Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hsg cekilecek misin peki aşılama ve tupten once yapılması şartmış tüplere bakıyorlu tıkalı veya bir anomali varmı diye

Hsg cekilecek misin peki aşılama ve tupten once yapılması şartmış tüplere bakıyorlu tıkalı veya bir anomali varmı diye
Evet onu bende biliyorum ama hsg yapılınca klomen tedavisini başa sarıyo muşsun. Öyle dedi doktorum. Açıkcası hsg çekilmek için de erken gibi geliyo

Kızlar totalde 45 ml sperm
Ileri hizli % 35
Sizce nasıl sanki biraz daha artmalı dimi toplam sayı?

Temmuzda başladık kaan hocada. Ozaman dna hasarimiz %21 çıktı sayı 2mil hız %10 .. Kaan hoca bize bir aylık ilaç yazdı ve kontrol için tekrar ankara genarta test yaptirmamizi söyledi.
Ilactan bir ay sonra sonuç: dna hasarı %42 oldu sayimiz 1mil. Ve hız %0 düştü..

İlacı kesti bu sefer iğne verdi ve tekrar bir ay kullanınız , ankara genarta tahlil verin dedi. Ok bunu da yaptık.. Sonuç dna hasarı %28 sayı 4mil hiz %10..

Igneye 6 hafta daha devam edin dedi ve bugün sonuç çıkti.. dna hasarimiz %48 oldu sayimiz 2mil.
6 aydır tedavideyiz ve başladığımızda dna hasarimiz %21'di... şimdi ise %48..

Bakıyorum da biz hiç ilerleyemedik..maddi yönden büyük çöküş git gel şehir dışına.. tahlil yap her ay 250tl ilaçlar 3 katı.. manevi yönden zaten yerlerdeyiz..

bana yardımcı olun perişan bi halde azo Sperm olanların halini düşünüp kendimi avunmaya çalışıyorum.. ama yok yok herkesin durumu kendine uçurum..

Kelebekcim Allah yardımcınız olsun.lütfen uzulme esin için moralini yuksek tutmaya calıs. Seninde dediğin gibi beterin beteri var.hiç olmayacak veya düzelmeyecek diye birsey yok. Sizin cocugunuz olması imkansız denilipte sonrasında kendiliğinden cocukları olan 3 aile tanıyorum. Hiç sorunu olmayan çiftlerinde cocugu olmuyor. Bende hep bunu dusunerek avunuyorum ki 3 aydır drmuz hersey normal demesine ragmen olmuyor. Rabbimin dilemesi ol demesi gerekiyor yoksa gerisi teferruat.bizim için zamanı degil demekki. Bu arada mikroenjeksiyon yontemini denemeyi dusundunuz mu hiç?Sonucta sperm var ve ozel bi teknikle ayrıstırılıyor. Dna hasarlı olmayan sperm yani..
Bundan sonrası için iyi bir tup bebek merkeziyle gorusmek en dogrusu
Mesela bizim degerler normal yaza kdr olmazsa ilk asılamayı deniycem
Herkesin normal olacak diye bir kural yok
Sıkma sen canını.
İnan 2 yıldır bizde maddi manevi yorulduk esim haziranda ameliyat oldu ben hsg cekildim şimdi o kdr yorgunumki oluruna bıraktım yaza kdr 1 sene ara vermiş olcm yani
Kocamla eglenip zamanın keyfini cıkarmaya basladım. Sizde oyle yapın derim

Hiç canlı sperm yokmus konusunu okudunmu orda bi arkds 19 tane sperm varmıs esinde. hamile kalmıs tup bebek yontemiyle. Sonucta bir tanesi yetiyor yeterki once rabbim dilesin sonra dogru tedavi uygulansın

ZehreNur canım inşallah kavuşmamiz yakındır meleklerimize.. ne diyim artık.

Bizim ilk tüp bebek tedavimiz mikroenjektion olmuştu zaten. Çünkü sayılı Sperm vardı canlı hiç yoktu gibi.

Yeni bir yöntem çıktı Mikrochip diye oda yaygın değil. Bilmiyorum artık proxeed kullanıp nisani beklicez.

Inşallah yaza kadar güzel haberi alırsın canım..

avatar33 selam canım. Nasılsın görüşmeyeli son görüştüğümüzde evliliğin salantidaydi umarım herşey yoluna girmiştir. Ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı olsun
Kızlar hepinizi çok özledim. Nasılsıniz görüşmeyeli . Beni sorarsanız çocuk mevzusunu artık rafa kaldırdım. Eşimle son bi şans verip tekrar barışık. Buraya güzel haberlerinizi almak ümidiyle geldim. Gecenin bu saatinde aklıma düştunuz. Yazın bana arada beni unutmayin.

Inşallah bundan sonrasi da yolunda gider canım..

Bizde ne olsun canım bildiğin gibi ay ay test yapıp belki olumlu sonuç alma ümidiyle

illerleme yok mu hala?

Gerileme var. Bugün de umudun bittiği gün. Yine olumsuz sonuç aldık. Ne ümidim var ne de tekrar hevesim.çok kötüyüm. Ben hiç bir zaman anne olamayacaksam niye bukadar hasretle yanıyorum. Eşime babalık okadar yakışır ki hayali bile yaramıza tuz basıyor.tükendik

Eşim ne derse o olacak artık. Kacmicam tüp bebek tedavisinden. Nisan için randevu alacaz olursa olur olmazsa 2 sene yine biriktirir deneriz. Bu yolla girdik.

sıkma canını vardır bir zamanı canım.anlıyorum seni.allah sabrını artırsın.

Tüp bebekten yeni negatifi aldım tutunmus ama kanamayla vucudum atmış degerim düşük çıktı Nerede yasiyosunuz bilmiyorum bi Üniveristesi hastanesinde yaptıetik 1500 filan tuttu ilaçlarla tek embiriyo yerleştiriyo lar bence korkma canim tüp bebekten yorucu biras ama sonu güzel olsn ins sizin icinn mücadeleye gelsin bebişler ...

Canlarim canlarim uzun bir aradan sonra sizleri cok ozledim. Rabbim gecmez gun vermesin. Nasilsinz. En sonki durumumu soyleyim tup bebek yaptirdik bugun 9. Gunum yarin test gunum. Sizlere anlatacak o kadar cok seyler varki. Hepinizi cok merak ediyorm. Neler yaptginizi. Tek tek okuycam insAllah

Sağol canım. korkmuyorum sadece yine tutmazsa diye üzülüyorum. Ilk değil zaten işlemleri biliyorum.

Siz rapor alıp mi yaptırdığıniz? Hangi şehirde yaptirdiniz

Slm canım. Geçmiş oku bak burda neler oldu.. nerde yaptırdın sen tüp bebeği?

Inşallah tutunmuştur meleğin

Slm canım. Geçmiş oku bak burda neler oldu.. nerde yaptırdın sen tüp bebeği?

Inşallah tutunmuştur meleğin

Canim konyaliyim. Novafertil de yaptirdim. Ilaclar kurler sigarayi biraktik. Ikibucukmilyon artmis cnm sperm. 5. Gun embryosuydu. Yarin test gunum. Okudum az cok canimmm . Rabbin gecmez gun vermesin. Rabbim buyuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…