degerleriniz nedir bizimde dusuk tup bebk mi dusunuyorsunuzYok canim.ameliyat oldu 2 yil önce ama bi sey degismedi..hatta gittikce kötüleşti durum...morfoloji ve sperm hizi sayisi skintili bizde..
Varikosel ameliyatini bir kere olunca ilerleyen yillarda tekrar olmasi gerekiyormu acaba 1 sefer ameliyat olmak yeterlimi bilginiz varmı eşim 6 sene önce ameliyat olmuştu yani Varikosel tekrarlayan bir olaymi acabaCanım gecen aylarda biri yazmıştı kaan hoca varikosel ameliyatı yapmış.çocuk olmayınca yine baska urologa gitmişler dr demişki hiç ameliyat olmamış gibi aynen duruyor.şok oldum gerçekten.
Sizde varikosel ameliyatı için dr arıyorsanız İstanbul da dr önerebilirim
Eşim 3 ayda iyileşti hamdolsun
Canım tekrarlayanların yorumunu okumustum veya basarısız ameliyat sonucu tekrar ameliyat olan var bilemiyorum tam olarak.cocuk olmuyorsa esin tekrar muayene olsun.spermiyogram yaptırsın.Varikosel ameliyatini bir kere olunca ilerleyen yillarda tekrar olmasi gerekiyormu acaba 1 sefer ameliyat olmak yeterlimi bilginiz varmı eşim 6 sene önce ameliyat olmuştu yani Varikosel tekrarlayan bir olaymi acaba
degerleriniz nedir bizimde dusuk tup bebk mi dusunuyorsunuz
bizimde morfoloji dusuk dzeltmk icin bir sey varmi bzm syida malesef ck azelif_ipek .!.:Canim biz 3 defa tüp denedik ama olmadi.tutmayinca spermleri duzeltmeye karar verdik.morfoloji 0. Sayi 6 milyon..
Amin eslerimize şifa versin ins bol bol sperm Çikislari olsun bizimde tane ile çıkışımızRabbim sifa versin hepimize...
amin insallhRabbim sifa versin hepimize...
tup bebk denediniz mi dusunuyor musunuzAmin eslerimize şifa versin ins bol bol sperm Çikislari olsun bizimde tane ile çıkışımız
uzun zaman oldu yazmayalı...Okuyamadım da inşallah güzel haberler olsun
harnup pekmezi ve suyu cok iyi geliyor canımmrb kızlar benm eşim varıkosel amelıyatı oldu hız sayı hareketllk dusukyenı proxeed plus kullanıoruz elnde fazla olan varsa alablrm. ve bu sayı morflojı hız için neler yapayım tavsıye beklıorum.