Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yok canim.ameliyat oldu 2 yil önce ama bi sey degismedi..hatta gittikce kötüleşti durum...morfoloji ve sperm hizi sayisi skintili bizde..

Varikosel ameliyatini bir kere olunca ilerleyen yillarda tekrar olmasi gerekiyormu acaba 1 sefer ameliyat olmak yeterlimi bilginiz varmı eşim 6 sene önce ameliyat olmuştu yani Varikosel tekrarlayan bir olaymi acaba

Varikosel ameliyatini bir kere olunca ilerleyen yillarda tekrar olmasi gerekiyormu acaba 1 sefer ameliyat olmak yeterlimi bilginiz varmı eşim 6 sene önce ameliyat olmuştu yani Varikosel tekrarlayan bir olaymi acaba
Canım tekrarlayanların yorumunu okumustum veya basarısız ameliyat sonucu tekrar ameliyat olan var bilemiyorum tam olarak.cocuk olmuyorsa esin tekrar muayene olsun.spermiyogram yaptırsın.

Bizim morfoloji yuzde iki sayi en yuksek çıkanı 200 bin varikoselde var birde nasil oldu ise her tahlilde baygi dustu kisa ara ile olmasina ragmen

uzun zaman oldu yazmayalı...Okuyamadım da inşallah güzel haberler olsun

mrb kızlar benm eşim varıkosel amelıyatı oldu hız sayı hareketllk dusuk yenı proxeed plus kullanıoruz elnde fazla olan varsa alablrm. ve bu sayı morflojı hız için neler yapayım tavsıye beklıorum.

Veeee topic kraliçemiz Yadee hamiş

Canım benim tekrar tekrar gözün aydın Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah. Bizde inşallah pesinden gelecegiz
Seni kocaman kucaklıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…