SPERİM HAREKETSİZLİĞİ OLUNCA GEBE KALMA İHTİMALİ HİÇ Mİ YOK ?

NazC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
940
492
103
42
Merhaba 1,5 yıllık evliyim 4 ay oldu bebek düşünüyoruz olmadı dr gittik eşimde spermler yavaş dendi tekrar tahlil yapılacak , sayı 50 milyon ama hareketlilik düşük tıbbi yapılması gereken elbette yapılacak fakat acaba hareketin az olması gebeliğe engel mi? yani normal gebe olma ihtimali var mı yok mu o kadar araştırdım bunun cevabını bulamadım bilgisi olan varsa rica etsem bilgilendirebilir mi ? Çok teşekkür ediyor bütün anne olmak isteyen ve anneleri kocamaaan öpüyorum Allah herkesin yardımcısı olsu.Sevgilerle....

düşük ama ne kadar düşük.
ileri hareketli varsa doğal hamile kalma ihtimaliniz tabiki var
sonuçta bir tane sperm gidecek yumurtaya.
bunun için ilaçlar kürler vs.işe yarar.

Merhaba, cvp icin tskler :) ici rahatladi ,
Hizli ileri hareketlilik :8
Yavas ileri hareketlilik: 24
Yerinde hareketlilik: 16
Hareketsiz 52
Sperim sayisi 50.000.000

Canim bizim hem sayimiz hem hizimiz çok azdi. Kaç yol ugrastik okmadi.en son sonunda q10 denen ilaci buldum.almanyadan bibtanidikla daha ucuza getirttim.ve proxeed plus kullandim.2 ayda etkisi oluyor.ve 2.ayimda hamile kalmisim:) nolur q10 i mutlaka al.2 ayda goreceksin

Hareketsiz 52
Sperim sayisi 50.000.000
moralini bozcam ama ileri hızınız çok düşük bizimki 24-29 arası değişiyo onda bile olmuyo

Hareketsiz 52
Sperim sayisi 50.000.000
orana vurduğumuz zaman yaklaşık 2milyon kadar hızlı hareketliniz var yani 2 milyondan bir tanesi ulaşır elbette.
tabi birde test günü verilen sperm sayısıyla ilişki anındaki çıkan sperm sayısı arasında çok fark var.
yani test verirken stresten dolayı biraz daha düşük çıkabilir.
ama yaptırdığınız test detaylımı yani kruger yöntemine göre mi yapıldı
çünkü spermlerin yapıları da çok önemli. baş boyun kuyruk vs detayları var.
ve en önemlisi morfoloji oranı nasıl

merhaba bizde1.5 yıldır cocuk ıstyoruz esım varıkosel amelıyatı oldu 6 ay gectı sperm testı yaptrdık sayısı cok ıyı dedı dr ama hareketı dusuk.. sımdı kecıboynuzu kürüne başladık sabah aksaşm ıcıyor esım baska oneırınzı varmı dr 6 ay daha deneyn normla yolla olmaz dıyemem dedı 6 ay snra olmazsa gelın dedı asılama yapalım dedı

Havuc suyu deneyin hiza iyi geliyor

Esimde q10kullaniyor canimm sayiniz kacti bana umut oldun bizde bu yolda 2yildir ugrasiyoruz tupte denedik olmadi olmadii daha yeni bu ilaca basladi insallahh ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…