Canım tup bebekle bile sansı olmayanlar var yeterki gelsin bebiş.umudunu yitirme. Bi tanıdık var yaptıran onun tutmamış ama bana soylediği trasferden sonra sanki tutunmus gibi hissetmek olumlu dusunmekGerileme var. Bugün de umudun bittiği gün. Yine olumsuz sonuç aldık. Ne ümidim var ne de tekrar hevesim.çok kötüyüm. Ben hiç bir zaman anne olamayacaksam niye bukadar hasretle yanıyorum. Eşime babalık okadar yakışır ki hayali bile yaramıza tuz basıyor.tükendik
Eşim ne derse o olacak artık. Kacmicam tüp bebek tedavisinden. Nisan için randevu alacaz olursa olur olmazsa 2 sene yine biriktirir deneriz. Bu yolla girdik.
Canım hangi sehir ve hastanede yaptırdınTüp bebekten yeni negatifi aldım tutunmus ama kanamayla vucudum atmış degerim düşük çıktı Nerede yasiyosunuz bilmiyorum bi Üniveristesi hastanesinde yaptıetik 1500 filan tuttu ilaçlarla tek embiriyo yerleştiriyo lar bence korkma canim tüp bebekten yorucu biras ama sonu güzel olsn ins sizin icinn mücadeleye gelsin bebişler ...
Degerimin sıfıra düşmesini bekliyorum canım. Dış gebelik olmadığından bi emin olalım dedi doktor. Daha sonra hastanenin tüp bebek profuna dosyami gönderecek.ne yapılması gerektiği hakkında bilgi alıp bana iletecek.whiterose00 canım sabır sabır başka yapacak bir şeyimiz yok ama byle olmasının sebeplerini arastr belki embriyolarda sıkıntı vardı onu bi şöyle doktoruna
Allah sabir versin umudunu kaybetme zamani vardir Rabbim dilediyse olur.sebepleri arastir amaHerkese merhaba .beni hatirlayaniniz vardır ilk bu topikteydim. Eşimin sperm sayısı 2/milyon ,hız sıfır ,morfoloji da çok kötü. Geçen sene denemediğim bir şey kalmadı. Keciboynuzu,macunlar,caksit kökü.... Kullandıkça daha da düştü. Temmuzda tup bebeğe başladık gebelik oluştu ama 9 . haftaya girerken kalp atışı yoktu,kurtajla alındı. Dünyam basıma yıkıldı. İki ay her gün ağladım.çok acı cektim. İlk bebegimdi.hep o ani bekliyordum.çok baglanmistim. Ultrasound resimlerini ,karnimi severdim hep.birden yokluğu kor gibi düştü icime. Allah kimseye yasatmasin. Ocakta dondurulmuslari deneyelim dedik.bebeğimin boşluğunu belki bu şekilde doldururdum. Her şey yolunda gitti.transferim yapıldı ve geçen hafta bugün hamile olduğum haberini aldık. Biraz mutlu olduk ama bunkez temkinliydik her an her şey olabilirdi. Bu kez baglanmamaya calisiyordum.kalp atışıni duymama lazimdi. Mâalesef sali aksami kanamam başladı iğne kullandım ama daha da arttı. Düşük yapmaya baslamistim.içimden pihtilar geliyordu. Bir yandan da icim.parçalanıyordu, gözyaşlarım sel oldu. Sabah doktora gittik ve iki kez beta HCG ye bakıldı düşük yaptığım kesinleşti. Çok üzgünüm. Bu kez gidene değil uzuntum gelecek hakkinda ki kaygima. Tutuyor ama düşüyor. Bu kez pıhtılaşma için iğne kullanmistim. Anne olamayacak miyim acaba hiçbir zaman.sperm kaynaklı mi yoksa bende mi bir sorun var bilemiyorum:-( Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Çok zor hem de çok.....
Canım cok gecmis olsun Rabbim bir daha yasatmasın tez zamanda yeniden saglıklı bi bebişin olur inşallah.Herkese merhaba .beni hatirlayaniniz vardır ilk bu topikteydim. Eşimin sperm sayısı 2/milyon ,hız sıfır ,morfoloji da çok kötü. Geçen sene denemediğim bir şey kalmadı. Keciboynuzu,macunlar,caksit kökü.... Kullandıkça daha da düştü. Temmuzda tup bebeğe başladık gebelik oluştu ama 9 . haftaya girerken kalp atışı yoktu,kurtajla alındı. Dünyam basıma yıkıldı. İki ay her gün ağladım.çok acı cektim. İlk bebegimdi.hep o ani bekliyordum.çok baglanmistim. Ultrasound resimlerini ,karnimi severdim hep.birden yokluğu kor gibi düştü icime. Allah kimseye yasatmasin. Ocakta dondurulmuslari deneyelim dedik.bebeğimin boşluğunu belki bu şekilde doldururdum. Her şey yolunda gitti.transferim yapıldı ve geçen hafta bugün hamile olduğum haberini aldık. Biraz mutlu olduk ama bunkez temkinliydik her an her şey olabilirdi. Bu kez baglanmamaya calisiyordum.kalp atışıni duymama lazimdi. Mâalesef sali aksami kanamam başladı iğne kullandım ama daha da arttı. Düşük yapmaya baslamistim.içimden pihtilar geliyordu. Bir yandan da icim.parçalanıyordu, gözyaşlarım sel oldu. Sabah doktora gittik ve iki kez beta HCG ye bakıldı düşük yaptığım kesinleşti. Çok üzgünüm. Bu kez gidene değil uzuntum gelecek hakkinda ki kaygima. Tutuyor ama düşüyor. Bu kez pıhtılaşma için iğne kullanmistim. Anne olamayacak miyim acaba hiçbir zaman.sperm kaynaklı mi yoksa bende mi bir sorun var bilemiyorum:-( Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Çok zor hem de çok.....
Herkese merhaba .beni hatirlayaniniz vardır ilk bu topikteydim. Eşimin sperm sayısı 2/milyon ,hız sıfır ,morfoloji da çok kötü. Geçen sene denemediğim bir şey kalmadı. Keciboynuzu,macunlar,caksit kökü.... Kullandıkça daha da düştü. Temmuzda tup bebeğe başladık gebelik oluştu ama 9 . haftaya girerken kalp atışı yoktu,kurtajla alındı. Dünyam basıma yıkıldı. İki ay her gün ağladım.çok acı cektim. İlk bebegimdi.hep o ani bekliyordum.çok baglanmistim. Ultrasound resimlerini ,karnimi severdim hep.birden yokluğu kor gibi düştü icime. Allah kimseye yasatmasin. Ocakta dondurulmuslari deneyelim dedik.bebeğimin boşluğunu belki bu şekilde doldururdum. Her şey yolunda gitti.transferim yapıldı ve geçen hafta bugün hamile olduğum haberini aldık. Biraz mutlu olduk ama bunkez temkinliydik her an her şey olabilirdi. Bu kez baglanmamaya calisiyordum.kalp atışıni duymama lazimdi. Mâalesef sali aksami kanamam başladı iğne kullandım ama daha da arttı. Düşük yapmaya baslamistim.içimden pihtilar geliyordu. Bir yandan da icim.parçalanıyordu, gözyaşlarım sel oldu. Sabah doktora gittik ve iki kez beta HCG ye bakıldı düşük yaptığım kesinleşti. Çok üzgünüm. Bu kez gidene değil uzuntum gelecek hakkinda ki kaygima. Tutuyor ama düşüyor. Bu kez pıhtılaşma için iğne kullanmistim. Anne olamayacak miyim acaba hiçbir zaman.sperm kaynaklı mi yoksa bende mi bir sorun var bilemiyorum:-( Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Çok zor hem de çok.....
Tebrik ederim canım gözün aydın sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin rabbim.bizlerede bol bol due etCanlar 5 subat test gunumdu pozitifi gördük. Ertesigun hastaneye yattim 1 hafta. Ohss olmusum. Yani karnimda su toplandi. 4 kere iki gune bir su cektiler. Sistim nefes alamadim cok zor. Hastanede birde albüm çıktımi birde onu tedavi ettiler.kalp atisinida gördük canlar 7. Haftayi doldurduk. Haftaya kontrol var. Her animi sizlerle paylastim. Bunuda paylasmak istedim. Rabbim büyük. Cok dua dua. Cani gonulden istemek. Allahim sizlere de nasip etsin insAllah hayirli evlat . Opuyorm hepinizi
Yadee canım sizin tedaviniz nasıl gidiyor var mı bir gelişme
Öyle dusunme canım. En azından denemiş oldun. Ben ilk önce Kaan hocaya gidelim diye dusunmustum tuo bebek tedavisinden önce.bizim morfoloji ve hız sıfır. Bir tane bile sağlam sperm çıkmayacak değil ya dedik ve tedaviye başladık.iki kez transfer işlemi oldu. İlki 9.haftada dustu kalbi durmuştu bebeğimin ve kurtaj oldum.zor günler geçirdim .kendimi toparlauinca dondurulmuş transfer yapıldı o da tuttu ama 5. Haftada dustu. Keşke baştan Kaan hocaya gitseydik en azından duzelip duzelmedigini gormus olurduk. Haziran için gün verdiler Kaan hocaya.başka caremiz kalmadı,inşallah derdimize derman olur.dusuklerin sebebinin sperm kaynaklı olduğu söylendi bize. Az da olsa kaliteli spermin olması sartmis.yaşadıklarım bunu öğretti banaTedaviyi kestim kaan beyde. Tüp bebeğe geçtik nisan başı adetimle. Mart başı histeroskopi oldum. Bakalım hayırlısı.
Bana göre erkek infertilitesi için tek care tüp bebek. 2 sene sırf Sperm kalitesi için uğraştık. Elde var sıfır.
Kaan beye verdiğimiz bir seneye yanıyorum. Onca masraf hepsi boşuna. Elde var gerileme. Başladığımızda daha iyiydik.
Üzüldüm canım ama en azından arkadaşında dediği gibi denemiş oldunuz.tüp bebek tedaviniz vesile olur inşallah.kaan hoca hakkında ilk zamanlar bende cok arastırma yapmıstım çok iyi yorumlar oldugu kadar olumsuz yorumlarda vardı.varikosel ameliyatını bile onun yapmasını istemiştim.ama gerek bu yorumlar gerekse uzak olusu bizi caydırdı.Tedaviyi kestim kaan beyde. Tüp bebeğe geçtik nisan başı adetimle. Mart başı histeroskopi oldum. Bakalım hayırlısı.
Bana göre erkek infertilitesi için tek care tüp bebek. 2 sene sırf Sperm kalitesi için uğraştık. Elde var sıfır.
Kaan beye verdiğimiz bir seneye yanıyorum. Onca masraf hepsi boşuna. Elde var gerileme. Başladığımızda daha iyiydik.
Canım gecen aylarda biri yazmıştı kaan hoca varikosel ameliyatı yapmış.çocuk olmayınca yine baska urologa gitmişler dr demişki hiç ameliyat olmamış gibi aynen duruyor.şok oldum gerçekten.Hadi ya( cok üzüldüm..ama cok guz3l yorumlar da var canim..inan ne yapacagimizi sasirdik artik...