Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayır canım ev hanımıyım dün eşim evde idi o yüzden giremedim. Çok sağol ilgin için. Bugün uyanır uyanmaz baktım :)

Bende ev hanımıyım. Yurtdışından Gelin geldim eşim memur o yüzden de ne çevre var ne akraba biraz yalnızlık var.. sen neler yapıyorsun zaman geçmesi için?

Diğer arkadaşlara da soralım çalışıyormusunuz??

Bende ev hanımıyım. Yurtdışından Gelin geldim eşim memur o yüzden de ne çevre var ne akraba biraz yalnızlık var.. sen neler yapıyorsun zaman geçmesi için?

Diğer arkadaşlara da soralım çalışıyormusunuz??

Yanlızlık kötü benim ailemde bana yakın oturuyor bir kaç samimi komşum var yetiyor bana:) Evet soralım hanımlara.:)

Yanlızlık kötü benim ailemde bana yakın oturuyor bir kaç samimi komşum var yetiyor bana:) Evet soralım hanımlara.:)

Benim Ailem yurtdışında. Eşimin ailesi de 10saat uzak da oturuyor. Bir tane komşum var sağ olsun ara sıra görüşüyoruz. BeniM evdeki uğraştığım şeyler iğne oyası .. sen neler yapıyorsun?

Oh ne guzel kizlar en azindan komsulariniz var bende oda yok . Ogretmenim ama atamam olmadi.evde bos boş oturuyorum. Annemler on saat kaynanamlar bes saat uzaktalar antwlyanin bir ilçesinde oturuyorum buraya yeni tasindik sayılır hic arkadas veya komsum yok. Siz varsiniz .:)

adamın biri peygamber efendimize gidip hiç çocuğu olmadığından yakınmış. O da kendisine her gün istiğfarda bulunmasını istemiş. Adam günde 700 kere istiğfar çekmeye başlamış ve on erkek evladı olmuş. istiğfar duası
estağfirullah min külli ma kerimallah estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyümeve etubu ileyh.
manası: razı olmadıgın şeylerden yaptıklarımı affetve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay,kayyum, ve azim olan Allah a istiğfar eder ve günahlarımdan Allah a sığınırım.

bir de yine peygamber efendimize çocuğuolmayan biri geldiğinde kendisine yumurtayı bırakmamasını önermiş. çok çocuğu olmasını isteyen sonrasından yeşilliği eksik etmesin buyurmuş.
o dediyse doğrudur diyerek sizlerle paylaşmak istedim canlar. hepinize tatlı gecler olsun

Her seyi araştırıyorum tatlim hangimize neyin iyi gelecegini bilmiyoruz sizlerinde varsa bildikleri paylasalim belki birimiz e vesile olur.

Inşallah vesile olur şimdi kullandıklarımız.. ben okadar araştırdım ki artık yoruldum. Üstüne de düşüş görünce komple yıkıldık. Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş. Tevekkül edip sabrediyoruz.
Şimdiye kadar kullanamadığımız bi proxeed, Q10 ve Trental kaldı.. eşimë de bunları yedirmek istemiyorum adam artık tiksiniyor. Son test sonucu da kötü çıkınca hepten sinir oluyor artık .. bende tekrar bi tüp bebek tedavisi için hazır değilim aklıma geldikçe Kahroluyorum. Belki yapıp da hamile kalırsam 'keşke' derim bilemem ,ama ozamana kadar ne varsa denemek istiyorum..

Bu arada yakı yi da denedim ,belki sıcak ortam 'onlarin' gücüne güç katar diye. Ayrıca eşimë de 'çalışma' öncesi Türk Kahvesi icirdim.
Bu ay sonu inşallah güzel bi sonuç alırız. Hepimiz için doğal yoldan olsun istiyorum kızlar. Rabbim emeklerimizi sabrımızı mükafatlandırsın ..

eşinizin spermi ile ilgili problemi olduğuna dair şüpheniz korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra mı oldu?

eşinizin spermi ile ilgili problemi olduğuna dair şüpheniz korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra mı oldu?

Bana sorduysan cnm. 15 ay sonra kadindoktorum eşimden spermiogram testi istedi de öyle anlaşıldı

Bana sorduysan cnm. 15 ay sonra kadindoktorum eşimden spermiogram testi istedi de öyle anlaşıldı
15 ay sonra mı???
çok vakit kaybetmişsiniz
biz 3 ay sonra öğrendik.hiç şüphelenmediniz mi?bizim dr umuz eşimden test istedi ama istemeseydi de biz yaptıracaktık. hatta o gün beraber gittik hastaneye ikimizde test vermek için.

Inşallah vesile olur şimdi kullandıklarımız.. ben okadar araştırdım ki artık yoruldum. Üstüne de düşüş görünce komple yıkıldık. Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş. Tevekkül edip sabrediyoruz.
Şimdiye kadar kullanamadığımız bi proxeed, Q10 ve Trental kaldı.. eşimë de bunları yedirmek istemiyorum adam artık tiksiniyor. Son test sonucu da kötü çıkınca hepten sinir oluyor artık .. bende tekrar bi tüp bebek tedavisi için hazır değilim aklıma geldikçe Kahroluyorum. Belki yapıp da hamile kalırsam 'keşke' derim bilemem ,ama ozamana kadar ne varsa denemek istiyorum..

Bu arada yakı yi da denedim ,belki sıcak ortam 'onlarin' gücüne güç katar diye. Ayrıca eşimë de 'çalışma' öncesi Türk Kahvesi icirdim.
Bu ay sonu inşallah güzel bi sonuç alırız. Hepimiz için doğal yoldan olsun istiyorum kızlar. Rabbim emeklerimizi sabrımızı mükafatlandırsın ..
Dur bakalim kelebek oyle hemen üzülmek yok... sen daha yolun basindasin tatlim. Hic degilse spermi az da olsa var ben suan senin yerinde olmayi o kadar isterdim ki. Bizde hepsi 00000. ona ragmen hala bir umut var Icimde. Neden her ay test yaptiryorsunuz eşine de yazik bari 2 3 ayda bir yapin daha az yipranirsin ...

ben korunmayı bırakalı 6 ay olacak nisanda. östrojenim fazla idi onun tedavisini gördüm.şuan hormonlarım normal ultrasonda da fiziksel bir problem yok.bende eşimden şüphelenmeye başladım bu zamana kadar pko belirtisi gösterdiğim halde adet olduğum için belli bir tedavi olmamıştım.fazla sancılı adet olduğumdan.beni baya bir incelemişlerdir.orda söylerlerdi kısırlıkla ilgili bende artık kocamdan şüphe etmeye başladım. erken boşalma problemi vardı kendince biraz aştı ama cinsellikte biraz çabuk yoruluyor gibi normalde enerjik bir insandır.şakayla karışık polen macun filan ye diyorum ama heralde onu da doktora götürmeden önlem almayacak.

ben korunmayı bırakalı 6 ay olacak nisanda. östrojenim fazla idi onun tedavisini gördüm.şuan hormonlarım normal ultrasonda da fiziksel bir problem yok.bende eşimden şüphelenmeye başladım bu zamana kadar pko belirtisi gösterdiğim halde adet olduğum için belli bir tedavi olmamıştım.fazla sancılı adet olduğumdan.beni baya bir incelemişlerdir.orda söylerlerdi kısırlıkla ilgili bende artık kocamdan şüphe etmeye başladım. erken boşalma problemi vardı kendince biraz aştı ama cinsellikte biraz çabuk yoruluyor gibi normalde enerjik bir insandır.şakayla karışık polen macun filan ye diyorum ama heralde onu da doktora götürmeden önlem almayacak.
bu erkekler hep böyle tatlım önce ben de benım yüzümden olmuyor sanıyordum. sonra zorlaa dr gittik. şok tabi. ama sana tavsiyem biz bunu biraz daha kolay kabul edebiliyoruz ama erkekler gurur yapıyor. eşine hep olumlu şeyler söylerek destekle öyle ikna etmeye çalış. 6 aydır olmuyorsa birlikte dr a gitmenııznzamanı gelmiş tatlım. inşallah bir şeyi yoktur eşininde senın de

15 ay sonra mı???
çok vakit kaybetmişsiniz
biz 3 ay sonra öğrendik.hiç şüphelenmediniz mi?bizim dr umuz eşimden test istedi ama istemeseydi de biz yaptıracaktık. hatta o gün beraber gittik hastaneye ikimizde test vermek için.

Ya aslında çok bekledik haklısın. Ama o aralar misafir gidip geliyordu. Başka bi şehirde olduğumuz için yatılıya gelen misafirim oluyordu genelde. O yüzden bizde pek takmadik. Ara sıra ben Kontrolle gidiyordum şükür iyi çıkıyordu tahliler diye, zamana bıraktık. Insan hep kendinden şüpheleniyor nedense..

Dur bakalim kelebek oyle hemen üzülmek yok... sen daha yolun basindasin tatlim. Hic degilse spermi az da olsa var ben suan senin yerinde olmayi o kadar isterdim ki. Bizde hepsi 00000. ona ragmen hala bir umut var Icimde. Neden her ay test yaptiryorsunuz eşine de yazik bari 2 3 ayda bir yapin daha az yipranirsin ...
Canim bizimde bütün sonuçlar 'sıfır'dı. Ve doğal takviyeler ile yükseltmeyi başardık elmahdullilah. Her ay test yapmıyoruz ilk test 2 aylık takviye sonrası 4mil çıkmıştı.bunun üzerinden 3 ay geçti Şubat sonu tekrar yaptirdik ve sonuç 2 mil. ona üzüldük.. yeni bir program başladık ve bu yüzden 1aylik kullanım sonrası tekrar yaptırmak istiyoruz ki artık zaman kaybetmek istemiyoruz.. Çünkü 3 ay oyalandik ve düşüş oldu malesef çok acı ..

Mutlaka muayene olsun hormon ve spermiogram testi yaptirsin eşin. Bu konular erkeklere ağır gelir kadın gibi kabulenmiyolar o yüzden belki biraz zamana bıraka bilir esin..

Mutlaka muayene olsun hormon ve spermiogram testi yaptirsin eşin. Bu konular erkeklere ağır gelir kadın gibi kabulenmiyolar o yüzden belki biraz zamana bıraka bilir esin..
valla çocuk istiyorsa eşşek gibi de gidecek.benim vicdanım rahat.

yakupp peygamber ne zaman yusufa yanmayı, yolunu gözlemeyi bırakmış o zaman evladına kavuşmuş. Ben de bırakayım beklemeyi her şey olduğuna varsın diyorum vicdanım rahat etmiyor. Şimdi düşünüyorum da ne büyük bir sınav ne büyük bir acıdan geçmiş Yakup peygamber. Benım olmayan çocuğuma hasreetim bitmiyor. Kaybttiğim bebeğime her gün özlemim büyüyor. Yarabbim hepimize güç ve sabır ver.

yakupp peygamber ne zaman yusufa yanmayı, yolunu gözlemeyi bırakmış o zaman evladına kavuşmuş. Ben de bırakayım beklemeyi her şey olduğuna varsın diyorum vicdanım rahat etmiyor. Şimdi düşünüyorum da ne büyük bir sınav ne büyük bir acıdan geçmiş Yakup peygamber. Benım olmayan çocuğuma hasreetim bitmiyor. Kaybttiğim bebeğime her gün özlemim büyüyor. Yarabbim hepimize güç ve sabır ver.
amin canım

full of Love tatlım sen nerelerdesın neler yapıyorsun. kürler devam mı? bu arada izmirden bir aktarcıının numarasını aldım burdan bir topikten. eşim adamı aradı. 19 yıllık tecrübem var evvelallah üstesinden geliriz demiş. benımki baya umutlanmış. eşimin sperm sonuçlarıyla benım hormon tahlillerimi istemiş. 25 ınde benımkı izmir yolcusu hayırlısı olsun bakalım. inşallah vesile olur.

X