- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.711
- 34
valla çocuk istiyorsa eşşek gibi de gidecek.benim vicdanım rahat.
yazık öyle deme .. Erkekler farklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla çocuk istiyorsa eşşek gibi de gidecek.benim vicdanım rahat.
çözümü daha olmadan lanserden ölcekmiş gibi davranıyorlar çoğu.çoğu şeyin tamiri de var.çözüm varken neden çevresindeki insanları bunaltıp üzüyorlar yaaayazık öyle deme .. Erkekler farklı
Bir yıldır uğraşmış ancak hamile kalamamıştım. Benim testler kontroller sonucu eşimde test (spermiyogram) yaptırmaya karar vardı. Ancak çıkan sonuç bizi yıktı. Sayımız 700.000 di ve hareket de yoktu. Hemen tüp bebek tedavisine başlamamız söylendi. Anca bu forum sayesinde önce olabileceğine inandık, sonrada başardık:) 3 ay sonra testi tekrarladık sayımız 37 milyon ve hareket çok iyiydi. Doktor inanamadı, normal yolla gebelik çok yakın 1-2 aya sizden güzel haber bekliyorum dedi. Ne yaptıysanız devam edin dedi:) Bu mucize bu forum sayesinde, buradaki hikayeler tavsiyeler sayesinde oldu, o yüzden burada paylaşmayı borç bildim. Yaptıklarımız şunlardı:
#ilk 2 ay boyunca keçiboynuzu kürü (eşim herakşam taze hazırladı)
#3 ay boyunca arginmax men günde 4-5 adet,
#evicap 400 günde 1 adet,
#coenzyma Q10 (100mg) günde 1 adet,
#balparmak apitera apimix (arı sütü,polen, propolis, bal) hergün bir tatlı kaşığı.
İsteyenlerle iki raporuda paylaşabilirim. Doktor bile inanamadı ama gerçek bu. Asla vazgeçmeyin, umudunuzu kaybetmeyin ve herşeyi deneyin. Inşallah hamilede kalırsam burada onuda paylaşırım. Bizimle aynı derdi yaşayan herkese acil şifalar diliyorum.
Bu konuyu benim gibi sorunu olanlara umut olabilmek adına açmıştım ki; sperm değerlerimiz düzelir düzelmez çok şükür hamileyim. Daha yeni öğrendim ve aceleci davranıp bat geçmeden kan testi ile öğrendim. Öğrenir öğrenmez de burada paylaşarak bana umut olan kadınlar kulübü üyeleri gibi bende birilerine bu zor süreçte umut olabileyim. 15 aylık bekleyişin sonunda biz mucizemize kavuştuk. İnşallah isteyen herkes mucizelerine en kısa zamanda kavuşur. İlk sayfada yazdığım ve yaptığım şeyler işe yarar mı acaba demeyin lütfen deneyin.
arkadaşlar baykuş diye bir arkadaş var tam adını hatırlayamadım şimdi. 700 binden 37 milyona çıkarmış spermi şimdide hamile maaşallah okudunuz mu?
Bende bunları uyguluyorum şimdi sağolsun paylaştı ve kocaman bir umut penceresi daha açıldı.. sadece ballı karışımı yedirmiyorum eşime..
eğer strese gireceksen hiç gitme boş ver kaç eşinin yanında gidersenizde beraber :)Benimki tutturdu annemlere git diye. Gidesim yok. Ben gidince ilaclari kurleri aksatir diye cok tirsiuorum. Birde oraya gidicem herkes geçmiş olsun niye oldu nasil oldu niye öldü. . Offf valla simdiden sıkıntı geldi bana. Birde sorunun oglunda olduguna inanmıyor. Oraya gidince gunler gecmek bilmez şimdi. Abboo allah yardimcim olsun. Gariban ben. :)
az daha ağlayım sensiz yapamam seni özlerim dıye belki vicdana gelir. kızlar eşleriniz hiç dna hasarı ve hormon tahlili yaptırdı mı? benımki bu ay yogun ısrarlarım üzerine hormon testi ve dopler yaptıracak. varıkosel çıkmaz inşallah cünkü benımkı hayatta amelıyat olmazbende yedirmiyorum onu çünkü kilo sorunu var ama arı sütü alabilirim bilmiyorum :) şifa olsun inşallah
eğer strese gireceksen hiç gitme boş ver kaç eşinin yanında gidersenizde beraber :)
az daha ağlayım sensiz yapamam seni özlerim dıye belki vicdana gelir. kızlar eşleriniz hiç dna hasarı ve hormon tahlili yaptırdı mı? benımki bu ay yogun ısrarlarım üzerine hormon testi ve dopler yaptıracak. varıkosel çıkmaz inşallah cünkü benımkı hayatta amelıyat olmaz
eşim çok yoğun bir işte çalışıyor kızlar bazı geceler iş yerınde kalıyor. burya geleli 8 ay oldu dört blok var bir tek ben oturuyorum herkes yazlıkçı. yalnız kalmamı istemediği için gönderıyor aslında. adam öyle yoruluyor ki birlikte bile olamıyoruz malesef. bu arada cinsel ilişkiyi her gün artırmak hıza ve morfolojıye iyi geliyormuş. Benımkıne bir ay dokunmasan vay bana nıye dokunmadın demez. dert bir değil ki.Mecbur musun gitmeye..? Ben olsam çekemem soruları. Hem eşine dersen ki beraber başka bi zaman tatile çıkmak daha güzel olur vs...? Daha iyiyim mi sizin için.
Benim ki sadece muayene oldu ve hormon testi yaptırdı. Onun dışında bilinen spermiogram testi. Ama bu ay sonuçları yükselme olmazsa artık Varikoselden şüphelenEcem
eşim çok yoğun bir işte çalışıyor kızlar bazı geceler iş yerınde kalıyor. burya geleli 8 ay oldu dört blok var bir tek ben oturuyorum herkes yazlıkçı. yalnız kalmamı istemediği için gönderıyor aslında. adam öyle yoruluyor ki birlikte bile olamıyoruz malesef. bu arada cinsel ilişkiyi her gün artırmak hıza ve morfolojıye iyi geliyormuş. Benımkıne bir ay dokunmasan vay bana nıye dokunmadın demez. dert bir değil ki.
bizede hiç hormon tahlili yapılmamıştı. yogun isteğim üzerine yaptıracak. dr sende varıkosel olsa da olmsada senın cocuugn olmaz demiş. bu dr lar nıye böyle? bende unv. hastanesınden randevu aldım 1 hazıranda kromozom analızı yapılacak gitmişken dna hasarına da baktıralım diyoruz. 250 lira istedi kişi başı. sonra tüm sonuçları toplayıp kaan hocaya mail atıcam.
eşim çok yoğun bir işte çalışıyor kızlar bazı geceler iş yerınde kalıyor. burya geleli 8 ay oldu dört blok var bir tek ben oturuyorum herkes yazlıkçı. yalnız kalmamı istemediği için gönderıyor aslında. adam öyle yoruluyor ki birlikte bile olamıyoruz malesef. bu arada cinsel ilişkiyi her gün artırmak hıza ve morfolojıye iyi geliyormuş. Benımkıne bir ay dokunmasan vay bana nıye dokunmadın demez. dert bir değil ki.
bizede hiç hormon tahlili yapılmamıştı. yogun isteğim üzerine yaptıracak. dr sende varıkosel olsa da olmsada senın cocuugn olmaz demiş. bu dr lar nıye böyle? bende unv. hastanesınden randevu aldım 1 hazıranda kromozom analızı yapılacak gitmişken dna hasarına da baktıralım diyoruz. 250 lira istedi kişi başı. sonra tüm sonuçları toplayıp kaan hocaya mail atıcam.
dna hasar testi filaan yaptırdınız mı ya da genetik inceleme.eşimde varikosel yok hormonlarda öyle ciddi bişey yok normal denebilir.