- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
Ben hic IMSI yaptirmadim..yaptiran arkadaşlara sormak lazimFiyat degisiyormu peki? Birde devlet hastanelerinde uyguluyolarmi zeynep kamilde falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hic IMSI yaptirmadim..yaptiran arkadaşlara sormak lazimFiyat degisiyormu peki? Birde devlet hastanelerinde uyguluyolarmi zeynep kamilde falan
DeLiBoNCuK hangi doktor da tedavi görüyorsunuz? Sadece sorun hız mı?
Kizlar merhaba biz 2.5 aydir proxed.plus kullniyoruz hareketlilik dusuktu bizde.bu ilac bitmek uzere ve merak ediyorum hamile olmazsam bu ilactan sinra ne tedavisi vercek doktor? Var mi tecrubesi bilgisi olan?
Yadee canım nerelerdesinz neyapiyosun
İnsallah hayırlı olur canm bnde ikinci.asilamami yaptrdim bekliyorum bakalım hayırlısı olur inşallahHayırlı cumalar. Sağol canım iyiyim elhamdullilah. Evi taşıdık işte .. tedaviye hala devam ediyoruz ümitsiz olsakda. Haftaya tekrar tahlil verecez. Mayıs sonu gibi tüp bebek için araştırmaya girdik. Çünkü ilk tüp bebek tedavim çok pahalıya patladı
Genelde kaan hoca da tedavi olanlar topiğin de takılıyorum
Sen nasılsın ne var ne yok
İnsallah hayırlı olur canm bnde ikinci.asilamami yaptrdim bekliyorum bakalım hayırlısı olur inşallah
Amin canım inşallah hepimize nasip olurInşallah tutar canım .. burda gebelik haberi almak umuduma umut oluyor.
canım ins hayırlı haberlerle donersin.İnsallah hayırlı olur canm bnde ikinci.asilamami yaptrdim bekliyorum bakalım hayırlısı olur inşallah
canım ins hayırlı haberlerle donersin.
bende çarşamba gunu rahim filmi cekileceğim inş.dualarınızı beklerim..drum bizede aşılama oneriyor bir iki ay daha dogal deneyeceğim ins o surede olur olmazsa da aşılama..
İnsallah hayırlı olur canm bnde ikinci.asilamami yaptrdim bekliyorum bakalım hayırlısı olur inşallah
Kizlar merhaba biz 2.5 aydir proxed.plus kullniyoruz hareketlilik dusuktu bizde.bu ilac bitmek uzere ve merak ediyorum hamile olmazsam bu ilactan sinra ne tedavisi vercek doktor? Var mi tecrubesi bilgisi olan?
3. Asilamayi da yaptrdik tutmadı canım tüp dedi ma ahmn yaptirmyacagiz iznimz fln yok rapor için hsg flnda Cektrcz yaza yada seneye kasima bu arada eşime ve bana bitkisel şeyler yapicaz insallah