Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
whiterose00 whiterose00 selam canım. Genetik inceleme sonucu ne oldu? Dondurulmuş embriyo için tekrar transfer düşünüyormusun
Merhaba canım. Kendi genetik sonucum temiz cikti. Pıhtılaşma testinde a1298c homozigot mutant çıktı ama doktorum pıhtılaşma olmadigini soyledi. Netten birkaç tanınmış doktora mesaj attım onlar da pıhtılaşma var iğne ve ilaç kullanmam gerektiğini söyledi.kime inanacagimi şaşırdım doğrusu. Kurtaj olduğum için rahim filminin tekrarlanmasını istedi doktorum. Onun sonucuna gore dondurulmuş debeyecegim zaman belli olacak.uygun gorunurse ocakta dusunuyorum

macunu nasıl yaptın canım ne kattın örgü

Ben bi Saraçoğlu macunu yapmıştım..ondan arta kalanları katım. 2 yemek kaşığı ölçü: zerdecal. Zencefil. Tarçın. Çörek otu. Keten tohumu. Arı sütü Polen tozu. Ve ari sütü Polen balı. Iki avuç çok ufaltmadan ceviz. Keçiboynuzu tozu. 1kg Bala karıştırdım ve cam kavanoza döktüm. Tahta kaşıkla sabah akşam birer kaşık.

Merhaba canım. Kendi genetik sonucum temiz cikti. Pıhtılaşma testinde a1298c homozigot mutant çıktı ama doktorum pıhtılaşma olmadigini soyledi. Netten birkaç tanınmış doktora mesaj attım onlar da pıhtılaşma var iğne ve ilaç kullanmam gerektiğini söyledi.kime inanacagimi şaşırdım doğrusu. Kurtaj olduğum için rahim filminin tekrarlanmasını istedi doktorum. Onun sonucuna gore dondurulmuş debeyecegim zaman belli olacak.uygun gorunurse ocakta dusunuyorum

Hadi hayırlısı. Peki düşük yaptığın embriyo da genetik bozukluk varmı diye bakilmadi mi? Ona.göre Sperm dna hasar testine baktirin canım.

Ben bi Saraçoğlu macunu yapmıştım..ondan arta kalanları katım. 2 yemek kaşığı ölçü: zerdecal. Zencefil. Tarçın. Çörek otu. Keten tohumu. Arı sütü Polen tozu. Ve ari sütü Polen balı. Iki avuç çok ufaltmadan ceviz. Keçiboynuzu tozu. 1kg Bala karıştırdım ve cam kavanoza döktüm. Tahta kaşıkla sabah akşam birer kaşık.

sağol canım

Hadi hayırlısı. Peki düşük yaptığın embriyo da genetik bozukluk varmı diye bakilmadi mi? Ona.göre Sperm dna hasar testine baktirin canım.
Yeteri kadar hücre cogaltilamadigi için bakilamamis canım.bir buçuk ay sonucu bekledim merakla bir de :-(

Canim ne yaptın nasılsın. Aşılamaya geçtin mi??
İyiyim hamdolsun cnm sen nasılsın
Benim Hsgden sonra psikolojim bozuldu biraz ara verdim takip etmeyi asılamayı yaza kadar bekliycem o zamana kdr hayırlısıyla olur inş
Şuan ara verdim ya cidden kafam rahatladı eşimle yiyip içip gezmenin tadına varcm artık

3. Asilamayi da yaptrdik tutmadı canım tüp dedi ma ahmn yaptirmyacagiz iznimz fln yok rapor için hsg flnda Cektrcz yaza yada seneye kasima bu arada eşime ve bana bitkisel şeyler yapicaz insallah
Hayırlısı boyleymiş cnm sakın uzulme en guzel anda bebişlerimiz gelecek inş buna yurekten inanıyorum
Kandil yaklasıyor şimdiden hepinizin kandili mubarek olsun birbirimize dua edelim

Merhaba arkadaşlar.
1 sene, 3 aylık evliyim. İlk baştan beri hiç korunmdık. Senemizi doldurunca doktora gittim. Yumurta tembelliği olduğunu söyledi. Tedaviye başlamadan önce eşimin de raporlarını istedi. Eşimin ilk tahlilinde sperm sayısı 7 milyon, total sperm sayısı da 28 milyondu. Hareket yüzde 40, morfoloji de yüzde 60tı. 1,5 ay eşime keçiboynuzu verdim. Sayı 8 milyon, hareket de yüzde 66ya çıktı. Ayrıca eşimde yüksek derecede varikosel mevcut.
Eşimin hareketi iyi çıkınca klomen tedavisinr başladım. İlk ayda 2 yumurtam çatladı. Bu ayda devam ediyorum. Doktor 3 ay içinde olmazsa aşılama dedi.
Bu şekilde normal yollardan hamile kalan var mı acaba

Son düzenleme:
İyiyim hamdolsun cnm sen nasılsın
Benim Hsgden sonra psikolojim bozuldu biraz ara verdim takip etmeyi asılamayı yaza kadar bekliycem o zamana kdr hayırlısıyla olur inş
Şuan ara verdim ya cidden kafam rahatladı eşimle yiyip içip gezmenin tadına varcm artık

Iyi yaptınız canım. Vardır bu kararda da bir hayır:KK51: ara sıra uğra he ..
Bende iyiyim elhamdullilah ,devam ediyor tedavimiz

Şimdiden sana da Hayırlı kandiller inşallah dualarimiz kabul olur

Merhaba arkadaşlar.
1 sene, 3 aylık evliyim. İlk baştan beri hiç korunmdık. Senemizi doldurunca doktora gittim. Yumurta tembelliği olduğunu söyledi. Tedaviye başlamadan önce eşimin de raporlarını istedi. Eşimin ilk tahlilinde sperm sayısı 7 milyon, total sperm sayısı da 28 milyondu. Hareket yüzde 40, morfoloji de yüzde 60tı. 1,5 ay eşime keçiboynuzu verdim. Sayı 8 milyon, hareket de yüzde 66ya çıktı. Ayrıca eşimde yüksek derecede varikosel mevcut.
Eşimin hareketi iyi çıkınca klomen tedavisinr başladım. İlk ayda 2 yumurtam çatladı. Bu ayda devam ediyorum. Doktor 3 ay içinde olmazsa aşılama dedi.
Bu şekilde normal yollardan hamile kalan var mı acaba

Sayı ve hiç iyi canım.:nazar: En güzeli ama morfoloji. Allahın izniyle doğal yoldan kalırsın.

Amin. Insanin başına gelmeyince bilmeden konuşuyormuş. Hele ki o teselli vermeye çalışanlar:KK11:
Ben henüz kimseye söylemedim. Eşimin kız kardeşleri bide annesi biliyor. Anneside ameliyat olmasın hemen aşılama diyor. Ameliyat olunca 1 ay kadar çalışmıycakmış heralde.

Ben henüz kimseye söylemedim. Eşimin kız kardeşleri bide annesi biliyor. Anneside ameliyat olmasın hemen aşılama diyor. Ameliyat olunca 1 ay kadar çalışmıycakmış heralde.

Hm. Bazıları da ameliyatla şifa buluyor. Çok karışık bu durum Allah ferahlık versin. Yol göstersin. Zaman herseyin ilacı

Cnm ileri derece varikoselin ameliyat olması sart doğal yoldan şimdi olsa bile ilerde 2.cocukta aynı seyleri yasıycaksın benim esim 3.derece çift taraflı oldu mikrocerrahi yontemiyle çift t.oldugu için ilk 3 gun biraz zordu dısarı cıkamadı tamamen 10. Gun iyileşti bir Ay işe gidemez diye kim soyledi size?
Nyse sayımız 3 ay sonra duzeldi drda normal olur artık dedi ama 6 ay oldu tık yok
Kadın dogumcum hızı dusuk buluyor hala sayı morfoloji hersey duzgun sukur
Ole işte bekliyoruz bizde
Demem o ki esin ameliyattan korkmasın onun ailesi karısamaz bu sizin hayatınız
Asılama banada onerdi ama onun psikolojiside zordur dye dusunuyorum sonucta o kadar hormon kullanacaksın zmn ayırıp hast gitcen %20 şansın olacak
Yani bence zor dogal beklemek daha kolay geliyo bana. Yaşınızda ileri degilse ameliyat olup beklenmeli

Selam kızlar epeydir yazmıyorum buraya uzaktan takip ediyorum bizede ileri hareketli spermler de sorun vardı ilacını bitirdi esim bi dahaki ay spermiyogram testi hormon yapılacak banada vajinal muayene hormon testleri yapılacak eğer eşimin sperm değerlerinde değişen bişey yoksa tüp bebek tedavisine başlanacak hayırlısı inşallah çok korkuyorum yipranmaktan :KK14:o_O:KK43:

Cnm ileri derece varikoselin ameliyat olması sart doğal yoldan şimdi olsa bile ilerde 2.cocukta aynı seyleri yasıycaksın benim esim 3.derece çift taraflı oldu mikrocerrahi yontemiyle çift t.oldugu için ilk 3 gun biraz zordu dısarı cıkamadı tamamen 10. Gun iyileşti bir Ay işe gidemez diye kim soyledi size?
Nyse sayımız 3 ay sonra duzeldi drda normal olur artık dedi ama 6 ay oldu tık yok
Kadın dogumcum hızı dusuk buluyor hala sayı morfoloji hersey duzgun sukur
Ole işte bekliyoruz bizde
Demem o ki esin ameliyattan korkmasın onun ailesi karısamaz bu sizin hayatınız
Asılama banada onerdi ama onun psikolojiside zordur dye dusunuyorum sonucta o kadar hormon kullanacaksın zmn ayırıp hast gitcen %20 şansın olacak
Yani bence zor dogal beklemek daha kolay geliyo bana. Yaşınızda ileri degilse ameliyat olup beklenmeli
Benim yaşım 24 fakat eşim 33 yaşında o yüzden peşini bırakmak istemiyorum çok kafam karıştı. Bi yandan ameliyat olsun diyorum diğer yandan da ben klomende 2.aydayım onun da boşa gitmemesi için aşılama diyorum. Eşimde önce aşılama diyor bilemedim yani çok kararsızım

X