kızlar bu süreçte Allah hepimizin yardımcısı olsun öncellikle biz 1,5 senedir herşey normal ama sebepsiz infertilite olarak biliyorduk tüm tahlillerimiz yapıldı eşim 2 defa sperm testi yaptırdı normal tabiki bende bu süreçte sayısız klomen ve çatlatme iğnesi oldum bugün dr.gidene kadar dr senin hiçbir sorunun yok boşuna bu kadar ilaç kullanmıssn eşinden kaynaklı diyene kadar nasıl yani dedim normal dediler dedim herşey için 13-14 mil.sperm yetersiz olur tabiki ama 5-10 sene bilinmez dedi o yüzden şimdi cmt ürolojiye gidiyoruz
arginmax ın içinde varmı bilmiyorum ama evicaptan yeterince yararlanmak için c vitaminiyle almak gerekiyormuş eczacı söylemişti.Ya Bismillah dedik ve yarın yeni bir süreç başlıyor bizim için ..
sabah aç karnına çakşır suyu. Keçiboynuzu kürü. Arginmax men ×2. Evicap ×1.
Yine haftada iki defa nohut veriyorum
Spora devam ve düzenli besleniyor eşim.
Bir ay sonra tekrar test .. inşallah güzel sonuç alırız bu sefer
arginmax ın içinde varmı bilmiyorum ama evicaptan yeterince yararlanmak için c vitaminiyle almak gerekiyormuş eczacı söylemişti.
yeter bence,eşimde pharmaton multivitaminle kullanıyordu.Sağol bilgi için. Arginmax men's 6 tablet 60mg VitaminC varmış. Eşim günde 4 tane alıyor yeter mi ki
inşaallah canımBende inanıyorum ki olacak o yüzden zaten dört ele sarılık kürlere..
Sen neler yapıyorsun eşine ?
canım en az 20 mil olması gerek.Allah diledikten sonra elbette olur ama en altı sınır tıbben bu..üstte yazdım bizim 14 aydır 19 mille olmuyor.dr dediki o en azı.normal için 50-100 milyonları istiyoruz.diğer türlü ihtimal çok düşüyor.Peki 14 milyon gerçekten dusukmu en az 20 mil dedi peki Dr şimdiye kadar niye bişey solemedi
eşim solgar antioksidan formula kullanıyor arginmaxdan daha etkili ve daha uygun. içinde c vitaminide e vitaminide çinko da var. ve c vitamini 2 tablette 500 mg. e vitamini 200 iu. doktorumuz 200 ün üsütüne çıkmayın zararlı dedi bize.Sağol bilgi için. Arginmax men's 6 tablet 60mg VitaminC varmış. Eşim günde 4 tane alıyor yeter mi ki
eşim solgar antioksidan formula kullanıyor arginmaxdan daha etkili ve daha uygun. içinde c vitaminide e vitaminide çinko da var. ve c vitamini 2 tablette 500 mg. e vitamini 200 iu. doktorumuz 200 ün üsütüne çıkmayın zararlı dedi bize.
inşaallah canım
sabah proxeed plus,evicap 400 akşamda proxeed,arı sütü bal polen propolis karısımı ve zeytinyagında bekletilmis incir yediriyorum.
gözle görülür bir artış oldu gerçekten.
proxeed 2 kutu bitti 3.ye başlıyoruz.bal ve incire daha once baslatık.özellikle baldan sonra değişimi farkettik zaten.
balımız %100 organik köyümüzün balı diğerlerini aktardan alıp karıstırdım.o kadar iğrenc bi tadı varki zavallı kociş dayanıyor dayanmakta zorunda
biz evliliğimizin 3.ayında öğrendik bu durumu ama drlar ilaç yazmadı.hastane hastane dolastık.ben kkdan okuduklarımı uygulamaya korkuyordum.sadece keciboynuzu kuru denemistim o da bizde işe yaramadı.
en son işte aşılama raporu cıktı.dr aşılamadan bir ay once proxeed kullan demis eşime o yuzden bi 6 ay kadar ins gerek kalmaz o kadar ama bu ilaca devam edecek.
yeter bence,eşimde pharmaton multivitaminle kullanıyordu.
Amin.inşallah en kısa zamanda mutlu haberi alırsın canım.Doktor mu yazdı ilacı size??
Bize de tüp bebekten sonra proxeed önerdi doktor. Bunu da anlamış değilim, madem Sperm kalitesini yükselten ilaç var neden önce bunu tavsiye etmedi bize.. o yüzden biraz soğuduk. Proxeed 1 yıl önce doktor yazdı ama almadık. Bizde kendimiz 1 kilo organik bal alabildik ve gerçekten bir ayda 4kat yükseldi. Malesef 2 kat geri düştü. Şuanda eşim karışım yemeye sıcak bakmıyor o yüzden sadece arginmax. Evicap.keçiboynuzu kürü ve Çakır suyu veriyorum oda arginmax biter bitmez test yapacakişe yaramazsa kaan Aydosa doğru yolla çıkacaz..
Bizde pharmaton ve Zinco kullandık yeni bitti. Bu sefer fazla hap karıştırmayım dedim o yüzden sadece arginmax ve takviye olarak evicap400. Rabbim vesile kılsın hepimize
aleykim selam cnm yaşınız genç ve sayınız öyle çok düşük değil keçi boynuzu kesinlikle etkili fakat vitaminde kullansanız daha etkili olabilir. Eşin sigara içiyor mu?selamn aleykum kizlar.. bende sizinle ayni dertteyim ama yolun bayaa basindayim endiseliyim umutluyum korkuluyumm... biz 10 aylik evliyiz ve 6 aydir cocuk istyoruz neyse ben panik yaptim ve doktora gttim benim tum tahlillerim normal cikti. ama maleswf esimin sperm sayisi totelde 30 milyon, ml de 5 milyon yani dusuk... hareket canlilik normal oranda sadece sayisi dusuk.... ultrason cektiler varikosel bsey yok.. 15 gun snra tekrar spermiyograma bakalim sonra biseylere baslayalim dedi doktorr.. bu arada keci boynuzu kuri uyguluyorum esime.. beni neler bekliyor kizlar kafama cok takiyorum cevremde kimseyle paylasamiyorum... yaslarimiz ben 22 esim 24 yasinda.. internetten surekli arastrmk bni cok yoruyor bna braz akil verirmisiniz...
okuduğunuz icin cok tesekkur ederim... Allah hepimize saglikli bir evlat nasip etsin insallah..
hayir cnm ne sigara ne alkol hic birni kullanmiyor. iste dr bisey demeden sadece keci boynuzu kuru uyguluyorum. vitamini doktor demeden esim icmez.. ilac kullanmayi sevmiyor benim dememle kullanamz canim doktorun soylemesi gerekiyor.aleykim selam cnm yaşınız genç ve sayınız öyle çok düşük değil keçi boynuzu kesinlikle etkili fakat vitaminde kullansanız daha etkili olabilir. Eşin sigara içiyor mu?
tamam cnm inşallah şifa olurhayir cnm ne sigara ne alkol hic birni kullanmiyor. iste dr bisey demeden sadece keci boynuzu kuru uyguluyorum. vitamini doktor demeden esim icmez.. ilac kullanmayi sevmiyor benim dememle kullanamz canim doktorun soylemesi gerekiyor.
gününüz umutlu güzel geçsin inşallah
bende aynı dertten muzdaribim arkadaşlar. bu topik de çok iyi olmuş. çevresinde böyle dertleri olmayanların konusacak kimsesi olmuyor. insan dertleşmek istiyor. benımde eşimin 6 yüzbin spermi var fakat morfoloji ileri har. 0. 4 yıllık evliyim. bir kere tüp bebek denemem oldu bebeğimi 6 haftalıkken kaybettim. anladım ki tedavi olmadan tüp bebek başarı oranı çok az. o nedenle bende kürlere başladım. eşime endol evicap folbiol ve keçi boynuzu kürü uyguluyorum. günde 3 paket içtiği sigarayı bıraktı. üc ay sonra sperm testi yaptırıcaz. inşallah yükselme olurda umut olur bize. birlikte olalım kızlar... bizi bizden iyi anlayan zor bulunur. hepimizin desteğe ihtiyacı var. Allah yardımcımız olsun.
bende aynı dertten muzdaribim arkadaşlar. bu topik de çok iyi olmuş. çevresinde böyle dertleri olmayanların konusacak kimsesi olmuyor. insan dertleşmek istiyor. benımde eşimin 6 yüzbin spermi var fakat morfoloji ileri har. 0. 4 yıllık evliyim. bir kere tüp bebek denemem oldu bebeğimi 6 haftalıkken kaybettim. anladım ki tedavi olmadan tüp bebek başarı oranı çok az. o nedenle bende kürlere başladım. eşime endol evicap folbiol ve keçi boynuzu kürü uyguluyorum. günde 3 paket içtiği sigarayı bıraktı. üc ay sonra sperm testi yaptırıcaz. inşallah yükselme olurda umut olur bize. birlikte olalım kızlar... bizi bizden iyi anlayan zor bulunur. hepimizin desteğe ihtiyacı var. Allah yardımcımız olsun.
iyi geceler. ben keçi boynuzu ve hurma pekmezini öneririm size aynı zamanda bazı sitelerde bulduğum kürleri uyguladık ve sperm sayısı 8 milyona çıktı şimdilik. ama bu da iyi bir gelişme çünkü 2 milyondu. spermin sadece sayısı değil hareketlik ve kaliteside önemli. kürler daha çok işe yarıyor. buradan bakabilirsiniz .http://www.bitkicenter.com/sperm-arttirici-bitki-kurleri/