Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar merhaba biz 2.5 aydir proxed.plus kullniyoruz hareketlilik dusuktu bizde.bu ilac bitmek uzere ve merak ediyorum hamile olmazsam bu ilactan sinra ne tedavisi vercek doktor? Var mi tecrubesi bilgisi olan?

DeLiBoNCuK DeLiBoNCuK hangi doktor da tedavi görüyorsunuz? Sadece sorun hız mı?

Trabzonda yildizguven hastanesine gittik doktoru hatirlamiyorum. Esime sperm testi yaptik bi tek ileri hareketlilik yuzde8 cikti. Sperm.sayisi 62 milyon morfoloji yuzde 62 .3 ay oluyo iste.hala bebek olmayinca bundan sonraki asamayi.merak ediyoruz

Kizlar merhaba biz 2.5 aydir proxed.plus kullniyoruz hareketlilik dusuktu bizde.bu ilac bitmek uzere ve merak ediyorum hamile olmazsam bu ilactan sinra ne tedavisi vercek doktor? Var mi tecrubesi bilgisi olan?

benim eşimdede hareket sorunu vardı ve ml de birazcık düşüktü sayı 2 ay kullandı proxed plusı ve test yaptrdık degerler ıkı katı artmıs aynı zamanda son ayda ben esıme kecıboynuzu ozu ve kuru ıncır cevız yedırdım her gun degerler duzelmıs dr um benden hsg ıstedı cekıldım temız cıktı bu ay boyle gecsın dıger aya yum takıbıne baslayalım bırkac ay onu denerız kalıtelı yum olmasına ragmen gebelık olusmazsa asılama yapacagzı dedı

Yadee Yadee canım nerelerdesinz neyapiyosun

Hayırlı cumalar. Sağol canım iyiyim elhamdullilah. Evi taşıdık işte .. tedaviye hala devam ediyoruz ümitsiz olsakda. Haftaya tekrar tahlil verecez. Mayıs sonu gibi tüp bebek için araştırmaya girdik. Çünkü ilk tüp bebek tedavim çok pahalıya patladı:KK43:
Genelde kaan hoca da tedavi olanlar topiğin de takılıyorum
Sen nasılsın ne var ne yok

Hayırlı cumalar. Sağol canım iyiyim elhamdullilah. Evi taşıdık işte .. tedaviye hala devam ediyoruz ümitsiz olsakda. Haftaya tekrar tahlil verecez. Mayıs sonu gibi tüp bebek için araştırmaya girdik. Çünkü ilk tüp bebek tedavim çok pahalıya patladı:KK43:
Genelde kaan hoca da tedavi olanlar topiğin de takılıyorum
Sen nasılsın ne var ne yok
İnsallah hayırlı olur canm bnde ikinci.asilamami yaptrdim bekliyorum bakalım hayırlısı olur inşallah

İnsallah hayırlı olur canm bnde ikinci.asilamami yaptrdim bekliyorum bakalım hayırlısı olur inşallah
canım ins hayırlı haberlerle donersin.
bende çarşamba gunu rahim filmi cekileceğim inş.dualarınızı beklerim..drum bizede aşılama oneriyor bir iki ay daha dogal deneyeceğim ins o surede olur olmazsa da aşılama..

canım ins hayırlı haberlerle donersin.
bende çarşamba gunu rahim filmi cekileceğim inş.dualarınızı beklerim..drum bizede aşılama oneriyor bir iki ay daha dogal deneyeceğim ins o surede olur olmazsa da aşılama..

Canim ne yaptın nasılsın. Aşılamaya geçtin mi??

Tebrikler. Rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin.. ilacı 2 ay mi kullandı eşin? Doğal yolla gebe kaldın deme?

3. Asilamayi da yaptrdik tutmadı canım tüp dedi ma ahmn yaptirmyacagiz iznimz fln yok rapor için hsg flnda Cektrcz yaza yada seneye kasima bu arada eşime ve bana bitkisel şeyler yapicaz insallah

avatar33 avatar33 selam canım. Nasılsın görüşmeyeli son görüştüğümüzde evliliğin salantidaydi:KK43: umarım herşey yoluna girmiştir. Ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı olsun

3. Asilamayi da yaptrdik tutmadı canım tüp dedi ma ahmn yaptirmyacagiz iznimz fln yok rapor için hsg flnda Cektrcz yaza yada seneye kasima bu arada eşime ve bana bitkisel şeyler yapicaz insallah

İmkanları zorladiniz demekki tüp bebek veya zamana birakacakmişsiniz. Bende eşime tedavi dışında macun yaptım:) elime kaliteli doğal bal geçti değerlendirim dedim.. sen ne yapıyorsun

X