin sperm sayısı normalde 6 milyon ama gittiğimiz hastanelere göre değişkenlik gösteriyor dün 9 milyon dedi başka bi hastane de 12 milyon çıktı doktor bu değişkenlik gösteren bişey dedi mesala eşimin hIzı çok iyiydi dün ileri hızın düşük dedi:KK43: Bende aynı senin gibiyim eşimle beraber olurken sırf sklımda o var bi doktor stres çok fazla etkiler dedi ama elimde değil:KK43:

Back